AL-KO brændekløver guide – Derfor er AL-KO det oplagte valg

AL-KO brændekløver guide – Derfor er AL-KO det oplagte valg

07/06/2020 2 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du på udkig efter en ny brændekløver, men er du i tvivl om, hvilket brand, du skal gå efter? Der findes mange forskellige brands på markedet. Det kan derfor være lidt af en jungle at finde rundt i.

LÆS OGSÅ: Brændekløver – Den ultimative guide til at vælge den optimale model

Et rigtig godt bud kan dog være en AL-KO brændekløver. Her får du nemlig rigtig meget for pengene. I denne guide har vi samlet alt det, du skal vide om brændekløvere fra AL-KO. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor en model fra AL-KO er det oplagte valg for dig.


Vælg imellem en horisontal eller vertikal model

Al-KO brændekløverNår du går efter en AL-KO brændekløver, kan du både vælge imellem horisontale og vertikale modeller. Det er typisk de vertikale modeller, der kan klare de største længder træ. Det er derfor også disse, der benyttes mest af professionelle.

Der kan blandt andet nævnes LSH 6-modellen fra AL-KO, som en af de populære modeller. Den kan klare en længde på op til 103 centimeter.

Helt generelt er de vertikale AL-KO brændekløvere mere pladsbesparende. De fylder nemlig mere i højden end i bredden. De kan derfor være lettere at have plads til, når de ikke er i brug.


Den populære AL-KO brændekløver KHS 5200

→ Set hos Homeshop.dk til 2.299 kr.

En af de yderst populære modeller er AL-KO brændekløver KHS 5200. Der er blandt andet flere forhandlere, der oplever, at de får gode bedømmelser fra kunder omkring denne model. Vil du have en model, andre har været tilfredse med, er KHS 5200 en model, der er værd at overveje.


Den anerkendte LHS 6000-model

Bedste AL-KO brændekløver

KHS 5200-modellen er dog ikke den eneste, der er forholdsvis populær. Også LHS 6000-modellen er værd at nævne. Her er det et panel i en tysk avis, der har været vilde med modellen fra AL-KO. De gav den fem ud af fem stjerner.

Her var det især funktionaliteten, der blev lagt vægt på, og at den var nem at tilslutte.

Derudover blev den også rost for konstruktionen, hvor der er gjort ekstra meget ud af stabiliteten. Denne model kan derfor også være værd at overveje, når du skal have en AL-KO brændekløver.


Kvalitetsmodeller til professionelle og private

AL-KO er et velkendt mærke, når det kommer til forskellige former for haveredskaber og udstyr. Dette er også gældende, når det kommer til brændekløvere. AL-KO byder på et væld af forskellige brændekløvere. Det betyder, at der både er noget til private og professionelle.

LÆS OGSÅ: Bålfad Guide: Hvilket bålfad skal du varme dig ved på de lange sommernætter?

Skal du bruge en AL-KO brændekløver i professionelt øjemed, er det en fordel at vælge en af de stærke modeller. Her er du nemlig sikker på, at motoren kan klare det hårde pres, du udsætter den for.

Skal du bruge den privat hjemme i din have, kan du gå med en af de mindre og lidt mere handy modeller. Disse modeller finder du også flere af fra AL-KO.

Fælles for alle AL-KO brændekløverne er, at de emmer af høj kvalitet hele vejen igennem. Det er både, når det kommer til funktionalitet, design og materialevalg. Du går derfor ikke galt i byen med en AL-KO brændekløver.


Kompakt design, du sagtens kan finde plads til

Med en model fra AL-KO får du et kompakt design. Det er især en fordel, hvis du skal bruge den hjemme i privaten. Du skal selvfølgelig have et sted, du kan opbevare din brændekløver, når du ikke benytter den. Det kan enten være i garagen, skuret, eller et helt andet sted.

Pladsen kan jo være træng en gang imellem. På det punkt er det en fordel at vælge en AL-KO brændekløver. Her får du nemlig et kompakt design, der er nemt at finde plads til, når den ikke er i brug.


Præcis kløvning af træ

Når du vælger en brændekløver fra AL-KO, kan du være sikker på, at funktionaliteten er i top. Hver en lille detalje er nøje gennemtænkt ved disse modeller. Du får derfor en maskine, der vil fungere upåklageligt fra dag et.

Særligt ved brændekløvere fra AL-KO er, at du får en særdeles præcis kløvning. Uanset hvor tynde dine træstykker er, sørger maskinerne fra AL-KO for, at der bliver skåret præcist. Det gælder også, hvis du for eksempel har et stykke træ, der er skråt i bunden. Dette hindrer ikke modellerne i at levere en præcis kløvning, således du får den størrelse, du har behov for.

Den præcise kløvning gør det lettere for dig at bruge træet til det, der var hensigten. Derudover er det også lettere for dig at stable det efterfølgende, da stykkerne vil have samme størrelse.


Sikkerheden er i top med en AL-KO brændekløver – hver gang

En AL-KO brændekløver er især kendetegnet ved at have en sikkerhed, der er i top hele vejen igennem. Der er flere forskellige foranstaltninger, der sikrer dig bedst muligt, når du benytter maskinen.

LÆS OGSÅ: Gasgrill Guide – Sådan finder du den bedste gasgrill til din terrasse

Der kan blandt andet nævnes tohåndsbetjeningen. For at maskinen kan køre, skal du derfor bruge begge hænder. På den måde risikerer du ikke, at du holder maskinen kørende med den ene hånd, mens den anden kommer i klemme. Det er derfor helt sikkert en sikkerhedsforanstaltning, der er værd at gå efter.

Det er dog ikke den eneste sikkerhedsforanstaltning, der er sørget for. Flere af modellerne fra AL-KO er også udstyret med fødder, der kan klappes ud. Disse fødder er med til at sikre en bedre stabilitet, når du bruger maskinen. Det er derfor helt sikkert også en fordel.


Tysk kvalitet, så det batter

En AL-KO brændekløver er indbegrebet af tysk kvalitet. Der er ingen slinger i valsen her. Intet er overladt til tilfældighederne. Det er derfor gennemtænkte løsninger, du får, når du vælger AL-KO.

Vi har i denne guide gjort dig klogere på, hvilke muligheder der er med en AL-KO brændekløver. Her får du en eminent kvalitet, som du kan få stor glæde af. Det betyder også, at det er en maskine med en lang levetid. Det er noget, der er værd at investere i.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering