Bosch robotplæneklipper – Find den perfekte robotplæneklipper til din græsplæne

Bosch robotplæneklipper – Find den perfekte robotplæneklipper til din græsplæne

15/06/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Find din yndlingsbog frem og sæt dig ned i solen, mens græsset bliver slået. Lyder det dejligt? Så vil du elske at have en robotplæneklipper, der klarer ærterne, mens du slapper af. Med en robotplæneklipper bliver livet lidt nemmere. Du kan indstille den til at slå græsset, lige når det passer dig.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Der er altså ikke noget at sige til, at robotplæneklippere er ekstremt populære i dag. Og netop derfor har vi lavet en Bosch robotplæneklipper test, så du kan finde den helt rette til dig – læs med her.

Bosch robotplæneklipper test: Hvorfor vælge en robotplæneklipper?

For få år siden var det utænkeligt, at en robot kunne slå græsplænen. Nu er det virkelighed. Men bare, fordi det er muligt, er det jo ikke sikkert, at det er en god idé.

Du spørger måske dig selv, om det overhovedet er nødvendigt med en robotplæneklipper. Vi lister her et par gode grunde til at vælge en robotplæneklipper frem for en anden plæneklipper, inden vi for alvor skyder vores Bosch robotplæneklipper test i gang.

  • Det er nemmere. Du slipper for at løfte en finger, hvis du har en robotplæneklipper.
  • Du behøver ikke at være hjemme. Du kan sagtens få græsset slået, selvom du er på arbejde eller ferie. Du programmerer blot robotplæneklipperen til at køre, mens du er afsted. De fleste robotplæneklippere har en gratis app, hvor du kan styre græsslåningen.
  • Græsset bliver jævnt slået. Med en robotplæneklipper får en helt jævn og flot græsplæne, fordi robotten automatisk registrerer, hvor den har været, og hvor den ikke har været.
  • De larmer næsten ikke. Mange robotplæneklippere i dag er meget støjsvage. Du kan altså sagtens slå græs uden at skulle udholde irriterende støj fra plæneklipperen. Det vil både du og dine naboer sikkert sætte pris på.
  • Det er bedre for miljøet. De fleste robotplæneklippere i dag kører enten på lithiumbatterier eller solceller. Det belaster miljøet meget lidt, og du kan derfor have god samvittighed, når du lader din robotplæneklipper drøne rundt på græsplænen.

Generelt om Bosch

Tyske Bosch producerer blandt andet haveredskaber, hårde hvidevarer og el-værktøj – og så producerer de robotplæneklippere Deres robotplæneklippere er både hurtige og effektive.

De har et effektivt opladningssystem, der fungerer på den måde, at robotterne selv vender hjem til ladestationen, når de trænger til en genopladning. De er desuden beskyttet mod tyveri ved hjælp af både et alarmsystem og en pinkode.


Bosch Indego 350 Connect – Smart og lille robotplæneklipper med kalenderfunktion

Bosch robotplæneklipper→ Set hos Coolshop.dk til 6.495 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 6.495 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 8.213 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 8.213 kr.

Har du brug for en robotplæneklipper til en lille have? Så er Bosch Indego 350 Connect robotplæneklipper et rigtigt godt bud. Denne maskine egner sig til græsplæner på op til 350 m2.

På trods af den lille størrelse er den meget effektiv, og den har en særlig hukommelse. Det betyder, at din græsplæne ikke bliver klippet to gange det samme sted, og den er altså selvskrevet til vores Bosch robotplæneklipper test.

En af de smarteste funktioner ved robotplæneklipperen fra Bosch er dens kalenderfunktion. Den indebærer, at du kan indstille robotplæneklipperen til at slå græs på de dage, hvor det passer dig. Hvis du har behov for at ændre planerne, kan du gøre det fra den smarte app, der hører til robotplæneklipperen. Hvis du vil have en selvstændig plæneklipper, der klarer det hele for dig, er Bosch robotplæneklipperen Indego 350 Connect et godt bud.


Bosch Indego 400 Connect – praktisk og nem robotplæneklipper

bosch robotplæneklipper test→ Set hos Homeshop.dk til 6.393 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 6.574 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 6.599 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 7.013 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 7.013 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 9.681 kr.

Hvis du har en mellemstor have, kan den næste model i vores Bosch robotplæneklipper test være et godt valg for dig. Den er designet til at klare græsplæner på op til 400 m2. Robotplæneklipperen har en meget effektiv skæreydelse med det unikke Logicut-navigationssystem.

Det betyder, at maskinen er mindst 50 % hurtigere end vilkårlig navigation. Robotplæneklipperen er desuden meget sikker, fordi du kan fjernspærre den, hvis den bliver stjålet.

Med til robotplæneklipperen hører en gratis app, hvor du kan betjene maskinen, uanset hvor du befinder dig. Det er nemt at installere appen – du skal blot scanne QR-koden på emballagen.

Denne model i vores Bosch robotplæneklipper test har en smart kalenderfunktion, der betyder, at du ikke behøver at programmere maskinen manuelt. Det er altså nemt og hurtigt at komme i gang med denne robotplæneklipper. Du kan også fjernopdatere ny software til robotplæneklipperen, så du er sikker på, at den altid er helt opdateret. Hvis du vil have en effektiv og hurtig robotplæneklipper, er Bosch Indego 400 Connect et rigtigt godt bud.


Afslutning på vores Bosch robotplæneklipper guide – Hvordan finder du den bedste?

Der findes rigtig mange robotplæneklippere på markedet, så du kan med garanti finde en, der passer til dig og dine behov. Der er flere store producenter, der kæmper for at være de førende, når det kommer til robotplæneklippere. Bosch er en af dem. Producenten gør det rigtig godt, når det kommer til robotplæneklippere.

Deres maskiner er både intelligente, hurtige og effektive. Du kan altså roligt vælge en robotplæneklipper fra Bosch, hvis livet skal være lidt nemmere, og netop dette har også dannet grundlag for vores Bosch robotplæneklipper test, da kvaliteten altid er i top.

LÆS OGSÅ: Bosch plæneklipper – Find den rigtige model til dig og din have

Her har vi gennemgået to robotplæneklippere fra Bosch. Men hvad gør de to robotplæneklippere i denne guide til noget særligt? Vi har udvalgt dem særligt, fordi de begge er meget effektive og hurtige til at slå græsplænen.

Samtidig har de begge en smart kalenderfunktion, der betyder, at robotten kan slå græsset på de tidspunkter, der passer dig – og det er lige meget, om du er hjemme, på arbejde eller på ferie. Begge robotplæneklippere kan klare små og mellemstore græsplæner.

Hvis du har en større græsplæne, kan du med fordel vælge en af de andre Bosch-robotplæneklippere, der findes på markedet. Der findes robotplæneklippere på markedet, som kan klare helt op til 3000 eller flere m2. Uanset hvilken have du har, kan du altså finde en robotplæneklipper, der passer dig.

Hvis du køber en af de modeller, vi har gennemgået her i vores Bosch robotplæneklipper test, går du ikke på kompromis med kvaliteten. Begge robotplæneklippere har en række smarte funktioner, som gør det nemt at få en flot og skarp græsplæne. Desuden har de begge en tyverisikring, der betyder, at du forhåbentligt kan holde din nye robotplæneklipper for dig selv.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering