Guide til løvsugere fra Bosch – Sådan finder du den bedste Bosch løvsuger

Guide til løvsugere fra Bosch – Sådan finder du den bedste Bosch løvsuger

10/07/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Bosch er et kæmpe mærke med en masse anerkendelse fra forbrugere. Det er et kvalitetsmærke, som kan sælge deres produkter til skarpe priser, hvorfor det er et populært mærke for mange handymænd og gør-det-selv-mænd. Eftersom Bosch er et stort og eftertragtet mærke, kan de selvfølgelig også levere nogle super gode og veltænkte løvsugere, som du kan bruge i din have.

LÆS OGSÅ: Den komplette løvsuger guide – Står du og mangler en løvsuger til de nedfaldne blade?

Løvsugere er super gode til at rydde haven for nedfaldne blade, grene og kogler. Du tænker måske, at det ikke er så vigtigt, om bladene bliver fjernet eller ej, men vi vil helt sikkert anbefale, at du fjerner det nedfaldne løv, så du stadig har en pæn græsplæne til sommer igen.

Hvis man lader blade med mere ligge på græsset, vil græsplænen få meget mere mos, og du vil kunne finde hvide plamager på græsset. Det vil de fleste græsejere i hvert fald gerne undgå, hvilket du nemt kan gøre med en løvsuger.


Hvad skal du bruge en løvsuger til?

Generelt bruges løvsugere til at samle nedfaldne blade, kviste, kogle eller andet op ved hjælp af sin sugefunktion. De fleste løvsugere vil også have en blæsefunktion, hvilket kan være fordelagtigt, hvis du gerne vil samle bladene, inden du suger dem op.

Når du skal finde en løvsuger, er det vigtigt at se på, hvor mange liter opsamlingsposen kan indeholde, samt om løvsugeren har en kværn. Derudover kan det være relevant at se på, hvor meget den vejer, for hvis den bliver for tung, kan det blive hårdt arbejde at bære rundt på den igennem hele haven.

Du bruger altså en løvsuger til at rydde haven, så den ser fin og ordentlig ud. Du kan også godt selv samle bladene op, men det er nemmere og hurtigere at få maskinen til at gøre det.


Bosch ALS 2400 – Bosch løvsuger med kraftig lufthastighed

Bosch løvsuger→ Set hos Homeshop.dk til 545 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 597 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 597 kr.

→ Set hos Faisto.dk til 599 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 649 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 866 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 919,63 kr.

Når du bruger en løvsuger, er det også vigtigt, at den kan suge noget op, hvorfor en høj lufthastighed er nødvendig. På den måde kan du nemlig få det flotteste og bedste resultat. Bosch løvsuger ALS 2400 har en lufthastighed på 300 km/t og en sugestyrke på 800 m3/t. Det er en virkelig kraftfuld maskine, som udstråler en god kvalitet.

Den er blevet lavet således, at du får en 2-i-1-funktion, da den både kan suge og blæse. Det er altid en god idé at vælge en maskine, der kan gøre begge dele. Denne Bosch løvsuger er drevet af el, hvilket der ikke er nogen ulemper ved, da man lige med sådan en slags maskine ikke skal skære noget over.

Opsamlingsposen kan rumme 45 liter, og den har en finfordeler, der kan reducere 10 liters blade til en liter. Det er super smart, og du vil have nemmere ved at kompostere det nedfaldne løv.


Bosch ALS 25 – Bosch løvsuger med tanke for ergonomien

Billig bosch løvsuger→ Set hos Homeshop.dk til 545 kr.

→ Set hos Faisto.dk til 589 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 620 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 669 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 669 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 720 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 938,15 kr.

Bosch leverer altid kvalitet, og de vil også gøre alt for din sikkerhed. Løvsugere kan være en smule uhandy, hvilket Bosch også har tænkt over i deres design. Bosch løvsuger ALS 25 har et design, hvor ergonomien er gennemtænkt. I købet af Bosch ALS 25 får du en polstret skuldersele, som kan afhjælpe din arme fra at bære det hele, så det også er ryggen, som tager en god del af vægten.

Ydermere er vægten på 4,4 kg, hvilket er en standard vægt for en løvsuger, og den vil virke let, når du bærer den med ryggen. Denne Bosch løvsuger har også en kværn, som komposterer i forholdet 10:1, hvilket er super fordelagtigt.

Trustedreviews.com og Independent.co.uk har lavet to forskellige test af Bosch ALS 25, hvilket er en god indikationen på dens gode kvalitet. Den har fået nogle gode anmeldelser, som du kan læse om via ovenstående links.


Bosch løvsuger med kværn

De to ovenstående produkter fra Bosch har haft en kværn indbygget i sig, hvilket kan være meget fordelagtigt. Hvis du har en kværn, vil du hurtigt opdage, at du ikke skal tømme opsamlingsposen særlig meget, og du kan derfor blive hurtigere færdig. Uden en løvsuger med kværn vil posen automatisk blive fyldt hurtigere, og du vil have sværere ved at kompostere det.

Når vi taler om, at det skal være nemt at kompostere, mener vi, at du kan genanvende komposten, som har ligget i bunken henover vinteren. Når det nedfaldne løv bliver kværnet, vil det have nemmere og hurtigere ved at nedbryde. Du kan derfor bruge resterne af kompostbunken til at give dine bede og blomster næring, når vinteren er forbi.


En akku Bosch løvsuger

Du vil ikke kunne finde en løvsuger fra Bosch, som er drevet af batteri, men du kan derimod finde mange løvblæsere. En løvblæser har samme funktioner som en løvsuger, udover at den ikke samler bladene op for dig. Med en akku løvblæser fra Bosch kan du nemt få samlet alle bladene i en bunke, hvor du derefter har nemmere ved at samle dem op manuelt.

En løvblæser fra Bosch er et godt valg, du skal bare være opmærksom på, at batteri og oplader ikke medfølger i prisen. Hvis du allerede har mange Bosch maskiner, vil du nemt kunne bruge batteri og oplader fra en anden Bosch maskine, så længe den ikke bruger flere volt end den anden.

Bosch ALB 36 LI→ Set hos Homeshop.dk til 545 kr.

→ Set hos Faisto.dk til 619 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 674,35 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 690 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 690 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 759 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 893 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 965,95 kr.

Det er derfor nemt at have at gøre med akku maskiner, da du altid vil kunne genoplade batterierne, og du vil altid kunne bruge batterierne til andre Bosch produkter – det, mener vi, kommer forbrugerne til gode.


Havesektionen anbefaler Bosch

Vi fra Havesektionen anbefaler Bosch, da det er et mærke, hvor du kan regne med, hvilken kvalitet de leverer gang på gang. De fornyer og optimerer hele tiden deres maskiner, så du hele tiden kan tilgå de allernyeste funktioner og design hos Bosch.

Du vil have svært ved at finde en akku løvsuger fra Bosch i Danmark, men det er som sagt muligt at finde en løvblæser med batteri i stedet.

Uanset om du er til el eller batteri, kan du i hvert fald roligt vælge en løvsuger fra Bosch. Du kan finde Bosch løvsugere hos mange af forhandlerne nævnt igennem indlægget. Hos disse forhandlere er du altid er garanteret en god pris og en god behandling gennem hele dit køb.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering