Bonfire bålfad guide – Hvilken model passer til din have?

Bonfire bålfad guide – Hvilken model passer til din have?

30/07/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Bonfire har lavet mange forskellige bålfade, hvor nogle lægger op til medlavning, mens andre lægger op til pynt og hygge. Vi vil komme med nogle forskellige produkter fra Bonfire, som vi synes, der adskiller sig fra andre mærker, der også laver bålfade. Bonfire bålfade bliver lavet i stål og typisk i forskellige størrelser.

Derudover har de et kæmpe udvalg af merchandise, hvor du kan finde gryder, pander, snobrødspinde og meget mere. Bonfire lægger op til, at et bålfad skal have en funktion – som for eksempel at tage del i madlavningen.

LÆS OGSÅ: Bålfad Guide: Hvilket bålfad skal du varme dig ved på de lange sommernætter?


Bonfire bålfad i stål med grillstativ

Bonfir bålfad i stål

Du kan købe et Bonfire bålfad, hvor du kan tilkøbe et stativ, hvor du blandt andet kan hænge gryder i. Et almindeligt Bonfire bålfad er i stål og måler 70 cm, den er løftet lidt op fra jorden. Dette bålfad forhandles hos mange forskellige online butikker, og vi har fundet nogle rigtig gode priser, hos disse anerkendte webshops:

→ Set hos Byghjemme.dk til 349 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 349 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 374,95 kr.

→ Set hos Coop.dk til 449,95 kr. (649,95 kr. for ikke-medlemmer)

→ Set hos Homeshop.dk til 454 kr.

→ Set hos Moreland.dk til 599 kr.


Bonfire bålsætDu kan også købe et samlet sæt, hvor du får al den merchandise med til bålet, som du kan drømme om: gryde, BBQ halvpande, grillrist, stativ og ophæng og et bonfire bålfad.

Det er et bålfad, der lægger op til god madlavning over bål og en masse hygge. Dette sæt fås ligeledes hos forskellige forhandlere, og vi har igen været på markedet, og fundet det til nogle af markedets bedste priser hos disse online forhandlere:

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.599 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.599 kr.

Se også nedenstående video, hvor du kan se hvor let det er, båd at have sættet med ud i det fir, samt hvor let det er at samle det.


Bedste bonfire bålfad

Hvis du gerne vil have et bålfad, som er længere over jorden, kan du finde et Bonfire bålfad med 50 cm ben. På den måde er bålfadet løftet en halv meter fra jorden, hvilket kan være lidt mere sikkert, hvis der render små børn rundt i haven. Dette har vi fundet til forskellige priser, og kan bl.a. fås her:

→ Set hos Byghjemme.dk til 764 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 764 kr.

→ Set hos Moreland.dk til 799 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 981 kr.


Bonfire Cone bålfad

Bonfire Cone bålfad er designet således, at det er et dybere fad end det almindelige bålfad. Du kan vælge at lægge brænde direkte ned i fadet, men du kan også fylde det med sand eller jord, da du på den måde kan skabe mere vægt og stabilitet.

Billigt Bonfire bålfadDu kan både sætte den i haven eller på terrassen. Bålfadet er lavet i stål og pulverlakeret i sort. Dette bålfad kan bl.a. findes hos disse webshops, til gode priser:

→ Set hos Frishop.dk til 610 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 610 kr.

→ Set hos Coop.dk til 649 kr. (999 kr. for ikke-medlemmer)

→ Set hos 10-4.dk til 678,3 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 808 kr.

→ Set hos Moreland.dk til 1.099 kr.


Hvilken funktion skal dit bålfad have?

Hvis du gerne vil have mulighed for at bruge bålfadet som en slags grill eller madlavningssted, vil vi anbefale, at du køber det flade bålfad fra Bonfre, så du har mulighed for at købe et stativ. Hvis du derimod tænker, at I vil komme til at lave et snobrød i ny og næ, men ikke rigtig tage den med ind i madlavningen, vil vi anbefale Bonfire Cone bålfadet.

Det har et flot design, hvor du selv har mulighed for at fylde den helt op med træ eller vælge at stabilisere den med sand. Uanset hvilket bålfad fra Bonfire du vælger, vil du opleve god kvalitet og ikke mindst et bålfad, der pynter i haven eller på terrassen. Du kan købe et Bonfire bålfad hos en af vores kvalitetsforhandlere.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering