Bosch hækkeklipper guide – Find den bedste Bosch hækkeklipper til dit behov

Bosch hækkeklipper guide – Find den bedste Bosch hækkeklipper til dit behov

25/06/2020 0 Af Camilla

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Uanset om du er på udkig efter en hækkeklipper til professionel brug eller derhjemme, er du endt det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet en bred vifte af Bosch hækkeklippere hos forskellige onlinebyggemarkeder, der kan hjælpe dig med at trimme din hæk, og dermed holde den pæn og præsentabel.

LÆS OGSÅ: Den ultimative hækkeklipper guide: Spar tid og kræfter med den rette hækkeklipper

Med en Bosch hækkeklipper kan du nemt og hurtigt vedligeholde hækkene og fjerne genstridige gevækster, som giver hækken et rodet udtryk og forhindrer, at hækken kan vokse sig stor og flot.


Find din Bosch hækkeklipper her

Her på siden kan du finde oplysninger om Bosch hækkeklippere til både privat- og erhvervsbrug. Der findes flere forskellige hækkeklippere med hver deres egenskaber, som egner sig til forskellige former for hækkeklipning.

Vi guider dig til at kende forskel på de forskellige typer hækkeklippere, og vi hjælper dig med at finde nogle af markedets absolut bedste priser på lige præcis den Bosch hækkeklipper, der matcher dine behov og krav bedst muligt.


Overvejelser inden du vælger din nye Bosch hækkeklipper

Før du skal vælge, hvilken Bosch hækkeklipper du skal have, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser omkring behov. Du er ganske enkelt nødt til at være opmærksom på, hvad dine behov er, således at du får fingrene i den rette Bosch hækkeklipper. De faktorer, du blandt andet skal forholde dig til, vedrører blandt andet størrelsen på din hæk, tykkelsen på grenene, samt hvor vigtigt komfort og sikkerhed er for dig.

I det følgende afsnit dykker vi endnu dybere ned i, hvordan de enkelte faktorer kan påvirke dit valg af hækkeklipper.

Afstanden på knivbladene

Én af de første ting, du skal overveje, er, hvor kraftig din hæk er, og hvor tykke grenene er. Skal din Bosch hækkeklipper kunne håndtere tykke grene og kraftige gevækster, skal du gå efter en model med stor afstand mellem knivbladene.

F.eks. denne Bosch AHS 48-20 LI hækkeklipper. Den kan klare en grentykkelse på op til 20 mm. Det betyder nemlig, at den kan klare tykkere grene. Jo kortere afstand, der er mellem bladene, jo bedre er den egnet til tyndere grene.

Bosch hækkeklipper

Vi har fundet denne hos nogle forskellige gode online forhandlere:

→ Set hos Homeshop.dk til 985 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.145 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.145 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 1.472 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.493,56 kr.

De forskellige hækkeklippere fra Bosch findes med knivblade i forskellige størrelser, og nogle gode tommelfingerregler i forhold til størrelsen på knivbladene lyder som følger:

  • 16 mm og ned er bedst egnet til tynde grene.
  • 20-25 mm er egnet til almindelige grene.
  • 25 mm og opefter er velegnet til tykke og kraftige grene.

Effektiviteten på hækkeklipperen

Ud over at knivbladene har betydning for, hvordan en Bosch hækkeklipper kan yde, har slagtallet det også. Slagtallet angiver i al sin enkelhed, hvor effektiv din hækkeklipper er til at klippe. Det er især relevant at kigge nærmere på, hvis du har meget hæk, du skal klippe.

Ved at vælge en hækkeklipper med et højt slagtal på +3.000 slag/min., kan du nemlig klippe din hæk hurtigere. Er du stadig i tvivl om, hvor højt slagtallet skal være for din kommende hækkeklipper, får du en kort oversigt nedenfor:

  • 0-2000 slag/min.: Mindre effektiv.
  • 2000-3000 slag/min.: Forholdsvist effektiv.
  • 3000+ slag/min.: Meget effektiv.

Se f.eks. Bosch AHS 45-16, som har 3.400 omdr./min. Denne findes hos forskellige online webshops, til forskellige priser:

Billig Bosch hækkeklipper→ Set hos Frishop.dk til 416 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 416 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 459 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 469 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 472,25 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 598 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 654,41 kr.

Længden på sværdet

Du skal også nøje overveje længden på sværdet på din Bosch hækkeklipper, da det har stor betydning for, hvor hurtigt og nemt du klipper din hæk. Længden på sværdet bør både afhænge af, hvor bred og høj hækken er.

Bedste bosch hækkeklipperHar du eksempelvis en bred og høj hæk, er det fordelagtigt at vælge en model med lang snitlængde som denne Bosch AHS 55-20 LI akku hækkeklipper med en sværlængde på 55 cm:

→ Set hos Byghjemme.dk til 705 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 705 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 720 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 762,15 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 832 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 900 kr.

Har du derimod en mindre hæk, både i højde og bredde, vil en Bosch hækkeklipper med batteri med en sværdlængde på 45 cm sandsynligvis kunne klare opgaven.

Hvis du har en endnu højere hæk, kan du med fordel kigge nærmere på en teleskop akku hækkeklipper, der er velegnet til at klippe ekstrahøjt. Hvis du er i tvivl om, hvilken sværdlængde din hæk kræver, kan du blive klogere nedenfor, hvor vi har inddelt sværdlængderne i tre kategorier:

  • 45 cm eller kortere: Velegnet til mindre hække.
  • 50 cm: Velegnet til normale hække (i højde og bredde).
  • 55 cm eller længere: Velegnet til høje og brede hække.

Se f.eks. på en Bosch UniversalHedgePole 18 teleskop hækkeklipper:

→ Set hos Byghjemme.dk til 950 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 950 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 955 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.088 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.163 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.349 kr.

Vægt og komfort

Vægten på din hækkeklipper har også betydning for, hvor effektiv din hækkeklipning bliver. Skal du dække et stort område med hæk, kan det være en fordel at vælge en lettere hækkeklipper. Med en lettere hækkeklipper minimerer du risikoen for smerter i ryg, skuldre og arme.

Du skal dog også sørge for at vælge en hækkeklipper, der ligger ergonomisk korrekt i hånden, da hækkeklipningen ellers hurtigt kan blive en træls og hård opgave.


Bosch akku-hækkeklipper eller elektrisk Bosch hækkeklipper?

På nuværende tidspunkt skulle du gerne have en bedre forståelse af, hvad du blandt andet skal være opmærksom på ved din kommende hækkeklipper. Det leder os videre til ét af de, måske, vigtigste spørgsmål: Skal det være elektrisk eller akku hækkeklipper som denne Bosch AHS 48-20 LI? Denne findes til forskellige priser, og vi har fundet nogle af markedets skarpeste priser hos disse store anerkendte online forhandlere:

Bosch hækkeklipper bedst til prisen→ Set hos Homeshop.dk til 985 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.145 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.145 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 1.472 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.493,56 kr.

Nedenfor kan du se fordele og ulemper ved de respektive typer hækkeklippere.

Elektrisk hækkeklipper

En hækkeklipper med ledning er nem og let at håndtere, og eftersom den hverken har et batteri, der skal skiftes ud, eller en benzintank, der skal fyldes op, kan den køre uafbrudt (så længe der er en konstant strømkilde i nærheden). Det er omvendt også en af udfordringerne, da du hele tiden skal sørge for strøm, og du kan ligeledes risikere at klippe ledningen over.

Akku-hækkeklipper

En akku hækkeklipper, også kendt som en Bosch hækkeklipper med batteri, er både praktisk og støjfri. Du kan nemt og enkelt flytte rundt på den, da den hverken vejer særligt meget eller er afhængig af en strømkilde. Batteriets anvendelsestid er dog også begrænset, da det løbende løber tør og skal lades op, men ved at købe et ekstra batteri kan du komme dette til livs.


Lad os hjælpe dig med at finde den bedste Bosch akku-hækkeklipper

Vi hjælper dig med at finde en elektrisk hækkeklipper eller akku hækkeklipper på tilbud. Især en Bosch akku hækkeklipper er populær blandt både erhverv og private, da den er alsidig, fleksibel og billig at anskaffe. Derudover finder du dem i et væld af modeller, hvilket gør det muligt for dig at finde en maskine, der matcher dine behov og krav til perfektion.

Vi guider dig til sider, hvor du kan finde dig et godt tilbud på en Bosch akku hækkeklipper til nogle af markedets absolut bedste priser. Hvad end du finder et akku hækkeklipper tilbud på en maskine, der har vundet en akku hækkeklipper test, hos forhandlerne, kan du med ro i maven bestille den hos disse.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering