DeWalt boremaskine guide: Vælg en af de bedste boremaskiner på markedet

DeWalt boremaskine guide: Vælg en af de bedste boremaskiner på markedet

24/06/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Med en boremaskine fra DeWalt kan du forvente kvalitet, kraft og flotte resultater. Det er en boremaskine, der klarer arbejdet for dig på bedste vis. DeWalt er en virksomhed, der har mere end 90 års erfaring på værktøjsmarkedet, hvor du blandt andet kan finde boremaskiner, løvblæsere og slibemaskiner. En af deres spidskompetencer er boremaskiner, hvorfor du med rette kan have høje forventninger til en boremaskine fra DeWalt.

DeWalt produkter bliver både brugt til gør-det-selv opgaver i hjemmet, men der er også mange professionelle, som bruger produkterne. Dette er en god indikation om deres kvalitet og holdbarhed.

Du kan måske allerede se de gule og sorte farver for dig som en del af DeWalts mærke og produkter. Alle deres produkter er designet i samme stil og farver, hvilket giver et professionelt udtryk. Derudover lever de efter, at deres produkter skal være robuste, pålidelige og kraftfulde. Det er maskiner, der skal kunne klare hårdt arbejde, og du som forbruger skal kunne regne med deres levetid og kvaliteter.

Vi tør godt sige, at det er en af de bedste boremaskiner, som er på markedet lige nu. Forbrugerrådet Tænk har lavet en bore-/skruemaskine test, hvor både første- og andenpladsen er givet til DeWalts produkter.


DeWalt boremaskine: Hvilke funktioner skal du være opmærksom på?

Mange af deres boremaskiner vil være lavet i et letvægtsdesign, hvilket betyder, at de er nemme at arbejde med – også i svære positioner, hvor det kan blive hårdt at løfte en boremaskine. Boremaskiner er ikke noget af det tungeste værktøj på markedet, men det kan stadig blive hårdt at løfte i længere tid, hvis boremaskinen er for tung.

Derfor er det en virkelig stor fordel, at DeWalt har lavet letvægtsdesign. Derudover har mange boremaskiner fra DeWalt også LED-funktioner, så du kan se bedre og derfor få et bedre og mere præcist resultat.

Vi vil anbefale, at du vælger en boremaskine med børsteløs motor, hvilket betyder, at motoren bruger en elektronisk kommutator, hvor en almindelig motor vil have en mekanisk kommutator. En børsteløs motor er en fordel, idet det er en mere simpel løsning, og den vil ikke kunne blive så varm som en almindelig motor. Det vil sige, at den er mere slidstærk, da den ikke bliver slidt ned så hurtig som en almindelig motor. Derudover vil den være mindre støjende.

Den sidste og tredje ting, som vi gerne vil fremhæve ved en DeWalt boremaskine, er, at de typisk vil have to gear. De to forskellige gear skal indstilles, efter hvad du skal bruge boremaskinen til.

Hvis du skal bore i træ, skal du bruge færre omdrejninger, end hvis du skal bore i metal. Det er fordelagtigt at have en boremaskine med to forskellige gear, så du kan mindske slid på boremaskinen og derfor forlænge dens levetid.


DeWalt DCD796D2: Boremaskine fra DeWalt med slagborefunktion

Det kan være nødvendigt at finde en boremaskine, der har en slagfunktion. Almindelige boremaskiner vil ikke kunne bore igennem beton, hvorfor det i sådanne situationer er nødvendigt med en slagboremaskine.

DeWalt DCD796D2 er en boremaskine med slagborefunktion. Den har en børsteløs motor, en vægt på 1,5 kg og to mekaniske gear. Derudover er den bedst i test ved Forbrugerrådet Tænk, hvor den har fået den højeste score på 77%. Vi har fundet nogle af markedets bedste priser online, hos nedenstående forhandlere:

DeWalt boremaskine

→ Set hos Proshop.dk til 1.734 kroner

→ Set hos Homeshop.dk til 1.734 kroner

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.783 kroner

→ Set hos 10-4.dk til 1.879,30 kroner

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.230 kroner

→ Set hos Frishop.dk til 2.230 kroner

Boremaskinen sælges med batteri, hurtiglader og en robust kuffert, som du kan fragte din boremaskine i, så den ikke får skader under transport. En hurtiglader fra DeWalt vil kunne oplade et batteri på 37 min., hvilket er ekstremt effektivt.


DeWalt DCD796NT akku 18V boremaskine

En anden fordel ved DeWalt er, at du kan bruge deres batterier til flere produkter fra samme mærke. Det vil sige, at du kan tage et batteri, du har derhjemme, og bruge det til din nye boremaskine fra DeWalt. Det kan være besparende for dig, da du kan lade være med at købe et sæt med oplader og batterier, men du kan bare købe boremaskinen for sig selv.

DeWalt DCD796NT sælges uden batterier og oplader, hvorfor den vil være billigere end ovenstående boremaskine. Du skal bruge et 18 V batteri, hvis du vil tage et batteri fra en anden DeWalt maskine. Derudover har den fået andenpladsen ved Forbrugerrådet Tænk, så den er uden tvivl anbefalelsesværdig. Du kan finde maskinen til nogle af markedets bedste priser her:

Billig DeWalt boremaskine

→ Set hos Homeshop.dk til 1.000 kroner

→ Set hos Faisto.dk til 1.049 kroner

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.140 kroner

→ Set hos Frishop.dk til 1.140 kroner

→ Set hos 10-4.dk til 1.149 kroner

→ Set hos Proshop.dk til 1.183 kroner

→ Set hos Wattoo.dk til 1.202 kroner

En anden boremaskine fra DeWalt er DCD791P2, som også vil kunne hjælpe dig med skrueopgaver. Mange boremaskiner vil både kunne skrue og bore, men nogle vil gøre jobbet bedre end andre.

DeWalt DCD791P2-QW

Denne maskine kan opnå nok omdrejninger til, at den kan levere et præcist skruearbejde. Vi har ligeledes fundet DeWalt DCD791P2 hos nogle af de bedste online forhandlere, hvor du samtidig også finder markedets bedste priser:

→ Set hos Proshop.dk til 2.080 kroner

→ Set hos ComputerSalg.dk til 2.090 kroner

→ Set hos 10-4.dk til 2.510,05 kroner

→ Set hos Wattoo.dk til 2.781 kroner

→ Set hos Byghjemme.dk til 3.199 kroner

→ Set hos Frishop.dk til 3.199 kroner


DeWalt boremaskine på tilbud

DeWalt optimerer hele tiden deres produkter, hvorfor der også vil komme nye modeller. De ældre modeller havner derfor ofte på tilbud, hvor du kan spare penge og samtidig få en god kvalitet. Det er derfor muligt at finde en boremaskine fra DeWalt til billige penge.

Vi anbefaler, at du køber dine varer fra en troværdig side, som kan stå inde for deres kvalitet. Du kan derfor finde prismatch hos mange af de kvalitetsforhandlere, vi har fundet boremskinerne ved, og hvor du kan købe en vare til den pris, som du har fundet den til andet steds. På den måde er du sikret en god og sikker handel til en lav pris.


Du får robust kvalitet med DeWalt

DeWalt leverer kvalitetsprodukter, der kan holde til at blive brugt. Du kan forvente lang levetid, lækre features, kraft og præcision, når du vælger en boremaskine fra DeWalt. Det er et testvindende produkt, der giver dig de bedste omgivelser for at lave et godt stykke arbejde.

Boremaskinerne er ergonomisk designet, hvorfor du nemt kan holde dem – også i svære tilgængelige situationer. DeWalt vil være med til at gøre arbejdet nemmere – uanset om det er bore- eller skrueopgaver. Vores fremhævede produkter har begge funktioner, men boreopgaver vil være deres spidskompetencer – men du vil stadig kunne forvente et godt resultat, hvis du bruger den som en skruemaskine.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering