Bosch plæneklipper – Find den rigtige model til dig og din have

Bosch plæneklipper – Find den rigtige model til dig og din have

12/04/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal din plæne stå knivskarpt, har du brug for en god plæneklipper. Spørgsmålet er bare, hvilken model du skal vælge. I dette indlæg gør vi dig klogere på, hvorfor du skal vælge en plæneklipper fra Bosch.

Bosch græsslåmaskiner

For at kunne gøre dig klogere på, hvorfor en Bosch plæneklipper er et godt valg, har vi valgt at lave en Bosch græsslåmaskinetest. Her kan du dykke ned i mange af de egenskaber og funktioner, der er ved en Bosch plæneklipper.

LÆS OGSÅ: Plæneklipper guide – Din guide til at finde en god plæneklipper

Vi præsenterer dig her for fire forskellige plæneklippere fra Bosch. Vi vil præsentere dig for to batteridrevne og to elektriske plæneklippere fra Bosch.


Bosch plæneklipper – AdvancedRotak 36-850

Bosch plæneklipper

→ Set hos Frishop.dk til 3.999 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 3.999 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 4.299 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 4.299 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 4.344 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 5.365 kr.

Vi starter med at kigge nærmere på en Bosch plæneklipper – Rotak Advance 850. Der er her tale om en batteridrevet plæneklipper.

Denne model benytter et 36V batteri. Den er derfor yderst effektiv. Både batteri og oplader medfølger. Denne Bosch plæneklipper har en klippebredde på 46 cm.

Derudover er den yderst anvendelig til plæner på op til 850 kvadratmeter. Den er derfor god til både de mellemstore og lidt større græsarealer.

Med denne model er der en fast opsamler bag på plæneklipperen. Det betyder, at du altid har en beholder, der samler alt det afklippede græs op. Denne beholder kan rumme hele 50 liter. Du skal derfor ikke rende og tømme den hele tiden.

En smart detalje ved denne Bosch plæneklipper er, at den opsamler blade og andre former for løv fra græsplænen, når du slår græsset. Det bliver suget med ind i beholderen. Du får derfor en flot plæne uden afklippet græs og visne blade, når du benytter denne Bosch plæneklipper.


Bosch Rotak 430 akku plæneklipper

Bosch akku plæneklipper

→ Set hos Frishop.dk til 4.008 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 4.241 kr.

Vi bevæger os nu videre til den anden batteridrevne plæneklipper. Batteridrevne plæneklippere kaldes også for akku-plæneklippere. Deraf navnet Bosch Rotak 430 akku plæneklipper. Denne Bosch plæneklipper benytter også et 36V batteri. Her medfølger der dog to batterier og en oplader.

Du får med denne plæneklipper en klippebredde på 43 cm. Derudover er den rigtig god til mellemstore haver på op til 600 m2.

Denne model er også udstyret med en fast beholder, der opsamler alt det afklippede græs. Beholderen ved denne Bosch plæneklipper har en volumen på 50 liter.

Læs mere om batteridrevne/akku plæneklippere her.


Bosch plæneklipper – AdvancedRotak 36-750

Bedste bosch plæneklipper

→ Set hos Homeshop.dk til 2.728 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 2.738 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.738 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 2.890 kr.

Vi bevæger os nu videre til de elektriske plæneklippere. Her starter vi med at præsentere dig for Bosch plæneklipper – Advanced Rotak 750.

Da den er elektrisk, skal den bare tilsluttes strøm, og så er du klar til at give plænen en omgang med plæneklipperen. Nemmere bliver det næsten ikke.

Med denne model kan du klare de mellemstore og lidt større haver. Har du en have på under 750 kvadratmeter, kan du nemlig få stor glæde af denne model.

Den har en klippebredde på 45 cm. På den måde kan du hurtigt komme hele vejen rundt på græsplænen. Som ved de batteridrevne plæneklippere fra Bosch får du også her en fast opsamler bag på plæneklipperen.

Den sørger for at opsamle alt det afklippede græs og eventuelt visne blade, der måtte ligge på plænen. Med denne model får du også en opsamler, der kan rumme 50 liter.


Bosch ARM 37 plæneklipper

Bosch elektrisk plæneklipper

→ Set hos ComputerSalg.dk for 1.280 kr.

→ Set hos Proshop.dk for 1.281 kr.

→ Set hos Homeshop.dk for 1.296 kr.

→ Set hos Frishop.dk for 1.306 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk for 1.306 kr.

→ Set hos Dorchdanola.dk for 1.909 kr.

Vi bevæger os nu videre til den sidste Bosch plæneklipper her i testen. Vi kommer nu omkring Bosch ARM 37 plæneklipper. Igen er der tale om en elektrisk plæneklipper, som blot skal tilsluttes strøm for at køre.

Denne model har en klippebredde på 37 cm. Den er derfor særdeles god til de mindre haver eller steder, hvor der er snævert at komme til.

Derudover er denne model forholdsvis let. Den er derfor nem at køre rundt med i haven. Den har et kompakt design, der gør, at den nemt kan pakkes væk i redskabsskuret.

Ved denne model får du også den smarte opsamlingsboks. Den kan nemt klikkes af og på, når den skal tømmes. Ved denne Bosch plæneklipper får du en opsamlingsboks på 40 liter. Det er dog en rigtig fin størrelse, hvis du har en mindre have.


Fordele ved batteridrevne og elektriske plæneklippere sammenlignet med benzindrevne

Vi har nu præsenteret dig for fire forskellige Bosch plæneklippere. Det er ikke helt tilfældigt, at du ikke finder nogen benzindrevne plæneklippere fra Bosch. De fokuserer nemlig hovedsageligt på elektriske og batteridrevne plæneklippere.

LÆS OGSÅ: Græsslåmaskine guide – Find den bedste græsslåmaskine

Det kan være en fordel for dig. Der er nemlig flere fordele ved disse typer plæneklipper. Først og fremmest larmer de ikke nær så meget, som en benzindrevet plæneklipper gør. Det er derfor en fordel for både dig og din familie. Derudover vil dine naboer helt sikkert også sætte pris på, at du har en støjsvag plæneklipper.

Derudover slipper du for os fra din plæneklipper, når den ikke er med benzin. Det gør det mere behageligt for dig at få klaret græsslåningen i en ruf.


Få tysk kvalitet med en Bosch plæneklipper

Når du vælger en Bosch plæneklipper, får du en kvalitetsløsning uden lige. Bosch er kendt for sin fremragende tyske kvalitet. Dette er også tilfældet, når du vælger en af deres plæneklippere.

Der er gjort rigtig meget ud af at udvikle intelligente løsninger. Der er derfor mange af varianterne, der har den smarte egenskab at kunne suge visne blade og lignende med op. Du får derfor nærmest en støvsugereffekt med en Bosch plæneklipper. Det er smart.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Kvaliteten er også tydelig i valget af materialer. Der er sørget for holdbare løsning, så du kan få glæde af din Bosch plæneklipper i mange år. Du får en kraftfuld motor, der hjælper dig med at klare haven hurtigt og effektivt.

En Bosch plæneklipper kan derfor blive din bedste ven, når græsset skal slås. Du får nemlig innovative løsninger, der gør arbejdet lidt nemmere for dig. Derudover får du et flot resultat, hvor din plæne kommer til at stå helt skarpt. Bedre bliver det nærmest ikke. Der er derfor en masse gode grunde til at vælge en Bosch plæneklipper.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering