AL-KO buskrydder – En god buskrydder til de prisbevidste

AL-KO buskrydder – En god buskrydder til de prisbevidste

20/03/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når haven skal trimmes eller huset fikses, er der mange, der tyer til hjælp hos værktøj og redskaber fra AL-KO. Og det er ikke uden grund. Virksomheden har nemlig et stort sortiment af alt, hvad en gør-det-selv-type kunne ønske sig. Og det gælder navnlig udstyret til haven.

Lige fra sneslynger og fræsere til forskellige typer af maskiner til at slå græsset er AL-KO garant for. Mangler du en maskine til haven, så bør du starte med at lede blandt AL-KO’s udvalg. Du vil formentlig ikke gå skuffet derfra.

Virksomheden blev oprindeligt grundlagt som en familievirksomhed i 1931 inden for områderne ”Gardentech”, ”Luftteknik” og ”Automotive”. Og den dag i dag kan man stadig trække linjer til fordums tid, da AL-KO er en af de helt store spillere inden for elektroniske redskaber til haven. Siden 2018 har AL-KO desuden været en del af den internationale PRIMEPULSE gruppe, der er et stort netværk over hele verden, hvori der indgår omkring 60 selskaber.

LÆS OGSÅ: Buskrydder guide: Den ultimative guide til at finde din næste buskrydder

I dag har virksomheden AL-KO base i Kötz i Tyskland, hvor et stort team af designere, teknikere og ingeniører står bag deres mange succesfulde produkter til især haven – men også til boligen generelt. Og som nævnt spænder deres ekspertområder sig over mange forskellige typer af værktøj og redskaber inden for have-, plæne- og vandteknik.

Vi har i denne guide set nærmere på AL-KO’s mange typer af buskryddere, der er en favorit blandt mange brugere. Ikke mindst fordi kvaliteten er i top – mens prisen er i bund.


Hos AL-KO er fokus på fremtidens grønne teknologi

Hos virksomheden AL-KO har man en stor passion for at skabe energieffektive og innovative produkter, der har lange fremtidsperspektiver. Derfor tænker de også meget miljøbevidst, når produkterne skal udvikles.

AL-KO har derfor for længst taget hul på den grønne teknologi og lagt benzinen på hylden til fordel for at omstille til maskiner, der er drevet af el.


AL-KO buskrydder – Når økonomi og kvalitet hænger uløseligt sammen

AL-KO fører nogle af de mest prisbevidste buskryddere på markedet. Det betyder med andre ord, at du kan få rigtig meget for pengene, hvis du vælger en AL-KO buskrydder som dit våben mod uhåndterlige buske og vildtvoksende græskanter. For prisen på mange af AL-KO’s modeller af buskryddere ligger i omegnen af 500 kroner. Hvilket må siges at være en særdeles favorabel pris, når man påregner, at der er tale om et kvalitetsprodukt og en mærkevare.

AL-KO buskrydder

Eksempelvis er buskrydderen 550 GTE Premium på 550 watt, der har en arbejdsbredde på 30 cm, en favorit blandt mange brugere. Dertil kommer, at den har et teleskop-aluskaft, der gør den enormt fleksibel. Også når man skal ud i mere krævende arbejdsstillinger. Og med sine 550 watt er den en af de kraftigere modeller.

AL-KO’s 550 GTE Premium buskrydder føres af adskillige online webshops, hvor vi har fundet den til nogle af marekdets skarpeste priser hos følgende:

→ Set hos Byghjemme.dk til 463 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 463 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 477 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 478 kr.

Ønsker du en buskrydder, der er lidt mindre i størrelsen og har færre watt, kan du med fordel gå efter AL-KO’s 350 GTE Classic, en 350 watt buskrydder, der har en arbejdsbredde på 25 cm.

Du finder ligeledes denne model hos mange forskellige online butikker.

Bedste AL-KO græstrimmer

→ Set hos Byghjemme.dk til 380 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 380 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 393 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 396 kr.

Du skal dog ikke vælge at gå ned i model i håbet om at spare penge. Netop fordi AL-KO’s buskryddere allerede er så favorable i pris, sparer du nemlig ikke noget nævneværdigt, selvom du downsizer. Højst et par enkelte hundrede kroner.

Så overvej, om besparelsen er de mindre watt værd, eller du skal gå efter den store model til at starte med.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering