Bosch boremaskine guide – Skal din næste boremaskine være fra Bosch?

Bosch boremaskine guide – Skal din næste boremaskine være fra Bosch?

31/08/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken Bosch-boremaskine man skal investere i, når man trækker i arbejdshandskerne. Og meget afhænger da også af, hvilke behov man har angående boremaskinens holdbarhed, skruekraft og batterilevetid.

LÆS OGSÅ: Boremaskine Guide – Skal du ud at finde en ny boremaskine?

Bor man f.eks. i lejlighed og skal kun bruge sin boremaskine til at fæstne reolsystemer eller i ny og næ hænge billeder op på væggen, behøver man typisk ikke at investere i det helt store. Er man dog husejer med have, hvor man overvejer at gå i gang med et større byggeprojekt, så er det nok en god idé at investere i en arbejdshest.


Hvilken Bosch akku boremaskine skal man vælge?

I denne artikel går vi tæt på Bosch, som de fleste mennesker med hænderne skruet rigtigt på sikkert allerede kender og har erfaring med. Siden der er tale om et relativt populært mærke, kan man finde en skrue- eller boremaskine i de fleste byggemarkeder og diverse værktøjsforhandlere online til gode priser, så både gør-det-selv-håndværkerne og de professionelle kan være med.

Du kan f.eks. finde et meget fint udvalg af Bosch skrue- og boremaskiner hos Frishop.dk, hvor mærket hører til blandt forhandlerens anbefalede. Eller du finder et godt udvalg af Bosch boremaskiner på online-tømmerhandlen 10-4.dk i forskellige prisniveauer, afhængigt af hvad du skal bruge maskinen til.

Bosch boremaskineSkal du blot bruge den til småopgaver, kan du fint nøjes med en fiks akku-boremaskine med indbygget led-lys og automatisk gearskift som f.eks. modellen AdvancedDrill 18V SOLO. Denne har vi fundet hos nogle store, anerkendte online forhandlere, til nogle skarpe priser:

→ Set hos Frishop.dk til 617 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 617 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 665 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 745 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 764 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.050 kr.

Skal du til gengæld have bygget en carport, skal du måske bruge en mere driftig maskine som GSR 18V-55 2×4,0Ah ProCORE, der med sine to akkuer sikrer, at du kan arbejde på opgaven hele dagen – uden afbrydelser.

Bosch boremaskine bedst til prisen

Denne findes ligeledes til forskellige priser, hos nogle anerkendte webshops:

→ Set hos Homeshop.dk til 2.156 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 2.339 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 2.368 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 2.448 kr.

→ Set hos Dorchdanola.dk til 2.495 kr.


Skal din Bosch skruemaskine have ledning eller ej?

Når man skal vælge en bore- eller skruemaskine, kan man sikkert studse over, om man skal have ledning på eller ej. Hvad er fordelene, og hvad er ulemperne?

LÆS OGSÅ: Metaldetektor guide – Den store guide til metaldetektorer

En ledningsfri maskine, eller en akku (akkumulator), har klart sin fordel i at være handy. Du kan stille dig på stigen eller op på taget og skrue på livet løs – uden at bekymre dig om at have en kabeltromle med, eller at nogle omkring dig snubler over ledningen. Typisk har en kablet maskine også mere power, og du kan arbejde med træge opgaver, lige så længe du skulle lyste.

Billig boremaskineEn særdeles god model med kabel er Bosch UniversalImpact 800, der er forholdsvis lille, men arbejdsom – og netop denne model hører til blandt anbefalede bore-/skruemaskiner i Tænk.dk’s test hvor bl.a. god kvalitet og holdbarhed var i top.

De fleste af os vil dog nok foretrække akku-modellen, fordi den trods alt er mere mobil.

→ Set hos Frishop.dk til 657 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 657 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 667 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 809 kr.


Find batteri til din Bosch skruemaskine

Bosch akku boremaskine

Akkumodellerne har det til fælles, at de er batteridrevne, og derfor skal de lades op. En god idé er at finde en model med et udmærket batteri, f.eks. Bosch EasyDrill 12-2 med 2 x 2,5 Ah-batteri samt lader, som på trods af sin professionelle ydelse er en relativt billig model.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.139 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.306 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.316 kr.

Ved denne model følger der to batterier med, så du hurtigt kan udskifte og arbejde videre, når den ene celle er drænet.


Bosch boremaskine, blå serie – til dig med seriøse byggeplaner

Overvejer du det helt store byggeprojekt i haven eller i huset? Hvis du skal bygge en terrasse, lave et udhus eller gøre loftet beboeligt, så skal du måske overveje at investere i en bore-/skruemaskine fra Bosch’s blå serie.

Som udgangspunkt er de grønne skruemaskiner nemlig lavet til lette gør-det-selv-opgaver og kommer med startsæt og ekstraudstyr, som den professionelle for længst har anskaffet sig. De blå maskiner har typisk kraftigere ydeevne og bedre ergonomisk udformning samt batterier med kapacitet, der siger spar to.

Bedst i test bosch boremaskine

Så skal du virkelig have arbejdet igennem og vil have noget moderne funktionalitet og lang levetid med i købet, så kan det være, du skulle investere i en Bosch GSR 18V-60 C skruemaskine, der kommer med 2 x 5,0 Ah batteri + L-Boxx-lader og Bluetooth diagnosticering.

→ Set hos Homeshop.dk til 2.929 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 2.938 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.938 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 3.640 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk for 4.003 kr.

→ Set hos Dorchdanola.dk til 4.295 kr.


Find din næste Bosch skruemaskine på tilbud

Som omtalt har Bosch en bred produktserie, hvor både nybegyndere og professionelle kan være med. Men uanset om man skal skrue en dørkarm fast eller bygge et hegn rundt om grunden, så er der ingen grund til at bruge en formue på sin nye skruemaskine, da man løbende kan finde gode og robuste Bosch-skruemaskiner, der klarer opgaven til ug, på tilbud.

Kig f.eks. udvalget igennem hos de forskellige forhandlere, hvor der er masser af besparelser at hente. Du kan få rabat på forskellige Bosch bore- og skruemaskiner, der passer til alle slags opgaver.

Du kan typisk spare imellem 30-50% på udvalgte modeller, og det kommer naturligvis pengepungen til gode. En større byggeopgave kræver gode redskaber, og går man ned på udstyr, bruger man jo af de penge, man kunne have købt materialer for.


En Bosch skruemaskine på 18V er god til de fleste opgaver

I takt med at teknologien udvikler sig, kommer der gradvist nye og mere kraftige maskiner og batterier på markedet. Sammenhængen imellem batteri og volt er ikke altid lige nem at forstå, men som tommelfingerregel kan man sige, at en højere V giver en højere ydelse, og en højere Ah forlænger tiden, du kan yde.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Har man dog et godt batteri og god volt på, f.eks. 18V og 2,0 Ah minimum, er man godt kørende til de fleste bygge- og reparationsopgaver.

Som udgangspunkt kan man også sige, at en boremaskine med 12V klarer de fleste små skrueopgaver, hvad enten du skal have monteret en lampe, efterspændt køjesengen eller andet. En 14,4V er velegnet til mindre husreparationer, og 18V er til gengæld temmelig god all-round, hvis man skal bore og skrue en del. Herefter er 36V og højere Ah selvfølgelig oplagt, hvis man vil have fuld smæk på power og ydelse.

Når udstyret spiller, kan du trygt smøge ærmerne op og gå i gang med dit næste byggeprojekt. En Bosch skruemaskine virker til at være et godt valg til opgaven.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering