Akku-plæneklippere – Bliv guidet til den optimale model

Akku-plæneklippere – Bliv guidet til den optimale model

21/08/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du på udkig efter en ny plæneklipper, kan du med fordel vælge en akku plæneklipper. Dette er en el plæneklipper, der kører på batteri. Du slipper derfor både for ledning og for at skulle fylde benzin på.

Vi tager udgangspunkt i en akku plæneklipper test, med resultater og ud fra disse udvalgt produkter til denne guide.  Således kan vi guide dig igennem de mange muligheder, og du kan nemt og hurtigt finde en model, der passer til lige præcis dit behov. Dyk ned i guiden her og bliv klogere på, hvilken akku plæneklipper der passer bedst til din have.


AL-KO plæneklipper – EasyFlex 34,8 Li – Særligt god til mindre haver

akku plæneklipper

→ Set hos Davidsenshop.dk til 1.799 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.860 kr.

Ud fra akku plæneklipper test starter vi med at præsentere dig for AL-KO plæneklipper – EasyFlex 34,8 Li. Denne model er særligt velegnet til mindre haver på op til 200 kvadratmeter.

Akku-plæneklipperen har en klippebredde på 34 centimeter, der kan den optimale til smalle steder, hvor det kan være svært at komme til.

Denne akku-plæneklipper er udstyret med en opsamler, der kan rumme 30 liter. Du slipper derfor for at skulle ud med løvriven, efter du har slået græsset. Det samler sig let og elegant i opsamleren bagved plæneklipperen.

Denne model benytter et 20 V batteri, og der medfølger hele to styk, når du køber denne akku plæneklipper. Du skal derfor ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm i tide og utide. Derudover medfølger der også en oplader til batterierne.


Makita DLM431PT2 plæneklipper – Akku-plæneklipper med høj ydeevne

Elektrisk plæneklipper

→ Set hos Homeshop.dk til 4.199 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 4.199 kr.

Vil du have en batteri-plæneklipper med høj ydeevne, er Makita DLM431PT2 plæneklipper optimal. Denne model benytter to styk 18 V-batterier. Den har derfor en ydeevne, der svarer til 36 V. Batterierne medfølger, og du får også en dobbeltoplader med i købet.

Denne akku-plæneklipper er perfekt til de mindre og mellemstore haver. Den er optimal, hvis du har en have, der er under 1.000 kvadratmeter. Med en klippebredde på 43 centimeter kan du hurtigt få klaret græsslåningen.

Ved denne model får du også en opsamler, der samler græsset, samtidig med at du kører med plæneklipperen. Opsamleren kan rumme hele 50 liter. Den skal derfor ikke tømmes særlig ofte.


Texas Razor 4600Li m/1 batteri Plæneklipper – El-plæneklipper med smarte funktioner

Bedste akku plæneklipper

→ Set hos Homeshop.dk til 2.999 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 2.999 kr.

→ Set hos Texas.dk til 3.499 kr.

I vores akku-plæneklippertest bevæger vi os nu videre til en model med flere smarte funktioner. Der er tale om Texas Razor 4600Li m/1 batteri Plæneklipper. Du får her en batteri-plæneklipper, der benytter et 80 V-batteri.

Den er derfor yderst effektiv. Der er dog plads til ekstra batteri i motorenheden, hvis du ønsker en endnu kraftigere akku-plæneklipper.

Både batteri og oplader medfølger. En smart funktion er, at du kan foretage en hurtig opladning på en time. Skulle batteriet løbe tør for strøm, skal du derfor ikke vente alt for lang tid, før du kan komme i gang igen.

Denne batteri-plæneklipper er ideel til mindre haver på under 500 kvadratmeter. Den har en klippebredde på 46 centimeter, der passer rigtig fint til mindre haver.

Denne akku-plæneklipper opsamler bagtil, hvor græsset kan samles i. Her får du dog også en el-plæneklipper med bioklip og mulighed for sideudkast. Der er derfor flere smarte funktioner ved denne model.


AL-KO akku plæneklipper Moweo – Elektrisk plæneklipper med alsidige egenskaber

Akku plæneklipper test

→ Set hos Frishop.dk til 5.030 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 5.030 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 5.199 kr.

Vi bevæger os nu videre til en alsidig plæneklipper i vores akku-plæneklippertest. Der er her tal om Alko akku plæneklipper Moweo. Denne model har en klippebredde på 46 centimeter. Derudover er den oplagt til haver på op til 500 kvadratmeter.

Det smarte ved denne akku-plæneklipper er, at den er selvkørende. Du skal derfor ikke skubbe den for at komme fremad.

Du står for styringen, imens plæneklipperen selv sørger for fremdrift. Den anvender et 40 V-batteri, der sikrer en kraftfuld og effektiv plæneklipper.

Plæneklipperen har en opsamler monteret, så du ikke skal rive plænen for afskåret græs efterfølgende. Her får du en stor opsamler på hele 70 liter. Der går derfor langt tid imellem, der er behov for at tømme den.


Stiga plæneklipper – Combi 43 MAE – Batteri-plæneklipper med bioklip

el plæneklipper

→ Set hos Frishop.dk til 3.259 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 3.259 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 3.300 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 3.324 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 3.695 kr.

Er du på udkig efter en akku-plæneklipper med bioklip, skal du kigge med her. Stiga plæneklipper – Combi 43 MAE giver dig nemlig mulighed for at anvende bioklip. Udover bioklip kan du også anvende bagudkast, hvor det er oplagt at benytte den medfølgende opsamler. Opsamleren er forholdsvis stor og kan rumme hele 60 liter.

Kigger vi nærmere på batteriet, anvender denne model et 60 V-batteri. Den er derfor yderst effektiv. Både batteri og oplader medfølger til denne akku-plæneklipper.

Denne model er god til mindre haver, der ikke er større end 400 kvadratmeter. Denne akku-plæneklipper har en klippebredde på 41 centimeter. Den kan derfor komme til på smalle steder også.


BLACK+DECKER CLM3820L2-QW 36V Plæneklipper – Løb aldrig tør for strøm

Batteri plæneklipper→ Set hos 10-4.dk til 2.714 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 2.895 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 3.561 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 3.899 kr.

Med BLACK+DECKER CLM3820L2-QW 36V Plæneklipper skal du aldrig være bange for at løbe tør for strøm. Der medfølger nemlig hele to 36 V-batterier. Du skal derfor ikke tænke på ladetid, når det går allerbedst med at slå græs.

Denne model er ideel til haver under 500 kvadratmeter. Den har en klippebredde på 38 centimeter, hvilket gør den optimal til områder, hvor det er svært at komme til.

Når du benytter denne model, har du mulighed for at opsamle græsset. Der medfølger nemlig en opsamler til modellen, som kan rumme 36 liter. Du kan derfor lade løvriven stå.


Konklusion på el-plæneklippertest – Find den bedste akku-plæneklipper

Vi har nu været igennem vores batteri-plæneklippertest, hvor vi har gennemgået flere forskellige modeller og varianter. Der har både været modeller til mindre og større haver. Derudover har vi inkluderet flere akku-plæneklippere med bioklip, som ofte kan være en fordel. Er du på udkig efter en el-plæneklipper med bioklip, finder du derfor flere gode bud her i vores batteri plæneklipper test.

Er du mere interesseret i en robotplæneklipper? Læs mere om robotplæneklippere her.

Hvorfor tage udgangspunkt i en batteriplæneklippertest?

Når du skal finde en akku-plæneklipper, er det en fordel at tage udgangspunkt i en batteriplæneklippertest. I en batteriplæneklippertest kan du nemlig blive klogere på, hvad det er, du skal holde øje med, når du skal have en ny akku-plæneklipper. Du kan også læse generelt om plæneklippere.

Det kan for eksempel være, at du bliver klogere på, at en el-plæneklipper med bioklip er det helt rigtige for dig. Det kan også være, at du finder ud af, at du har brug for en plæneklipper med et stort batteri. Kort sagt kan en batteriplæneklippertest altså være et rigtig godt sted at starte.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering