Bosch kompostkværn: Den bedste løsning til haveaffaldet

Bosch kompostkværn: Den bedste løsning til haveaffaldet

24/09/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Bosch er et af de velkendte mærker inden for forskellige former for hvidevarer, værktøj og husholdningsprodukter. Heriblandt finder du også flere kompostkværne fra Bosch. Der er flere fordele ved at vælge en kompostkværn fra Bosch.

LÆS OGSÅ: Kompostkværn guide – Her finder du den helt rigtige kompostkværn

I dette indlæg gør vi dig klogere på, hvorfor Bosch er en af de bedste løsninger, når du skal have lavet haveaffaldet til kompost. Der findes mange forskellige måder at komme af med haveaffaldet på.

I dette indlæg starter vi med at introducere dig for to kompostkværne fra Bosch, som helt sikkert er værd at overveje, når du skal gøre havetjansen lidt sjovere med en havekværn.


Bosch AXT 25 D kompostkværn

bosch kompostkværn→ Set hos Frishop.dk til 3.299 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 3.536 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 3.597 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 3.695 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 3.696 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 4.121 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 4.460 kr.

Vi starter med at kigge på Bosch AXT 25 D kompostkværn. Denne model har den fordel, at den er lavet med et valseskæresystem. Det er der flere fordele ved.

Først og fremmest vil valseskæresystemet i Bosch AXT 25 D kompostkværn gøre, at den ikke larmer særlig meget. Det er derfor en kompostkværn, du sagtens kan benytte, selvom du bor i et byområde, hvor du har naboer til alle sider.

Typisk vil et knivsystem være mere kraftfuldt, da det kører på flere omdrejninger. Når du vælger en Bosch kompostkværn AXT 25 D, kan du dog vide dig sikker på, at den er fokuseret på at lave en kraftfuld løsning, selvom der anvendes et valsesystem.

Bosch har sørget for at lave flere forbedringer, som giver en yderst effektiv kompostkværn fra Bosch. Den kan blandt andet klare op til 175 kg haveaffald i timen. Derudover kan den klare grene på en tykkelse op til 40 mm.

En anden fordel ved denne Bosch kompostkværn AXT 25 D er, at den har en monteret opsamlingsboks. Boksen kan rumme helt op til 53 liter. Fordelen ved denne opsamlingsboks er, at den også fungerer som en sikkerhedsmekanisme. Den skal nemlig være i, for at kompostkværnen kan køre.


Bosch kompostkværn AXT 25 TC

kompostkværn bosch→ Set hos Frishop.dk til 3.299 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 3.536 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 3.597 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 3.695 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 3.696 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 4.121 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 4.460 kr.

Vi introducerer dig nu for Bosch kompostkværn AXT 25 TC. På mange måder minder denne om den forrige model. Der er dog nogle væsentlige forskelle, der adskiller de to Bosch kompostkværne fra hinanden.

Denne Bosch kompostkværn AXT 25 TC er lidt mere avanceret end den forrige. Derudover er den noget kraftigere. Den er derfor ideel til den store have, hvor du skal have meget igennem kompostkværnen.

Denne Bosch AXT 25 TC kompostkværn kan klare op til 230 kg i timen. Den er derfor lidt mere effektiv end den anden kompostkværn fra Bosch. Derudover kan denne model klare grene, der er op til 45 mm i tykkelsen.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Grunden til, at Bosch AXT 25 TC kompostkværn er mere effektiv, er det innovative turbine-cut-system, som giver en bedre motoreffekt. Den er dog stadig forholdsvis støjsvag. Denne model har også en opsamlingsboks på 53 liter, som du nemt kan samle det hakkede haveaffald i.


Kvalitetsløsninger med en kompostkværn fra Bosch

Vi er nu kommet til de mere generelle fordele, der er ved Bosch kompostkværne. Bosch er et tysk mærke, der har været på markedet siden 1886. Det er derfor en yderst veletableret virksomhed, der bliver ved med at komme med fornyelse. Dette gælder også, når det kommer til kompostkværne fra Bosch.

Når du vælger Bosch, får du en kvalitetsløsning. Med Bosch er der fokus på intelligente løsninger, der kan gøre hverdagen nemmere. Der er derfor tænkt over enhver detalje, når du vælger en Bosch kompostkværn.

En Bosch kompostkværn er forholdsvis intuitiv at benytte. Der er gjort meget ud af brugervenligheden, hvilket også er med til at gøre det til en populær løsning. Derudover er der altid sørget for den bedste sikkerhed, når du vælger en Bosch kompostkværn.

Når du vælger en kompostkværn fra Bosch, får du en effektiv løsning, der kan spare dig for turen til genbrugspladsen. Det gode ved modellerne fra Bosch er, at de tilgodeser flere forskellige behov. Du kan både finde store og små løsninger, og der er derfor både noget til dig, der har en stor have, og dig, der har en lille have.

Mulighed for at tilmelde dig MyBosch

Bosch gør rigtig meget ud af, at du får en kvalitetsløsning, når du vælger en kompostkværn fra Bosch. Det stopper dog ikke der. Når du køber noget fra Bosch – hvad som helst – har du mulighed for at tilmelde dig MyBosch.

MyBosch giver dig mulighed for at registrere din nyindkøbte kompostkværn fra Bosch, eller hvad du nu har købt. Tilmeldingen gør, at du kan se en komplet oversigt over alle dine Bosch-produkter. Her kan du blandt andet se brugsanvisningerne til dine Bosch-produkter. Du behøver derfor ikke at gemme din brugsanvisning, da du kan finde det hele online.

LÆS OGSÅ: Gasgrill Guide – Sådan finder du den bedste gasgrill til din terrasse

Er der for eksempel noget, du er i tvivl om omkring din kompostkværn fra Bosch, kan du nemt slå det op på MyBosch – vildt smart. Derudover er der mange andre fordele ved at tilmelde dig MyBosch, når du køber en Bosch kompostkværn. Du har blandt andet mulighed for at forlænge producentgarantien med et år, når du registrerer dig.

Reservedele til Bosch kompostkværnen

Når du vælger at købe en Bosch kompostkværn, er der sørget for god kvalitet, der kan holde i lang tid. Fra tid til anden kan der dog være behov for reservedele til din Bosch kompostkværn. Det kan være en pose til at samle komposten i eller noget helt andet.

Bosch gør det nemt for dig at få fat i originale reservedele. Igen er det en fordel at tilmelde dig MyBosch. Du kan nemlig få reservedele til din Bosch kompostkværn til gode priser. Der er derfor flere fordele ved at vælge en kompostkværn fra Bosch.

Derfor skal du vælge en kompostkværn fra Bosch

Når du vælger en kompostkværn fra Bosch, får du en kvalitetsløsning, hvor der er tænkt over effektiviteten. Skal du hurtigt have bugt med haveaffaldet, så din have kan stå knivskarpt til grillaftenen, er det helt sikkert en Bosch kompostkværn, du skal vælge.

Både Bosch kompostkværn AXT 25 D og Bosch kompostkværn AXT 25 TC er rigtig gode løsninger, som du helt sikkert vil elske at tilføje til dine haveredskaber. Der er nemlig fokus på, at den er effektiv, støjsvag og sikker at bruge.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering