Bosch hækkeklipper – Det vigtigste du skal vide om Bosch hækkeklippere

Bosch hækkeklipper – Det vigtigste du skal vide om Bosch hækkeklippere

16/01/2020 0 Af Bjarke Sørensen

Uanset om du er på udkig efter en hækkeklipper til professionel brug eller derhjemme, er du endt det helt rigtige sted. Vi har samlet en bred vifte af Bosch hækkeklippere, som forhandles hos forskellige anerkendet online byggemarkeder. Disse hækkeklippere kan hjælpe dig med at trimme hække og dermed holde dem pæne og præsentable.

Med en Bosch hækkeklipper kan du nemt og hurtigt vedligeholde hækkene og fjerne genstridige gevækster, som giver hækken et rodet udtryk og forhindrer, at hækken kan vokse sig stor og flot.


Find din Bosch hækkeklipper

Her på siden kan du finde oplysninger om Bosch hækkeklippere til både privat- og erhvervsbrug. Der findes flere forskellige hækkeklippere med hver deres egenskaber, som egner sig til forskellige former for hækkeklipning.

LÆS OGSÅDen ultimative hækkeklipper guide: Spar tid og kræfter med den rette hækkeklipper

Hos havesektionen.dk hjælper vi dig med at kende forskel på de forskellige typer hækkeklippere, og vi guider dig til nogle af markedets absolut bedste priser på dén Bosch hækkeklipper, der matcher dine behov og krav bedst muligt.


Overvejelser, du skal gøre dig, inden du vælger din nye Bosch hækkeklipper

Før du skal vælge, hvilken Bosch hækkeklipper du skal have, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser omkring behov. Du er ganske enkelt nødt til at være opmærksom på, hvad dine behov er, således at du får fingrene i den rette Bosch hækkeklipper.

De faktorer, du blandt andet skal forholde dig til, vedrører blandt andet størrelsen på din hæk, tykkelsen på grenene, samt hvor vigtigt komfort og sikkerhed er for dig. I det følgende afsnit dykker vi endnu dybere ned i, hvordan de enkelte faktorer kan påvirke dit valg af hækkeklipper.

Afstanden på knivbladene

Én af de første ting, du skal overveje, er, hvor kraftig din hæk er, og hvor tykke grenene er. Skal din Bosch hækkeklipper kunne håndtere tykke grene og kraftige gevækster, skal du gå efter en model med stor afstand mellem knivbladene som denne Bosch AHS 48-20 LI hækkeklipper, der kan klare en grentykkelse på op til 20 mm.

Det betyder nemlig, at den kan klare tykkere grene. Jo kortere afstand, der er mellem bladene, jo bedre er den egnet til tyndere grene. Den har vi fundet til nogle af markedets bedste priser:

Bosch hækkeklipper

→ Set hos Homeshop.dk til 985 kr.

→ Set hos Wupti.com til 999 kr.

→ Set hos Faisto.dk til 1.049 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.145 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.145 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 1.472 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.493,56 kr.

De forskellige hækkeklippere fra Bosch findes med knivblade i forskellige størrelser, og nogle gode tommelfingerregler i forhold til størrelsen på knivbladene lyder som følger:

  • 16 mm og ned er bedst egnet til tynde grene.
  • 20-25 mm er egnet til almindelige grene.
  • 25 mm og opefter er velegnet til tykke og kraftige grene.

Effektiviteten på hækkeklipperen

Ud over at knivbladene har betydning for, hvordan en Bosch hækkeklipper kan yde, har slagtallet det også. Slagtallet angiver i al sin enkelhed, hvor effektiv din hækkeklipper er til at klippe. Det er især relevant at kigge nærmere på, hvis du har meget hæk, du skal klippe. Ved at vælge en hækkeklipper med et højt slagtal på 3400 slag/min., som denne Bosch 420W AHS 45-16 hækkeklipper, kan du nemlig klippe din hæk hurtigere. Denne fås også hos mange forskellige webshops, hvor de bedste priser bl.a. fås her:

Bedste Bosch hækkeklipper→ Set hos Byghjemme.dk til 416 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 416 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 459 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 469 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 472,25 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 628 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 655,75 kr.

Er du stadig i tvivl om, hvor højt slagtallet skal være for din kommende hækkeklipper, får du en kort oversigt nedenfor:

  • 0-2000 slag/min.: Mindre effektiv.
  • 2000-3000 slag/min.: Forholdsvist effektiv.
  • 3000+ slag/min.: Meget effektiv.

Længden på sværdet

Du skal også nøje overveje længden på sværdet på din Bosch hækkeklipper, da det har stor betydning for, hvor hurtigt og nemt du klipper din hæk. Længden på sværdet bør både afhænge af, hvor bred og høj hækken er. Har du eksempelvis en bred og høj hæk, er det fordelagtigt at vælge en model med lang snitlængde som denne Bosch akku AHS 55-20 Li med en sværlængde på 55 cm. Find den til gode priser her:

Bedste Bosch hækkeklipper→ Set hos Byghjemme.dk til 705 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 705 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 720 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 762,15 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 832 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 855 kr.

Har du derimod en mindre hæk, både i højde og bredde, vil en Bosch hækkeklipper med batteri med en sværdlængde på 45 cm sandsynligvis kunne klare opgaven. Hvis du har en endnu højere hæk, kan du med fordel kigge nærmere på en Bosch UniversalHedgePole 18 teleskop hækkeklipper, der er velegnet til at klippe ekstrahøjt.

Bosch hækkeklipper tilbud→ Set hos Byghjemme.dk til 950 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 950 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 955 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.105 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.107 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.349 kr.

Hvis du er i tvivl om, hvilken sværdlængde din hæk kræver, kan du blive klogere nedenfor, hvor vi har inddelt sværdlængderne i tre kategorier:

  • 45 cm eller kortere: Velegnet til mindre hække.
  • 50 cm: Velegnet til normale hække (i højde og bredde).
  • 55 cm eller længere: Velegnet til høje og brede hække.

Vægt og komfort

Vægten på din hækkeklipper har også betydning for, hvor effektiv din hækkeklipning bliver. Skal du dække et stort område med hæk, kan det være en fordel at vælge en lettere hækkeklipper. Med en lettere hækkeklipper minimerer du risikoen for smerter i ryg, skuldre og arme. Du skal dog også sørge for at vælge en hækkeklipper, der ligger ergonomisk korrekt i hånden, da hækkeklipningen ellers hurtigt kan blive en træls og hård opgave.


Bosch akku hækkeklipper eller elektrisk Bosch hækkeklipper?

På nuværende tidspunkt skulle du gerne have en bedre forståelse af, hvad du blandt andet skal være opmærksom på ved din kommende hækkeklipper. Det leder os videre til ét af de, måske, vigtigste spørgsmål: Skal det være elektrisk eller akku hækkeklipper? Nedenfor kan du se fordele og ulemper ved de respektive typer hækkeklippere.

Elektrisk hækkeklipper

En hækkeklipper med ledning er nem og let at håndtere, og eftersom den hverken har et batteri, der skal skiftes ud, eller en benzintank, der skal fyldes op, kan den køre uafbrudt (så længe der er en konstant strømkilde i nærheden). Det er omvendt også en af udfordringerne, da du hele tiden skal sørge for strøm, og du kan ligeledes risikere at klippe ledningen over.

Akku-hækkeklipper

En akku-hækkeklipper, også kendt som en Bosch hækkeklipper med batteri, er både praktisk og støjfri. Du kan nemt og enkelt flytte rundt på den, da den hverken vejer særligt meget eller er afhængig af en strømkilde. Batteriets anvendelsestid er dog også begrænset, da det løbende løber tør og skal lades op, men ved at købe et ekstra batteri kan du komme dette til livs.


Lad os hjælpe dig med at finde den bedste Bosch akku-hækkeklipper

Hos Havesektionen hjælper vi dig med at finde en elektrisk hækkeklipper eller akku hækkeklipper på tilbud. Især en Bosch-akku-hækkeklipper er populær blandt både erhverv og private, da den er alsidig, fleksibel og billig at anskaffe. Derudover finder du dem i et væld af modeller, hvilket gør det muligt for dig at finde en maskine, der matcher dine behov og krav til perfektion.

Vi guider dig til sider, hvor du kan finde dig et godt tilbud på en Bosch akku hækkeklipper til nogle af markedets absolut bedste priser. Hvad end du finder et akku hækkeklipper tilbud på en maskine, der har vundet en akku hækkeklipper test nogle af de forskellige forhandlere, kan du med ro i maven bestille den.