Charbroil gasgrill – Guide til de bedste Charbroil gasgrill

Charbroil gasgrill – Guide til de bedste Charbroil gasgrill

13/01/2021 0 Af Morten

Her i landet bliver der grillet som aldrig før. Tidligere var røg i øjnene og forgæves tændingsforsøg en fast del af grill-rutinen, men i takt med at flere og flere vælger gasgrill, er de problemer ovre.

Spørger du os, er gasgrill vejen frem, og derfor ser vi her lidt nærmere på tre forskellige modeller her i vores Charbroil gasgrill test.

Læs med her og bliv meget klogere på Charbroils gasgrill – måske er du endda så heldig, at du finder din drømme-gasgrill lige netop her.

→ Læs også vores Gasgrill guide her

Hvorfor lige Charbroil?

Det er ikke tilfældigt, at vi lige netop har valgt at fokusere på gasgrill fra Charbroil i denne guide. Når vi danskere tænker ”grill”, er Weber oftest det første mærke, som falder os ind.

Med denne guide vil vi dog gerne henlede opmærksomheden på Charbroil, idet det er en producent, du ikke kan ignorere. De skaber grill i høj, høj kvalitet, og samtidig kan du få dem til meget fornuftige priser.


Charbroil gasgrill T-36G5 stål

charbroil gasgrill

Den første model i vores Charbroil gasgrill test, som vi gerne vil vise dig, er denne model T-36G5. Den er fremstillet i stål, hvilket giver gasgrillen et eksklusivt udtryk, som passer ind i alle haver og terrasser. Her får du et grillareal på hele 67 x 47 cm, hvilket betyder, at du får plads til det hele på én gang.

Noget af det, der for alvor er smart ved gasgrill, er, at du får en ensartet og præcis tilberedning af din mad. Charbroil har dog taget dette til et højere niveau og introducerer et innovativt, infrarødt system. Dette system giver en endnu højere ensartethed i tilberedningen, og i stedet for at udtørre din mad – som ellers sker jævnligt på almindelig grill – så trænger varmen ind og efterlader kødet perfekt tilberedt. Du få altså en Charbroil gasgrill med en masse smart ekstra tilbehør, som gør madlavningen til en fornøjelse for alle.

Med denne model i vores Charbroil gasgrill test får du hele fire brændere, hvoraf én af dem er en såkaldt sidebrænder. Det betyder, at du nemt kan kontrollere varmen i de forskellige varmezoner, samtidig med at du koger kartofler eller holder sovsen varm på sidebrænderen. På denne gasgrill er der altså plads til det hele, også tilbehøret.

Alt dette får du til en uhyre favorabel pris, som er svær at matche andre steder, og den har altså været selvskrevet til vores Charbroil gasgrill anmeldelse.


Charbroil gasgrill med alt i tilbehør – model T-47G

char broil gasgrill testDenne næste gasgrill fra Charbroil – model T-47G – er endnu større end den forrige model, og her får du et grillareal på hele 79 x 47 cm og hele fem individuelle brændere. Her får du to sideborde, så du har rigeligt med plads til at tilberede det helt perfekte måltid til din familie og dine venner. Denne Charbroil gasgrill har alt i tilbehør, og du får altså virkelig grillen over dem alle.

Ligesom ved den forrige model får du her det smarte infrarøde grillsystem, hvilket sikrer dig, at din mad tilberedes i stedet for at brændes. Systemet er let at styre, og når du lægger de fire brændere til – samt sidebrænderen – får du de optimale muligheder for at styre, hvor meget varme der forskellige madvarer skal have. Desuden er rengøring af denne Charbroil gasgrill intet problem, og det kan du let klare.

Det, som for alvor adskiller denne model fra den forrige, er den ekstra brænder. Systemet er i bund og grund det samme, men den ekstra brænder gør hele forskellen og er skyld i, at denne model klassificeres som en stor grill. Derudover får du med denne model også hele fire termometre til din Charbroil gasgrill. Igen får du optimale forhold til at kontrollere varmen på din mad. Dette er en af de lidt dyre modeller i vores Charbroil gasgrill test / anmeldelse, men den er bestemt hver en krone værd.


CharBroil Performance 340 gasgrill stål

gasgrill charbroilDen sidste model i vores Charbroil gasgrill test, som vi meget gerne vil præsentere for dig, er denne model: Performance 340. Prisen er igen yderst favorabel, og det er altså meget svært at finde noget lignende til en lige så lav pris. Du får med andre ord rigtig meget grill, mange ekstrafunktioner, tilbehør og høj kvalitet til en lav pris. Ydermere er rengøring af denne gasgrill fra Charbroil nemt klaret.

En stor del af årsagen til, at vi har taget denne gasgrill med i guiden – foruden den skarpe pris – er det faktum, at der er termometer i låget. Det er en rigtig smart feature, som gør det lettere for dig at ramme lige præcis den temperatur, som dine forskellige madvarer skal have. Desuden har denne model også det praktiske TRU Infrared-system, som giver den optimale tilberedning af din mad. Dertil skal vi også nævne, at dette varmesystem gør, at grillen bliver varm endnu hurtigere end en almindelig gasgrill.

Du får et stort grillareal, tre separate brændere samt to opklappelige sidehylder, så du altså får god mulighed for opbevaring af dit udstyr, mens du griller. Gasgrillen er udført i rustfrit stål, og det er med til at give grillen et meget eksklusivt og lækkert udtryk.

Med denne model fra vores Charbroil gasgrill test /anmeldelse får du ualmindeligt meget for pengene.


Opsamling af vores Charbroil gasgrill anmeldelse

Nu har vi præsenteret dig for de tre forskellige gasgrill fra Charbroil, som vi gerne ville have, at du skulle kende. Fælles for dem er den tårnhøje kvalitet, som i det hele taget kendetegner Charbroil, mens et andet fællestræk er den lave pris. Med Charbroil får du enormt meget gasgrill for pengene, hvilket er sød musik for de flestes ører.

Det er primært de mindre detaljer, som adskiller guidens tre grill fra hinanden; antallet af brændere, størrelsen på grillarealet samt sidebrænder. Dog er det altid muligt at finde ekstra reservedele eller tilbehør til din Charbroil gasgrill, hvis den skal et niveau eller to op.

Med andre ord er det efterhånden udelukkende op til dig at finde ud af, hvilke funktioner du ikke kan leve uden i din nye grill, og så er der derefter ikke andet at gøre end at beslutte dig for den grill, som matcher dine behov allerbedst.

Uanset hvilken én du vælger, ønsker vi dig god fornøjelse med dine kommende grill-aftener.

Rengøring af gasgrill Charbroil og tilbehør hertil

Vi er nu kommet til vejs inde i vores Charbroil gasgrill test, men inden du slipper helt, får du lige et råd til rengøringen med.
Når du laver mad, er det altid vigtigt, at hygiejnen er helt i top for dig og din families skyld. Så har du ikke allerede styr på, hvordan rengøring af din gasgrill fra Charbroil skal foregå, kan du se med i videoen herunder. Du kan tilmed se lidt nærmere på noget af det vigtigste tilbehør til din Charbroil gasgrill, der kan gøre rengøringen let som en leg.
Se videoen nedenfor, så du lettest kan rengøre din Charbroil grill:

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering