AL-KO kompostkværn: Derfor skal du vælge en AL-KO

AL-KO kompostkværn: Derfor skal du vælge en AL-KO

03/10/2021 0 Af Camilla

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal haven stå knivskarpt, indebærer det sikkert, at du fra tid til anden får trimmet hæk, træer, buske og så videre. Det går let som en leg, men du står nu tilbage med en masse haveaffald. Hvad gør du ved det? Den bedste løsning er at genanvende haveaffaldet ved at lave det til kompost eller bruge det som flis til haven.

For at du kan lave dit haveaffald om til kompost, er det nødvendigt med en kompostkværn. I dette indlæg kan du læse mere om fordelene ved kompostkværnene fra AL-KO. Vi starter med at præsentere dig for to forskellige modeller, som kan være værd at overveje, hvis du skal have en AL-KO kompostkværn.


AL-KO kompostkværn Easy Crush LH 2800

kompostkværn al ko→ Set hos Proshop.dk til 1.850 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 2.412 kr.

Vi bevæger os nu videre til AL-KO kompostkværn Easy Crush LH 2800. På mange måder minder denne AL-KO kompostkværn om den forrige model. Der er dog væsentlige forskelle, der kan være en fordel i forskellige situationer.

Den største forskel ligger i, at AL-KO kompostkværn Easy Crush LH 2800 benytter et valseskæresystem i stedet for et knivsystem, der anvendes ved AL-KO kompostkværn Easy Crush MH 2800.

Valsesystemet er også en yderst effektiv løsning. Du får samtidig en noget mere støjsvag kompostkværn. Denne AL-KO kompostkværn er derfor ideel, hvis du bor i et byområde, hvor du skal tage hensyn til omkringliggende naboer.

Et andet sted, hvor denne model er anderledes, er maksimumstykkelsen på grenene, den kan klare. AL-KO kompostkværn Easy Crush LH 2800 kan klare grene med en tykkelse på maksimum 40 mm.

Denne kompostkværn fra AL-KO er også udstyret med en opsamlingsboks. Opsamlingsboksen for AL-KO kompostkværn Easy Crush LH 2800 er på 48 liter.

Overordnet er denne model derfor en smule mindre på få punkter. Det er dog ikke den store forskel. Men du vil helt sikkert kunne mærke en forskel rent støjmæssigt med denne model, da den ikke larmer nær så meget.


AL-KO kompostkværn Easy Crush MH 2800

AL KO kompostkværn

→ Set hos Frishop.dk til 1.404 kr.

Vi starter med at kigge på en AL-KO kompostkværn Easy Crush MH 2800. Denne AL-KO kompostkværn er udstyret med et knivsystem. Det betyder, at du får en yderst effektiv kompostkværn, der kan klare lidt af hvert.

AL-KO kompostkværn Easy Crush MH 2800 kan klare forholdsvis store grene og kviste. Grene med en tykkelse på op til 42 mm klarer den nemt og hurtigt.

Derudover er den udstyret med en opsamlingsboks, hvor den samler al komposten. Denne opsamlingsboks kan rumme op til 50 liter. Du kan derfor kværne mange grene, før du skal have tømt din AL-KO kompostkværn Easy Crush MH 2800.

Hvis du vælger denne model, får du en forholdsvis robust løsning. Den er udstyret med gode store hjul, der gør den nem at køre rundt med. Derudover står den stabilt plantet, når du bruger denne kompostkværn fra AL-KO.


AL-KO tænker i stabile løsninger

Når du vælger en AL-KO kompostkværn, får du en løsning, hvor der er tænkt over stabiliteten. Der er gjort meget ud af, at den skal stå forsvarligt, når du bruger den.

Du finder flere kompostkværne fra AL-KO, hvor der blandt andet er gjort meget ud af, at den står stabilt, uanset hvad det er, du skal have igennem kompostkværnen.


En kompostkværn fra AL-KO er en kraftig løsning

AL-KO laver flere gode løsninger til haven. De formår dog altid at have fokus på, at det skal være en kraftfuld løsning, der kan klare strabadserne i haven. Dette er også tilfældet, når du vælger en kompostkværn fra AL-KO.

Der er sørget for en god motorkraft. Det er med til at gøre, at kompostkværnene fra AL-KO er yderst effektive, når først du kommer i gang. Du kan derfor forholdsvist hurtigt få bugt med haveaffaldet, så din have står flot og ren.

Læs også om, hvordan du kan få en flot have med en robotplæneklipper.

Med haveaffaldet af vejen kan du invitere gæster til den helt store grillmiddag, hvor I rigtig kan nyde den flotte have.

Fandt du ikke den kompostkværn du var på udkig efter? Så læs vores komplette kompostkværn guide

En kvalitetsløsning, der er god til prisen

Når du vælger en AL-KO kompostkværn, får du en kvalitetsløsning, hvor der er tænkt over mange forskellige detaljer. Det er noget, der kommer dig til gode som haveejer. Mange af kompostkværnene fra AL-KO kan du nemlig få til en rigtig god pris.

Du får derfor rigtig meget for pengene, når du vælger en AL-KO kompostkværn. Ikke overraskende er en kompostkværn fra AL-KO også blevet kåret som bedst i test i programmet ”FRI tester” på TV2FRI. Der er derfor flere kilder, der taler for valget af en AL-KO kompostkværn.

Selvom der er tale om kvalitetsløsninger, kan der med tiden blive behov for reservedele til din AL-KO kompostkværn. Det er dog sagtens noget, du kan få. Du kan få originale AL-KO reservedele til kompostkværnen, som, du er sikker på, passer til. Dette er også med til at give en holdbar løsning, hvor du har mulighed for eksempelvis at skifte kniven ud med tiden.

Vi bevæger os nu videre til to forskellige kompostkværne fra AL-KO. Her kan du blive lidt klogere på, hvad det egentlig er, der er fordelen ved at vælge en AL-KO kompostkværn, og hvilke egenskaber den typisk har.


Mange fordele ved at vælge en kompostkværn fra AL-KO

Vi har nu været igennem to forskellige kompostkværne fra AL-KO, hvor vi har gjort dig lidt klogere på, hvad det egentlig er, de kan. De har hver især en masse fordele, der kan tilgodese forskellige behov.

LÆS OGSÅ: Kompostbeholder guide – Ultimativ guide til den helt rette model for dig

Vi har også været igennem nogle generelle fordele, der er ved AL-KO kompostkværne. Fælles for alle kompostkværne fra AL-KO er, at du får en løsning, der kan gøre det meget sjovere for dig at komme af med haveaffaldet. Du får en effektiv kompostkværn, der gør det til en leg at komme af med haveaffaldet.

Vælger du enten AL-KO kompostkværn Easy Crush MH 2800 eller AL-KO kompostkværn Easy Crush LH 2800, er du ret godt dækket ind. Det er to kvalitetsløsninger, der er nemme at bruge. Derudover er de lavet til, at de kan stå forholdsvist stabilt, selvom de står i haven.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen5
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering