Dewalt hækkeklipper – Vi guider dig til den bedste og billigste for dig

Dewalt hækkeklipper – Vi guider dig til den bedste og billigste for dig

27/03/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Søger du en effektiv Dewalt-hækkeklipper, som kan holde din hæk flot og præsentabel, mens genstridige gevækster bliver holdt på afstand? Så er du endt det helt rigtige sted. Hos Havesektionen hjælper vi dig med at finde den rette Dewalt-hækkeklipper, som matcher dine behov og krav.

Derudover hjælper vi dig naturligvis også med at finde hækkeklipperen til skarpe priser, som de fleste kan være med på. Det behøver nemlig ikke at være dyrt eller tidskrævende at klippe hæk.

LÆS OGSÅDen ultimative hækkeklipper guide: Spar tid og kræfter med den rette hækkeklipper

Hvad end du er på udkig efter en Dewalt-hækkeklipper til professionelt eller privat brug, finder du et bredt udvalg af hækkeklippere her på siden, som egner sig til begge dele. Vi har udvalgt nogle af de bedste hækkeklippere, og fundet dem til nogle af markedets bedste priser hos store anerkendte webshops, hvor du trygt og sikkert kan handle.

I denne guide får du svar på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din kommende hækkeklipper fra Dewalt.


Hvilke funktioner er vigtige ved din nye Dewalt-hækkeklipper?

Til trods for at du kan finde en hækkeklipper på tilbud, er der typisk stadig tale om en dyrere investering. Derfor bør du også gøre et grundigt stykke forarbejde, således at du får fingrene i en Dewalt-hækkeklipper, der matcher dine forventninger og behov. Hvis ikke du sørger for at danne dig et overblik over, hvilke funktioner der er mest nødvendige for dig, risikerer du at få fat i den forkerte hækkeklipper.

Alt fra vægt og sværdlængde til klippedybde har betydning for valget af din nye hækkeklipper. I det følgende afsnit dykker vi ned i endnu flere egenskaber og kigger på, hvilken betydning de har for hækkeklipperens præstation.

Sværdlængde

Skal du afdække meget hæk, er det værd at overveje, om du ikke skal have en hækkeklipper med en længere sværdlængde. Med en hækkeklipper med et langt blad kan hækkeklipningen nemlig blive mere effektiv, idet du kan klippe et større areal på kortere tid.

Du kan for eksempel finde hækkeklippere med en sværdlængde på 75 cm, hvilket er meget ift. de 55 cm, som rigtigt mange hækkeklippere har.

DeWalt hækkeklipper

Har du til gengæld en almindelig størrelse hæk, kan du sagtens nå langt med denne Dewalt hækkeklipper med en sværdlængde på 55 cm.

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.175 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 2.175 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 2.299 kr.

Klippedybde

Klippedybden afgør, hvor tykke grene de forskellige hækkeklippere kan klippe. Jo større klippedybde, desto tykkere og kraftigere grene kan hækkeklipperen klippe. Har du en hæk med tykke grene, bør du kigge efter en hækkeklipper med en høj snitstyrke, også kaldet klippedybde, på enten 20 mm eller mere.

Det er typisk benzindrevne hækkeklippere, som har den største klippedybde, eftersom de også har mere kraft at give ud af. Har du en hæk med mindre grene, kan en batteridrevet hækkeklipper med lavere snitstyrke, som den førnævnte hækkeklipper.

Når du sonderer markedet, vil du måske endda opdage, at nogle hækkeklippere også har en savefunktion yderst på klingen, som gør det muligt at klippe endnu tykkere grene over.

Teleskopskaft

Hvis du har en høj hæk, kan det hurtigt blive et projekt at få den klippet, eftersom det kræver en stige og ikke mindst en god balance at manøvrere rundt med en hækkeklipper i favnen. Er det tilfældet, kan du med fordel kigge nærmere på en hækkeklipper med teleskopskaft. Med sådan en kan du nemlig nå alle genstridige grene og gevækster øverst, mens begge ben er sikkert plantet på jorden. Derudover er klippehovederne typisk justerbare, hvilket vil sige, at de nemt kan vippes, således at klingen opnår den ønskede position.

Vægt

Vægten er for mange alfa og omega, da den har betydning for, hvor hårdt arbejdet bliver i længden. Jo mere maskinen vejer, desto hårdere bliver arbejdet også i længden. En benzindrevet hækkeklipper er ofte tungere på grund af motoren, mens både batteridrevne og elektriske hækkeklippere er noget lettere i vægt, hvilket gør dem nemmere at klippe hæk med i længere tid ad gangen. Vægt er altså også en afgørende faktor, der bør overvejes, i sammenhæng med hvor kraftig ens hæk er, og hvor lang klippetid man har.

Ledningslængde

Hvis du har set dig lun på en elektrisk hækkeklipper, skal du nøje overveje, hvor lang en forlængerledning du har brug for, inden du køber den. Ligeledes skal du også tjekke, hvorvidt du har et strømudtag i nærheden, hvori du kan tilslutte den elektriske hækkeklipper.

Batteriets arbejdstid

Batteridrevne hækkeklippere er både lette og effektive i drift, men de har omvendt også en begrænset arbejdstid, eftersom batteriet på et tidspunkt vil løbe tør og have behov for opladning. Er du interesseret i en batteridreven hækkeklipper, bør du altså have batteriets arbejdstid for øje.

Hæk

Viser det sig, at den hækkeklipper, du har for øje, har et batteri, som ikke rækker langt nok til dit havearbejde, bør du både være opmærksom på opladningstiden, og hvorvidt der følger et ekstra batteri med. Følger der ikke et ekstra batteri med, kan du med fordel tilkøbe et, hvis du skal dække meget hæk, da du således nemt og hurtigt kan bytte batterierne ud, når de løber tør.


Køb din Dewalt-hækkeklipper 18v her på siden

Er din hæk blevet noget sjusk, eller trænger din nuværende hækkeklipper til en opgradering og udskiftning? Hvad end du søger en Dewalt-hækkeklipper til professionelt eller privat brug, guider vi dig til sider på nettet, hvor du kan finde de billigste hækkeklippere fra Dewalt.

Hos Havesektionen anbefaler vi udelukkende forhandlere, som leverer gode kvalitetsprodukter til nogle af markedets bedste priser. Du kan af den grund trygt bestille din Dewalt hækkeklipper hos forhandlerne vi refererer til. Fælles for alle online byggemarkeder her på siden er, at de har et stort udvalg af hækkeklippere fra blandt andet Dewalt, og du kan derfor uden tvivl finde den rette Dewalt-hækkeklipper, som matcher dine krav og behov.

Er du i tvivl om, hvilken hækkeklipper der er den rette for dig, kan du også kontakte det enkelte online byggemarked for at få mere råd og vejledning i forhold til valget.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering