Black Diamond pandelampe – Find vej i mørket

Black Diamond pandelampe – Find vej i mørket

12/08/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Med en pandelampe fra Black Diamond-mærket kan du både arbejde og dyrke sport i mørket. Black Diamond er førende inden for pandelamper og producerer dem til forskellige formål. Det kan være alt fra løbeture over huleklatring til byggearbejde i de tidlige morgentimer.

LÆS OGSÅ: Pandelampe – Omfattende guide til pandelamper/pandelygter

Black Diamond er kendt for at lave solide pandelamper med stærkt lys, der kan variere i intensitet alt efter, hvad man bruger lampen til. Flere af pandelygterne fra Black Diamond har vundet priser for deres egenskaber, når pris og kvalitet skal holdes op mod hinanden af eksperter. Vi gennemgår nogle af dem i denne guide.


Black Diamond bedst i test pandelampe

Er man udendørsentusiast og ønsker en pandelampe til at lyse op enten om morgenen eller aftenen, så laver Black Diamond forskellige gode modeller. Særligt når det kommer til teknik og funktioner, er udvalget bredt.

På anmeldersiden T3.com har de lavet en liste over de mest anbefalelsesværdige pandelamper til forskellige formål i 2020.

 

Black diamond pandelampe

Her sniger Black Diamond sig ind på en syvende plads på listen med modellen Black Diamond Storm 375 Headlamp.

→ Set hos Pande-lampe.dk til 343 kr.

→ Set hos Lommelygtesalg.dk til 343 kr.

Den fremhæves for sin gode holdbarhed, fordi den kan tåle både vand og store mængder støv uden at tage skade. Faktisk kan man lægge den i 1 meter vand i 30 minutter uden, at der sker noget ved det.

Modellen er optimal for folk, der for eksempel godt kan lide at bestige bjerge. Den er nem at påføre sig, og så har den både en meget lys indstilling samt et lav-niveau lys, som er ideelt, hvis man skal arbejde med udstyr eller lignende tæt på. Alt afhængig af, hvor meget lysstyrke man indstiller den til, kan den holde mellem 150 timer og 5 timer.

Hos T3.com kalder de modellen den absolut bedste for bjergbestigere, fordi den har så mange praktiske funktioner og ikke tager skade særlig let. Hvis du vil bestille denne model af pandelampe fra Black Diamond online, så er der mulighed for det.


Billige og dyrere udgaver

Black Diamond har lavet et hav af forskellige pandelygter. Generelt svinger priserne på dem i forhold til et par faste parametre. Det gælder for eksempel hvor meget, de kan holde til af vand, støv og slag. Det kan også være, hvor mange forskellige lysfunktioner, der er.

Går man ind på en forhandler som Pande-lampe.dk, kan man hurtigt se, at der både er modeller til høj og lav pris. Man kan få en Black Diamond pandelampe for et par hundrede kroner, hvilket bestemt ligger i den lave ende af skalaen. Andre koster omkring de 500 kroner.

På siden anbefaler de særligt én model fra Black Diamond, som de giver fem stjerner. Det er faktisk en pandelampe til børn i et flot og enkelt rødt design.

Black diamond pandelampe til børn

Den hedder Black Diamond Wiz Berry, og den fremhæves for sin brugbarhed og fine lys i forskellige farver.

→ Set hos Pande-lampe.dk til 165 kr.

→ Set hos Lommelygtesalg.dk til 165 kr.

Selve lygten kan vippes fleksibelt op og ned, mens hovedstroppen kan tilpasses barnets hoved i takt med, at det vokser løbende. Lyset er hvidt og ikke for skarpt, mens det kan skiftes til mere ”spændende farver”, når lejligheden er til det. Batterilevetiden ligger på godt de 300 minutter.

Lygten er god til børn, som elsker at rode rundt udenfor før eller efter mørkets frembrud. Hvis de er ude at gå, kan den forhindre uheld i form af fald.


Genopladelig udgave har fordele

Hvis du er typen, der planlægger at bruge din pandelampe rigtig meget til forskellige ting, så kan du overveje en genopladelig udgave. Som navnet antyder, så kan en genopladelig pandelampe fra Black Diamond lades op løbende. Det sparer dig for bøvl med batterier og frygt for, at pandelampen pludselig går ud.

Er man på en længere vandretur eller cykeltur, så kan det være utrolig stressende at gå mange dage og spare på lampen, fordi man ikke ved, om man pludselig får opbrugt dens lys.

Black diamond revolt pandelampeBlack Diamond har lavet flere genopladelige modeller, men på Pande-lampe.dk anbefaler de Black Diamond ReVolt, som de giver fire ud af fem stjerner.

→ Set hos Pande-lampe.dk til 381 kr.

→ Set hos Lommelygtesalg.dk til 381 kr.

Den har batterier, som kan oplades via en USB-tilslutning. Det kunne være derhjemme eller sågar i bilen på vej fra A til B. Modellen kan også tilsluttes til din computer. Der er her indbygget en triplepower LED samt to single power og to single power røde LED’er. Batteriindikatoren på lygten viser, hvornår det er ved at være tid til en ny genopladning.

Samtidig er modellen 100 procent vandtæt, hvilket er godt, hvis man skal arbejde med lampen udendørs eller bruge den til udendørs sportsaktiviteter. Ifølge siden er ReVolt den mest populære genopladelige model fra Black Diamond.


Hvad skal jeg gå efter, når jeg køber en pandelampe fra Black Diamond?

Black Diamond har som førende mærke flere forskellige serier inden for pandelamper. Det kan være alt fra Astro over Spot til ReVolt. Du kan tjekke disse forskellige serier, når du søger efter din pandelampe fra Black Diamond på nettet.

Generelt skal du stille dig selv et par vigtige spørgsmål. Hvad er mit budget, og ønsker jeg en vis form for garanti i forhold til holdbarhed? Hvor mange forskellige lysniveauer og funktioner ønsker jeg? Er det vigtigt med genopladelige batterier og en lang levetid her? Hvis du har styr på dine prioriteringer, kan du bedre finde en model fra Black Diamond, som matcher dine behov.

Når du læser produktbeskrivelserne, vil der typisk stå, om modellen er særligt god til bestemte typer af aktivitet. Du kan få pandelamper fra Black Diamond til både børn og voksne, som kan have gavn af at kunne arbejde frit med hænderne i mørke til lyset fra en pandelampe.

Generelt er pandelamperne fra Black Diamond små i det og har et elegant eller stilet udtryk i forskellige farver. Husk at tjekke om batterierne følger med, når du bestiller din nye lampe hjem!


Kilder

I denne artikel er der brugt ekspertviden fra:

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering