Boruit pandelampe – Ideel til udendørsmennesker

Boruit pandelampe – Ideel til udendørsmennesker

27/09/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal du arbejde udendørs i mørke med udstyr i forbindelse med for eksempel telttur eller jagt? Så er en Boruit-pandelampe med skarpt lys ideelt for dig. Med pandelampen på hovedet kan dine hænder arbejde frit.

LÆS OGSÅ: Pandelampe – Omfattende guide til pandelamper/pandelygter

Skal du navigere i terræn, undgår du at falde eller snuble på grund af, at du ikke kan se vejen foran dig. Boruit har lavet forskellige modeller af pandelamper. Nogle har et meget kraftigt lys for at øge sigtbarheden på lang afstand, mens andre har mildere lys som kan justeres til at oplyse mennesker og objekter tæt på.


Hvad kan en Boruit LED-pandelampe

En LED-pandelampe fra Boruit kan lyse utrolig kraftigt, så det næsten svarer til sigtbarhed i dagslys. Den kan for eksempel have fire funktioner, såsom lys i både midten og i siderne samt blinkende lys.

LED-lys er en populær lyskilde, fordi den i kontrast til den gammeldags glødepære holder meget længere og er af højere kvalitet.

Boruit pandelampe

En pandelampe fra Boruit kan lyse helt op til 3000 eller 5000 lumen, hvilket er meget højt. Denne Boruit Pandelampe 5000 LM T6 CREE LED lyser eksempelvis op til 5000 lumen.

→ Set hos CDON.dk til 209 kr.

Priserne vil svinge meget. Nogle Boruit-modeller kan fås for blot et par hundrede kroner online, mens andre og mere avancerede modeller kommer op over de 1000 kroner.

Når du skal investere i en pandelampe fra Boruit så overvej dit behov, og hvad der er vigtigst for dig. Det kan være en behagelig rem med et fleksibelt lyshoved, der kan vendes og drejes. Det kunne også være lyskilderne eller om modellen er vandtæt eller ej.


Genopladelig Boruit pandelygte

Skal man bruge sin pandelampe meget og over længere tid, når man er på farten, så kan en genopladelig udgave være den perfekte løsning. Med en genopladelig pandelampe fra Boruit kan du – som navnet antyder – lade den op i bil eller i et hus med et kabel.

På den måde undgår du at skulle bøvle med batterier, og du skal ikke stresse over, om pandelampen går ud hele tiden. Skal man ud at vandre længe eller på en omfattende cykeltur, så er det værd at overveje, om man skal gå efter en genopladelig model.

Når du køber pandelampen online, er det en god ide at tjekke, om der følger opladere med, eller om du må købe disse separate. Normalt vil der være en oplader og en biloplader, så du nemt og hurtigt kan få gang i lygten igen, når den er gået død.


Pandelampe til både professionelt og privat brug

Boruits pandelamper kan bruges både i arbejdsregi og derhjemme. Arbejder man med byggeri eller jagt, så er pandelampen et must for at kunne behandle udstyr udenfor i de tidlige morgentimer.

Samtidig bruger mange den til udendørssport, eller hvis de skal bakse i skuret efter mørkets frembrud. Uanset om du skal bruge pandelampen professionelt eller privat, så er det en god ide at læse om de enkelte egenskaber ved Boruits mærker online, før du køber.

På den måde finder du den pandelampe, der bedst matcher dit behov. Der vil af og til være tilbud på Boruit-pandelamper online ved de enkelte forhandlere, så timing kan godt være vigtigt, hvis du vil spare penge i budgettet.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering