COBB gasgrill – Guide til den bedste COBB gasgrill

COBB gasgrill – Guide til den bedste COBB gasgrill

30/05/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Der er rigtig, rigtig mange af os, som elsker at grille. Maden smager bare bedre, og det er næsten umuligt ikke at få sig en hyggelig stund rundt om grillen, mens man venter på, at maden er færdig.

Tidligere kunne man ikke grille uden for haven, uden at det indebar et kedeligt bekendtskab med de utilregnelige engangsgrill – den tid er heldigvis ovre nu. Vi går nemlig i dybden med en COBB gasgrill test, så du kan finde den helt rette til dine og familiens behov. Med en gasgrill fra COBB kan du nemlig tage din grill med dig alle vegne og stadigvæk have alle de fordele, som hører sig en gasgrill til.

Vi har kigget på den transportable gasgrill fra COBB – læs med her og bliv meget klogere på, hvad den kan. Måske finder du undervejs ud af, at det lige præcis er sådan en grill, du har ledt efter. Er du på udkig efter andre slags gasgrill, så læs også vores komplette Gasgrill guide her.


COBB Premier Gasgrill – Transportabel gasgrill i høj kvalitet

cobb gasgrill→ Set hos Frishop.dk til 1.911 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.911 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.949 kr.

COBB-modellen, som vi gerne vil fremhæve her, hedder COBB Premier Gas, og den kan altså erhverves for den nette sum af 1.449 DKK. Bevares, en engangsgrill er væsentligt billigere, men de to ting kan slet ikke sammenlignes.

Denne model i vores COBB gasgrill test er utrolig nem at have med sig, den er nem at bruge, og så får du altså en helt superb tilberedning af din mad – også selvom du sidder på stranden eller på campingpladsen.

Denne transportable gasgrill er naturligvis ikke lige så stor som den grill, du har stående i haven. Dog er der stadig rigeligt med plads, og du kan snildt grille en hel steg eller kylling, hvis det er det, menuen står på. Samtidig vejer den kun beskedne 4 kg, er 30 cm høj og 30 cm bred.

LÆS OGSÅ: Weber gasgrill – Find de bedste gasgrill fra Weber

Denne model fra vores COBB gasgrill test er fremstillet i børstet og rustfrit stål, og på den måde går du ikke ned på eksklusivt udseende udstyr – heller ikke, når du er på udflugt. Når du er færdig med at grille, og du kommer hjem, kan du smide alle de rustfri dele direkte i opvaskemaskinen, hvilket sparer dig for rigtig meget tid.

Desuden bliver Premier Gas-grillen ikke varm udenpå, hvilket er en af vores absolutte yndlingsfeatures ved grillen. Den bliver ikke varm, fordi grillen er konstrueret således, at varmekilden er lille og isoleret i midten af grillen og dernæst omgivet af en tyk og isoleret skål. Du skal altså ikke være bange for at have børn eller dyr omkring grillen; der er ingen fare for, at nogen brænder sig, og du kan således også sagtens flytte rundt på grillen, mens den er tændt. Med alle de fordele er prisen på denne COBB gasgrill altså et tilbud, du ikke burde sige nej til, hvis du mangler en transportabel gasgrill.

 

Økonomisk gasforbrug

En anden absolut væsentlig fordel ved denne model fra vores COBB gasgrill test er det faktum, at den kører på gasdåser. Du skal altså ikke engang slæbe en lille gasflaske med, når du skal på tur, som det ellers er tilfældet på andre transportable grill fra andre producenter.

På én gasdåse kan du grille i hele tre timer i træk, før du overhovedet skal begynde at bekymre dig om at skifte dåsen. Og skulle du løbe tør, så hold øje med tilbud til din COBB gasgrill, da det løbende vil komme på nettet og i byggemarkederne – så kan du spare rigtig gode penge, selvom de i forvejen ikke er specielt dyre.

Vil du gerne have en længere brændetid på din grill, skal du ikke bekymre dig – det er der nemlig også råd for. Du kan nemlig sagtens slutte COBB-grillen til en almindelig gasflaske. Det kræver blot, at du tilkøber en adapter og en regulator, og så har du altså en transportabel grill med meget længere brændetid.


Mulighed for at spise varieret

Selvom du investerer i en lille, transportabel grill som denne fra vores COBB gasgrill test, betyder det ikke, at du skal nøjes med grillpølser med kold kartoffelsalat. Der er som tidligere nævnt rigeligt med plads til at kokkerere til hele familien, og du kan både stege kød og grøntsager på én gang.

LÆS OGSÅ: Bålfad Guide: Hvilket bålfad skal du varme dig ved på de lange sommernætter?

Griller du dine forskellige elementer på samme tid, er det en fordel at have kødet i midten, hvor varmekilden sidder, og så tilberede tilbehøret ude i siderne – de skal nok få rigeligt med varme.


Tilbehør til COBB Premier Gas – hold øje med tilbud

Som om at grillen ikke er nok i sig selv, får du en række tilbehørselementer med, når du investerer i grillen. Helt konkret er der tale om en løftegaffel, en grillplade, låget samt den isolerede inderskål.

Er du interesseret i det, kan du også tilkøbe et cover til din grill samt en praktisk taske, hvilket gør det endnu nemmere at tage grillen med dig rundt.

Endvidere står COBB også bag en smart lågholder, som giver dig mulighed for frie hænder, når du skal vende kødet, eller når du skal servere dine grillede lækkerier for gæsterne. Kort sagt kan du hurtigt løfte den et niveau eller to, så hold øje med om der kommer nogle tilbud til din COBB gasgrill, så du kan gøre et kup


COBBS oprindelse

En opfindelse så unik som COBB-grillen er naturligvis ikke opstået fra den ene dag til den anden. COBB-grillen har sine rødder i Sydafrika, hvor målet var at lave en effektiv, sikker og transportabel grill, som ikke skulle bruge meget optændingsmateriale; det materiale, den brugte, var tørrede majskolber.

Med en COBB-grill får du dermed ikke kun en genial grill; du får også en grill med en historie ulig nogen andre.


Køb din COBB gasgrill – Få hurtig levering og gode tilbud

På nuværende tidspunkt er det de færreste, som kan være i tvivl om, at denne model i vores COBB gasgrill test er et fornuftigt og godt køb, som sikrer mange hyggelige timer og meget lækker mad.

De forskellige forhandlere er alle store, etablerede webshops med plads til rigtig mange varer på lageret. Det gør, at de som regel kan sikre en superhurtig levering, men samtidig vil der ofte være tilbud på deres produkter – også denne COBB gasgrill fra testen.

Når du shopper hos disse, får du altid hjælp til at huske det hele i første bestilling. Når du eksempelvis kigger på COBB Premier Gas-grillen, foreslår de ofte også mest oplagte tilkøb på samme side; i dette tilfælde cover til grillen, transporttasken og lågholderen. På den måde skal du ikke selv foretage dig ret meget andet end at beslutte dig for, hvad du vil have med.


Afrunding af vores COBB gasgrill guide

Lad os lige opsummere, inden vi runder helt af. Med denne COBB Premier Gas-grill får du en billig, transportabel grill i høj kvalitet. Den kører på små og praktiske gasdåser, som giver dig stor frihed i din madlavning. Grillen er lille og let, men du har stadig mulighed for at kokkerere til hele familien eller vennekredsen.

Med denne model i vores COBB gasgrill test får du det hele uden at skulle gå på kompromis – og så er det altså bare at slå til.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering