Dewalt buskrydder Guide – Buskryddere med erfaring i ryggen

Dewalt buskrydder Guide – Buskryddere med erfaring i ryggen

19/05/2021 0 Af Daniel

Hvis du på nogen måde har rodet med kraftigt elektrisk værktøj, har du formentlig hørt om DeWalt. Men selvom virksomheden har over 90 år på bagen, har de ikke ligget på den lade side.

I stedet mærker man, at årtiers erfaring med værktøj har haft en akkumulerende effekt på deres værktøjs kvalitet, hvilket har givet dem et godt ry for såvel professionelle som private forbrugere. Og så kan man altid genkende deres værktøj, der bærer de kendetegnende og genkendelige gule og sorte farver.

LÆS OGSÅ: Buskrydder guide: Den ultimative guide til at finde din næste buskrydder

Siden DeWalts begyndelse, hvor Raymond DeWalt opfandt radialarmsaven, er der sket en del. Siden har virksomheden blandt andet udviklet utallige kraftfulde, robuste og pålidelige stykker værktøj. DeWalts sortiment er bredt, men opererer mest inden for kraftigt ’bærbart’ stykker elektrisk værktøj såsom boremaskiner, sømpistoler, elektriske save og meget mere.

Men hvis du tror, at alt DeWalts udstyr kun er beregnet til at bruge sammen med søm, skruer eller i værkstedet, tager du fejl. DeWalt har nemlig også et stort udvalg af elektriske værktøjer beregnet til brug i haven. Og du finder både græsslåmaskiner, løvblæsere, motorsave og meget andet tilbehør, der gør livet som haveejer en hel del lettere.

Et af de populære elektriske haveredskaber er DeWalt buskrydder, der fås i flere forskellige modeller, som kan dække ethvert behov. Disse forskellige typer buskryddere har vi set nærmere på i denne guide.


DeWalt buskrydder – Find den rigtige buskrydder til din have og dit behov

Haveejere er forskellige, og ligeså er deres behov. Derfor er det også vigtigt, at man finder en buskrydder, der er det rette match. For det er ærgerligt ikke at have det rigtige udstyr fra starten. Så bliver et job, der kunne have været en let sag, pludselig noget mere langsommeligt eller kompliceret.

Hvordan ved man, hvad ens behov for buskrydder er? Det vigtigste er at tage et blik på sin have. Er du typen, der elsker, at det hele er lidt vildt? Men som oplever, at det hele godt kan vokse lidt over hovedet på dig?

DeWalt buskrydderSå kunne man godt argumentere for, at du gik efter en af de kraftige modeller. For hvis der går lidt tid mellem trimningerne, så venter buskene ikke på en. De vokser, som de vil. Derfor kan opgaven godt blive stor.

Derfor kunne en kraftig buskrydder hjælpe med at sætte skik på haven. Det kunne eksempelvis være en DeWalt 54V DCM571X1, der fås til nogle af markedets bedste priser hos:

→ Set hos Byghjemme.dk til 4.171 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 4.171 kr.

Er du derimod typen, der trives i en have med masser af struktur og lige linjer? Og er du god til at holde tingene i ave? Så kunne det sagtens være, at en mindre DeWalt buskrydder kunne være tilstrækkelig til dit behov.

For hvis man er flink med at holde buske og græs nede, så de ikke vokser fra en, så kan man sagtens nøjes med en mindre model. Her kunne DeWalt buskrydder DCM561PB-QW være et godt bud.

Den finder du både hos adskillige online webshops, hvor vi har fundet nogle af de bedste priser hos følgende:

Bedste DeWalt buskrydder

→ Set hos Proshop.dk til 1.151 kr.

→ Set hos Faisto.dk til 1.199 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.216 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.259 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.281 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.281 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 1.488 kr.

Men du skal ikke frygte, at du ikke får nok power i denne type. Som med alt andet værktøj fra DeWalt er der masser af power i DCM561PB-QW buskrydder-modellen også.

Du skal dog være opmærksom på, om du køber en maskine med eller uden batterier. For det kan du jo ikke så godt undvære. Og det er træls, hvis man tror, man har lavet en god deal på en buskrydder, for så at finde ud af at man skal købe batteri og oplader efterfølgende.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering