AL-KO plæneklipper – Den komplette guide til at vælge en AL-KO plæneklipper

AL-KO plæneklipper – Den komplette guide til at vælge en AL-KO plæneklipper

09/06/2021 1 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal du have en ny plæneklipper? Måske det skal være en plæneklipper fra AL-KO. Der er nemlig en masse gode muligheder. Der er noget til forskellige behov og præferencer.

LÆS OGSÅ: Plæneklipper guide – Din guide til at finde en god plæneklipper

Du kan i dette indlæg blive guidet igennem den store jungle af AL-KO plæneklippere. Der er nemlig en masse forskellige muligheder. Læs med her, og find ud af, hvilken AL-KO plæneklipper der er den perfekte løsning til dig.

AL-KO plæneklippertest – En test, der kan guide dig til det rigtige valg

I denne guide tager vi udgangspunkt i en AL-KO plæneklipper test. Denne test kan hjælpe dig med at få et overblik over de mange forskellige muligheder, AL-KO kan tilbyde. Du kan for eksempel få en bedre fornemmelse af, hvilke funktioner der kan være nyttige, når du skal give plænen en kærlig hånd.

Vi kommer omkring seks forskellige AL-KO plæneklippere i vores AL-KO plæneklippertest. De kan hver især noget forskelligt, men har ofte også flere ens egenskaber. Lad os komme i gang, så du kan blive klogere på din (måske) nye AL-KO plæneklipper.


AL-KO plæneklipper – Highline 527 VS

Plæneklipper

→ Set hos Frishop.dk til 5.068 kr.

Vi starter med at præsenterer dig for AL-KO plæneklipper – Highline 527 VS. Dette er en benzindrevet plæneklipper med flere forskellige funktioner.

Denne model er selvkørende. Du skal derfor ikke bruge en masse kræfter på at skubbe den. Denne AL-KO plæneklipper har en klippebredde på 51 cm.

Derudover er den optimal til haver på op til 1.800 kvadratmeter. Har du en stor have, er denne AL-KO plæneklipper derfor det oplagte valg.

Du har her mulighed for at vælge imellem forskellige klippesystemer. Du kan vælge imellem bioklip, bagudkast og sidekast. Ved bagudkast kan du med fordel benytte opsamleren, der følger med til plæneklipperen. Du får med denne AL-KO plæneklipper en opsamler, der kan rumme 70 liter. Du slipper derfor for at skulle tømme den hele tiden.


AL-KO plæneklipper – EasyFlex 34,8 Li

Billig plæneklipper

→ Set hos Davidsenshop.dk til 1.799 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.860 kr.

Vi bevæger os nu videre til en AL-KO plæneklipper – EasyFlex 34,8 Li i vores AL-KO plæneklippertest. Denne model er en batteridrevet plæneklipper. Da den er med batteri, vil den ikke larme særlig meget.

Derudover vejer den typisk heller ikke nær så meget som for eksempel en benzindrevet plæneklipper. Læs mere om batteridrevne plæneklippere her.

Denne plæneklipper er oplagt til de mindre haver. Har du en have på 200 kvadratmeter eller mindre, er denne et godt valg. Denne AL-KO plæneklipper har en klippebredde på 34 cm. Den kan derfor komme til på smalle steder.

Denne model kører med bagudkast. Der medfølger dog en opsamler, så du ikke skal få det ud over dine sko og efterfølgende rive sammen. Opsamleren har en volumen på 30 liter.


AL-KO akku plæneklipper Moweo 46.5 Li SP

Plæneklipper bedst til prisen

→ Set hos Proshop.dk til 3.788 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 3.967 kr.

Vi holder os inden for de batteridrevne AL-KO plæneklippere med AL-KO akku plæneklipper Moweo 46.5 Li SP.

Udover at være batteridrevet er der også tale om en selvkørende model. Du får derfor ikke sved på panden ved at skulle skubbe denne AL-KO plæneklipper rundt.

Denne model har en klippebredde på 46 cm. Derudover er den optimal til haver på op til 500 kvadratmeter. Den er derfor rigtig god til de mellemstore haver.

Denne model benytter også bagudkast. Her medfølger der også en opsamler, der samler alt det afklippede græs. Med denne AL-KO plæneklipper får du en opsamler, der kan rumme hele 70 liter. Der går derfor lang tid imellem tømningerne.


AL-KO elektrisk plæneklipper Classic 3.82

Plæneklipper bedst i test

→ Set hos Frishop.dk til 701 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 719 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 724 kr.

Vi kan nu præsentere dig for en elektrisk plæneklipper fra AL-KO. Der er tale om AL-KO elektrisk plæneklipper Classic 3.82. Da det er en elektrisk plæneklipper, skal den tilsluttes strøm for at kunne køre.

Det smarte ved dette er, at du ikke skal huske at fylde benzin på eller oplade batterierne. Den kører, når du har brug for det.

Med denne AL-KO plæneklipper får du en klippebredde på 38 cm. Denne plæneklipper er også yderst god til de mellemstore haver på op til 500 kvadratmeter.

Med denne model medfølger der også en opsamler. Du kan derfor lade løvriven stå og i stedet samle alt det afklippede græs i opsamleren. Den medfølgende opsamler kan rumme 37 kg.


AL-KO Moweo 3.85 Li plæneklipper

AL-KO plæneklipper→ Set hos Davidsenshop.dk til 2.499 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 2.599 kr.

Vi kigger nu på endnu en Moweo model. Her præsenterer vi dig dog for AL-KO Moweo 3.85 Li plæneklipper. Som ved den tidligere nævnte Moweo model, er dette også en plæneklipper, der bruger batteri.

Denne AL-KO plæneklipper er dog rigtig god til mindre haver. Den er især optimal til haver under 300 kvadratmeter. Med en klippebredde på 37 cm kan den komme til langt de fleste steder.

Her får du også en AL-KO plæneklipper med bagudkast. Vil du slippe for at rive græsset sammen, kan du nemt og hurtigt benytte dig af den medfølgende opsamler. Denne opsamler har en volumen på 45 liter.


AL-KO rotorplæneklipper Silver 468 SP-A Bio

Bedste alko plæneklipper→ Set hos Frishop.dk til 2.799 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.799 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 3.086 kr.

Vi slutter af med endnu en benzindrevet plæneklipper fra AL-KO. Der er tale om AL-KO rotorplæneklipper Silver 468 SP-A Bio. Det særlige ved denne model er, at den er designet specielt til at udføre bioklip. Det fintklippede græs bliver fordelt på plænen med sideudkast.

En af fordelene ved denne AL-KO plæneklipper er, at den er selvkørende. Det bliver derfor ikke en hård kamp at få slået græsset.

Denne AL-KO plæneklipper er god til mellemstore og større haver. Den er nemlig optimal til haver på op til 1.000 kvadratmeter. Den har en klippebredde på 46 cm. Du kan derfor hurtigt få en flot plæne med denne model.


Opsamling på guide til AL-KO plæneklipper

Vi har nu præsenteret dig for seks forskellige AL-KO plæneklippere. De har hver især nogle gode egenskaber, der kan gøre græsslåningen lidt sjovere i stedet for, at det skal være en kedelig tjans. Du finder både plæneklippere til store og små haver fra AL-KO. Der er derfor noget til ethvert behov.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Denne guide skulle gerne gøre dig klogere på, hvilke muligheder der er med en AL-KO plæneklipper. Derudover har vi givet dig et indblik i, hvad det er, du skal holde øje med, når du skal finde en ny plæneklipper.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering