Bosch buskrydder – Skal din næste buskrydder være Bosch?

Bosch buskrydder – Skal din næste buskrydder være Bosch?

15/03/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En af de helt store spillere på markedet, når det gælder værktøj, er uden tvivl Bosch. Der findes næppe det hjem, der ikke har et eller andet aggregat fra Bosch liggende i værktøjskassen, garagen eller haveskuret. Og det er ikke for sjov, at deres motto er ”Invented for life”. For med Bosch er du sikret kvalitetsværktøj med lang levetid.

Bosch er heller ikke ligefrem den nye dreng i klassen. Virksomheden, der startede som et ’værksted for finmekanik og elektroteknik’, blev grundlagt helt tilbage i 1986 af Robert Bosch i Stuttgart. Og denne lille virksomhed blev startskuddet til den store verdensomspændende virksomhed, vi kender i dag, hvor innovation og socialt engagement har været grundstenene siden begyndelsen.

LÆS OGSÅ: Buskrydder guide: Den ultimative guide til at finde din næste buskrydder

I dag arbejder Bosch ikke kun for at skabe gedigne stykker værktøj. Virksomheden sætter også alle sejl ind på at skabe mere klimabeskyttelse, ligesom man arbejder hen imod at blive en CO2-neutral virksomhed fra 2020, hvilket blandt andet vil komme til udtryk gennem grøn energi fra vindmøller.


Bosch’s mange løsninger til haven og hjemmet

Bosch er garant for utallige produkter, der vil glæde alle typer, der elsker at gøre tingene selv. Du kan derfor finde alt til vedligeholdelse af haven eller de helt rigtige redskaber, når huset skal fikses indvendigt og udvendigt.

I denne guide tager vi fat i noget af det tilbehør fra Bosch, du dårligt kan undvære, hvis du har en have. Vi har nemlig set nærmere på nogle af de mange buskryddere fra Bosch, der findes på markedet. Målet med guiden er at klæde dig bedre på, så du har lettere ved at finde den helt rigtige buskrydder fra Bosch, som passer til dine behov.


Find den bedste Bosch buskrydder

Hvilken buskrydder fra Bosch, der er det bedste valg til dig, afgøres jo selvfølgelig ud fra flere faktorer. Derfor bør du tage et blik på blandt andet dit behov og dit økonomiske råderum. Men du skal ikke frygte at blive ruineret, hvis du vælger en buskrydder fra Bosch. De er nemlig temmelig konkurrencedygtige på prisen, og du finder buskryddere, der starter på en pris på et par enkelte hundrede kroner og opefter.

Bosch buskrydder

Her kan blandt andet nævnes Boschs ART 2300 buskrydder, der med sine 280 watt motor og en skærebredde på 23 cm er et rigtig fint køb til en mindre have. Den har halvautomatisk fremføring og vejer kun 1,7 kilo, hvilket gør den utrolig let at arbejde med.

Du finder bl.a. ART 2300-buskrydderen til nogle af markedets skarpeste priser hos forskellige anerkendte online forhandlere:

→ Set hos Homeshop.dk til 248 kr.

→ Set hos Faisto.dk til 259 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 266,75 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 294 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 310 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 310 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 329 kr.

Ønsker du en lidt større buskrydder, kan du med fordel gå efter Bosch bestselleren UniversalGrassCut 18-260 2,0Ah akku buskrydderen på 18V. Dens blade holder op til 12 gange længere end tidligere blade, hvorfor du slipper for irriterendeafbrydelser i dit arbejde.

Billig bosch buskrydder

Du finder ligeledes Bosch UniversalGrassCut 18-260 hos forskellige online forhandlere. Det er en god ide at undersøge priserne hos forskellige udbydere, så du får den billigst muligt. Vi har fundet den til gode priser hos disse forhandlere:

→ Set hos Byghjemme.dk til 999 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 999 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 329 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.080 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.379 kr.

→ Set hos Faisto.dk til 1.449 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 1.641 kr.

Skal familiens yngste også med i haven? Så kan de blive udstyret med en Bosch buskrydder til børn fra Coop.dk. Den er dog ikke særlig god til klipning. Faktisk klipper den overhovedet ikke. Til gengæld er det overordentlig hyggeligt, at familiens mindste kan være med i haven og efterligne de voksnes arbejde.


Buskrydder batteri Bosch – Brug dit batteri på tværs af dine redskaber

Noget af det, der gør, at Boschs produkter er meget populær blandt brugerne, er den lette tilgængelighed og anvendelighed. Flere af Boschs produkter kan endog bruge samme batteri. Dertil kommer, at batteridrevne redskaber har mange fordele. Her tæller blandt andet den reducerede støjgene, det lave vibrationsniveau samt det lavere emissionsniveau.

Alt i alt bliver det en meget mere fornøjelig affære at arbejde i haven, når man kan reducere disse gener. Og dette gør sig ikke mindst gældende for en buskrydder, som man kan have i hænderne i mange timer i streg.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering