AL-KO sneslynge – Hvilken Al ko sneslynge passer til dig?

AL-KO sneslynge – Hvilken Al ko sneslynge passer til dig?

05/03/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Den tysk grundlagte virksomhed Al-ko hører til blandt toppen, når det gælder redskaber og værktøj til hus og have. Al-ko, der har base i Kötz i Tyskland, er måske i særdeleshed kendt for deres bidrag inden for plæne-, have- og vandteknik, der kommer haveejere over hele verden til gode. Og uanset om kunderne søger produkter til pasning af træer, beskæring af buske, klipning af græs eller redskaber til snerydning, så er Al-ko garant for at levere varen.

Al-ko Kober Group blev oprindeligt grundlagt som en familievirksomhed i 1931, som en førende virksomhed inden for ”Gardentech”, ”Luftteknik” og ”Automotive”. Siden april 2018 har virksomheden dog været en del af PRIMEPULSE. En international gruppe, der er et netværk bestående af cirka 60 selskaber fra hele verden.

LÆS OGSÅ: Bedste sneslynge? Vi guider dig på vej til at finde den bedste og billigste sneslynge

Selvom Al-ko er en virksomhed, der har mange år på bagen, så formår de alligevel at skrive sig ind i nutidens tendenser. Ikke alene på deres produkters formåen og kvalitet, men også på deres tilgang til deres produktion. Al-ko har nemlig stort fokus på en mere miljørigtig tilgang til redskaber og værktøj og arbejder målbevidst mod at omstille deres produkter fra benzindrevne til batteridrevne.

Al-ko har derved for længst taget hul på den grønne teknologi med eksempelvis robotplæneklippere og batteriserier, der gør hverdagen lettere for alle haveejere.


Hvorfor vælge en sneslynge?

Når sneen lige så stille lægger sig over landet, kommer det ikke kun bag på DSB. De fleste husejere bliver også ofte lettere overraskede over, hvor meget sneen egentlig kan påvirke hverdagslivet.

I Danmark er man mange steder forpligtet til at sørge for snerydningen uden for ens matrikel, så folk ikke kommer galt afsted.

Det er dog de færreste, der finder stor fornøjelse i at trække i vintertøjet før fanden får sko på for at rydde sne med en skovl. Derfor vælger mange den praktiske løsning. Nemlig en sneslynge fra Al-ko, der næsten klarer arbejdet for en. Den gør det i hvert tilfælde en hel del sjovere.


Hvordan vælger du den rigtige AL-KO sneslynge?

AL-KO sneslyngeHvilken Al-ko sneslynge du skal vælge kommer i høj grad an på, hvor i landet du bor, og hvor stort et areal du skal rydde.

Skal du blot rydde et lille areal, eksempelvis et lille stykke fortov, en indkørsel eller en sti ind til huset, kan du sagtens nøjes med en lille model.

Her er eksempelvis en Al-ko Snowline 46 E sneslynge et godt valg. Den er både stærk og lydsvag. Og så vejer den kun 15 kilo, hvorfor den er ganske let at håndtere, så du nemt og hurtigt kan komme omkring.

→ Set til 1.699 kr. hos Homeshop.dk

En anden mindre model er den batteridrevne Al-ko ST 4048 EnergyFlex, der kan rydde op imod 200 m² på en enkelt opladning. Den er desuden udstyret med et praktisk LED-lys, der gør, at du kan bruge den i områder, der ikke er særlig godt oplyst.

Skal du rydde et større område for sne, som eksempelvis en stor parkeringsplads eller et mindre skovområde, kan det være en fordel at gå efter en af Al-kos benzindrevne modeller i stedet. De tilbyder mere fleksibilitet, samtidig med at de kan rydde store mængder sne på kort tid.

Blandt de mere populære benzindrevne Al-ko sneslynger er Al-ko Snowline 6200 E II, der kan kaste sneen hele 15 meter, og som har en sikker fremdrift grundet dens grovmønstrede dæk. Derudover har den en arbejdsbredde på hele 62, hvorfor arbejdet med snerydningen går utrolig stærkt. Dertil bør det også påpeges, at netop denne model har vundet en ’bedst i test’ blandt brugerne. Den må derfor siges at være et sikkert valg.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering