AL-KO cylinderklipper – Derfor er AL-KO et godt valg af cylinderklipper

AL-KO cylinderklipper – Derfor er AL-KO et godt valg af cylinderklipper

15/04/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Sommertid betyder varme og sol. Perioden indgyder på samme tid til, at vi skal i haven. Overalt skyder planter op på ny. Blandt de mange planter, som vi skal passe, er græsset en af de større udfordringer.

Vi kender alle til at skulle slå græsset ofte i sommerperioden. Det er derfor vigtigt at have det gode udstyr i skuret til, når græsset skal slås.

LÆS OGSÅ: Cylinderklipper guide – Den ultimative guide om cylinderklippere til græsplænen

Brandet AL-KO designer og producerer cylinderklippere. En produktkategori til os med den mindre have. Her på siden har vi lavet en guide til AL-KO. Vi præsenterer flere af produkterne fra sortimentet, så vi kan vælge den rette til vores behov.


Brandet AL-KO

Virksomheden AL-KO er et tysk brand. Firmaet designer haveprodukter i en lang række forskellige kategorier, herunder cylinderklippere. Firmaets brand er særligt kendt for fokus på innovation, sikkerhed og komfort i sine produkter.

Egenskaber til stor glæde for os som forbrugere. AL-KO laver en række produkter indenfor cylinderklippere.


AL-KO cylinderklipper Softtouch 38 HM Comfort

AL-KO cylinderklipperAL-KO Softtouch 38 HM Comfort er yderst populær på markedet og kan købes hos mange udbydere. Vi har bl.a. fundet cylinderklipperen hos følgende udbydere til nogle af markedets bedste priser:

→ Set hos Byghjemme.dk til 421 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 421 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 435 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 481 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 599 kr.

Den er blandt de mest praktiske i sin produktkategori ud fra en test af Forbrugerrådet Tænk i år 2019. Produktet har i testen scoret meget højt på brugervenlighed.

Det er på baggrund af produktets vægt på blot otte kg. Ligeledes er maskinen meget nem at betjene i brug. Cylinderklipperen er ideel til os med mindre haver på under 250 kvadratmeter. Små og velholdte haver, der helst ikke er for ujævne eller grove. Produktet er blandt de billigste i sin produktklasse.

Et faktum, der gør cylinderklipperen særligt attraktiv for os på budget. Omvendt så leverer maskinen også et resultat derefter. Den minimale klippehøjde er på 14 mm. Minimumshøjden er derfor en anelse mindre end andre alternativer på markedet.

Prisen og de minimale krav til teknisk viden gør produktet særligt attraktivt for os uden de store behov. Et ideelt køb til den mindre have og til os med meget lidt plads i skuret.


AL-KO Gudenaa GU 400 cylinderklipper

billig AL-KO cylinderklipper

Dette produkt fra brandet AL-KO er blandt de store topsælgere i sin produktkategori. Produktet har vundet flere test hos diverse medier på nettet. Produktet er særligt populært blandt brugerne og kan købes hos et stort udbud af forhandlere, hvor nogle af markedets bedste priser kan findes hos:

→ Set hos Proshop.dk til 874 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 874 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 874 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 917 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 948 kr.

Gudenaa GU 400 er et dyrere alternativ end AL-KO Softtouch 38 HM Comfort. De tekniske specifikationer er på flere måder anderledes. Cylinderklipperen er mere velegnet til den ujævne og grove græsplæne. Den er tungere og større. Produktet er dog stadig nemt at betjene.

Ideelt til os med lidt større græsplæner, der ligeledes ønsker hurtigere klippetid. Minimumshøjden er dog kun på 18 mm. Resultatet bliver derfor mere groft i sit udtryk. Cylinderklipperen fylder på samme måde mere i skuret. Det er vigtigt at tænke over behov og areal før køb af cylinderklipper. Gudenaa GU 400 er generelt effektiv på de fleste plæner.

Vi håber, at du er klædt på at vælge cylinderklipper til haven ud fra denne korte guide. AL-KO leverer til flere behov og i forskellige prisklasser.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering