Bosch løvblæser guide – Derfor er Bosch løvblæsere gode

Bosch løvblæser guide – Derfor er Bosch løvblæsere gode

10/10/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvad end du søger en Bosch løvblæser til brug i arbejdsøjemed eller privat, er du endt det rigtige sted. Hos Havesektionen hjælper vi dig ikke blot med at finde den rette løvblæser, men derimod også en Bosch løvblæser til skarpe priser. Med en løvblæser fra tyske Bosch kan du effektivisere havearbejdet endnu mere og gøre det let som en leg at fjerne nedfaldent plantemateriale på udendørsarealer. Bosch kan bryste sig af deres batteridrevne modeller, som de har stor succes med. Selvom flere af modellerne er med batteri, differentierer de sig stadig fra hinanden på en række punkter. Det betyder også, du kan finde netop den Bosch løvblæser, der passer til dine behov og dit budget.

LÆS OGSÅ: Løvblæser guide – Den ultimative guide til løvblæsere

Find din nye Bosch løvblæser hos Havesektionen

Fælles for alle forhandlerne her på siden er, de er nøje udvalgte, således du får priser og maskiner i en klasse for sig. Af den grund finder du også en bred vifte af løvblæsere fra forskellige forhandlere som Frishop.dk, 10-4.dk og Byghjemme.dk. De forhandler alle Bosch løvblæsere, som kan hjælpe dig med at holde haven flot og præsentabel. Det stopper dog ikke her. De tilbyder nemlig også løvblæsere til skarpe og overkommelige priser, hvor de fleste kan være med. Vi guider dig altså ikke blot til, hvad du skal være opmærksom på ved en løvblæser, men derimod også til gode tilbud.


Hvad er forskellen på en løvblæser og en løvsuger?

Det er nok et af de mest stillede spørgsmål, når det kommer til disse to maskiner, og det er ikke uden grund. Hvis du endnu ikke har arbejdet med nogle af dem før, kan det være svært at vide, hvad der adskiller dem fra hinanden – især når du også kan få en kombineret løvblæser og -suger fra Bosch. Vi har fundet Bosch løvsuger 2400W ALS 2400 06008A1005 til markedets bedste priser hos disse udvalgte forhandlere:Bosch løvblæser

→ Set hos Frishop.dk til 597 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 597 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 649 kr.

Løvblæserens primære opgave er at blæse nedfaldent plantemateriale væk, som ligger i bede, på græsplæner, terrasser og i indkørsler. Løvsugerens opgave er derimod at suge det nedfaldne plantemateriale op i en boks eller opsamlingspose, som følger med maskinen. En løvsuger fungerer også som en løvblæser, hvorimod en løvblæser blot fungerer som en blæser.

Det er forskelligt, hvor meget de enkelte bokse og opsamlingsposer på en løvsuger kan rumme, men i gennemsnit er det mellem 30 og 50 liter. En pose eller boks kan dog hurtigt blive fyldt op med haveaffald, og derfor finder du også effektive løvsugere med kværn, der findeler det opsamlede plantemateriale og giver plads til mere. På den måde skal du tømme den færre gange. Vil du gerne have en 3-i-1-maskine, finder du f.eks.

Bosch løvsuger tilbud

Bosch ALS 25, hvor du både får en maskine, der dækker løvsugerens og -blæserens opgave, og som har en effektiv kværn. Denne har vi fundet til de bedste priser hos disse anerkendte online forhandlere:

→ Set hos Homeshop.dk til 545 kr.

→ Set hos Faisto.dk til 589 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 669 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 669 kr.

 


Værd at vide, inden du køber en Bosch løvblæser

Der findes flere forskellige løvblæsere fra Bosch på markedet, og de varierer både i pris og funktion. Det er indlysende, at virksomheden producerer maskiner til forskellige behov og i forskellige prisklasser. Derfor er det naturligvis vigtigt, du gør dig nogle overvejelser om, hvad din kommende Bosch løvblæser skal kunne levere. Hvilken type opgaver skal den bruges til, og hvor ofte skal den bruges?

Hvor stort et areal skal den dække?

Noget af det første, du skal overveje, er, hvor stort et areal din kommende løvblæser skal rydde. Drejer det sig om et større areal, kan det godt betale sig at investere i en kraftig model med meget power. Den kan nemlig effektivisere havearbejdet og få dig hurtigere igennem arbejdsopgaven.

Bedste bosch løvsuger til prisen

Hvis du skal udføre arbejdet manuelt, kan det hurtigt blive en tidskrævende opgave, men med en effektiv Bosch ALB 36 LI løvblæser i hånden bliver det både komfortabelt og tidsbesparende at fjerne haveaffald. Find den bl.a. hos disse forhandlere:

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.847 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.847 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.991 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 2.299 kr.

Det er også en god idé at undersøge, hvorvidt du har behov for en løvblæser med et variabelt omdrejningstal, således du kan tilpasse blæsestyrken efter forskellige typer haveaffald. Hvis du skal dække et større område, kan det være smart med en justerbar løvblæser, da du kan støde på forskellige typer plantemateriale. Derudover effektiviserer den ganske enkelt arbejdet, da du selv kan justere på styrken, efterhånden som du bevæger dig rundt.


Hvor ofte skal du benytte løvblæseren?

Hyppigheden har også betydning for dit valg af løvblæser, da der er stor forskel på, om du som professionel havemand jævnligt bruger den i dit daglige virke, eller du som privatperson blot benytter den nogle gange om året. Skal du bruge den jævnligt – og måske endda til større områder – kan det være fordelagtigt at tilkøbe et ekstra batteri til din Bosch løvblæser. På den måde har du nemlig en backup, når det anvendte batteri løber tør for strøm.

Billig bosch løvblæserNår du har skiftet batteriet, kan du fortsætte havearbejdet, og du kan med fordel sætte det første batteri til at lade op med det samme. I sådan en situation vil en lynlader være at foretrække, og det har denne Bosch ALB 18 LI løvblæser. Kan fås hos disse forhandlere:

→ Set hos Byghjemme.dk til 885 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 885 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 925 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.140 kr.

Det smarte ved en Bosch løvblæser er ikke blot, at den er yderst fleksibel, hvilket gør den anvendelig til forskellige arbejdsopgaver. Den er derimod også let i vægt. Med en vægt på kun 1,9 kg kan Bosch akku løvblæser ALB 36 LI SOLO 06008A0401 betjenes af alle. Denne løvblæser finder du til rigtig gode priser hos anerkendte online forhandlere:Bosch akku løvblæser

→ Set hos Homeshop.dk til 545 kr.

→ Set hos Faisto.dk til 619 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 674,35 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 690 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 753 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 769 kr.


Vi guider dig til din nye Bosch løvblæser

Hos Havesektionen kan du finde en ny Bosch løvblæser, som både matcher dine behov og dit budget. Hvad end du er på udkig efter en løvblæser i professionelt eller privat øjemed, guider vi dig til diverse sider, hvor du kan finde billige løvblæsere fra Bosch til gode priser. Ved at investere i en smart løvblæser kan du ikke blot effektivisere havearbejdet, men derimod også spare tid, som kan bruges på andre ting.

Hos Havesektionen anbefaler vi kun de bedste forhandlere, og derfor kan du trygt investere i din nye løvblæser hos de forskellige forhandlere. Du kan bestille din Bosch løvblæser på anerkendte webshops, hvor de ofte er billigere end i byggemarkederne. Fælles for webshops er, at de er leveringsdygtige i kvalitetsprodukter, har nogle af markedets absolut bedste priser på løvblæsere fra Bosch.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering