DeWalt Løvblæser guide – Derfor er DeWalt et godt valg

DeWalt Løvblæser guide – Derfor er DeWalt et godt valg

15/07/2020 0 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er din græsplæne blevet angrebet af blade fra træerne i haven? Har du problemer med at parkere bilen pga. de store bunker af løv, træfrugt og andet skidt i din indkørsel? Problemerne kan være i mange former og størrelser, når haven går fra sommer til efterår. Løvblæseren er svaret på problemet.

Dit nye favoritværktøj når arealerne udendørs skal rengøres. Et håndholdt produkt med kraftig blæsekraft, der skubber al skidt på græsplæne, grus og fliser. Forestil dig blot at feje indenfor på stuegulvet – med en elektrisk motor. På kun få minutter kan løv og blade være samlet i en sæk og blive kørt i retning af lossepladsen.

Virksomheden DeWalt producerer løvblæser til dig og din have i god kvalitet. Her på siden vil du blive præsenteret for et udvalg af løvblæsere fra DeWalt. Du vil få samtidig få gode tips til, hvor du kan anskaffe dig de omtalte produkter til gode priser.

Vi hjælper dig desuden til at vælge den rigtige løvblæser til dine behov. Det sker ud fra en kort og præcis guide til løvblæseren.

LÆS OGSÅ: Løvblæser guide – Den ultimative guide til løvblæsere

Løvblæser til dit behov

Løvblæsere produceres i mange forskellige former, så du kan finde den rigtige til dit forbrug. Det er især vigtigt at overveje lufthastighed og luftvolume i forbindelse med dit valg af løvblæser. Disse egenskaber i løvblæseren indikerer maskinens evner til at blæse kraftigt. Det er særligt vigtigt, hvis løvet i din have er vådt eller beskidt.

Typisk vil højere blæsekraft være kombineret med højere priser. Om din løvblæser skal køre på batteri eller benzin er samtidig op til dig. Benzinmotoren er ofte kraftigere, men dyrere.

Omvendt sparer du penge og hjælper klimaet med en batteridrevet maskine, når du går i haven. Helt præcist handler valget om dine hjemlige- og økonomiske behov.

DeWalt og løvblæseren

Virksomheden DeWalt producerer værktøj, elektriske maskiner og heriblandt løvblæsere til det private hjem. Produkterne fra DeWalt har gjort sig positivt bemærket i anmeldelser fra f.eks. Which.co.uk samt andre udenlandske forbrugermagasiner.

Herhjemme udbydes produkterne ligeledes fra et stort antal forhandlere, såsom byggemarkeder og onlineshops. Du kan finde DeWalt løvblæsere i sortimentet til gode priser hos bl.a.:

Her finder du løvblæsere fra DeWalt i flere forskellige design og egenskaber. Vi ønsker at hjælpe dig med at vælge en løvblæser fra DeWalt blandt de mest udbudte og solgte produkter fra vores forhandlere.


DeWalt DCM562PB – En funktionel maskine til prisen

→ Set hos Proshop.dk til 1.048 kr.DeWalt løvblæser

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.048 kr.

→ Set hos Faisto.dk til 1.049 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.157,2 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.304 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.304 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 1.732 kr.

Er du på udkig efter en batteridrevet løvblæser til fornuftige penge? En særlig populær løvblæser er DeWalt DCM562PB på 18 volt.

Produktet er specifikt blevet anmeldt hos bl.a. Which.co.uk. Her præsenteres løvblæseren som en efficient maskine uden at støje for meget. Særligt nyttigt til dig som er bosat med naboer tæt omkring din have.

Produktet beskrives ved at have en høj ydeevne i forhold til sin batteritid. DeWalt DCM562PB er ligeledes fremstillet af lette materialer, der gør, at maskinen kun vejer 3,2 kg.

At produktet derfor kan håndteres med én hånd, gør havearbejdet lettere for dig på en kold søndag i november. Løvblæseren er designet med variabel blæsehastighed på op til 144 km/t, der gør den velegnet til flere forskellige typer opgaver.

Produktet findes hos et stort antal forhandlere, der også vidner om dets popularitet. Ovenfor har vi fundet en række store, anerkendte webshops, hvor du finder nogle af markedets bedste priser. Her kan du ganske sikkert købe din DeWalt løvblæser, da det er store anerkendte webshops. Det skal siges, at der ikke medfølger hverken oplader og batteri til maskinen hos de udvalgte forhandlere.

Har du i forvejen batteri og lader, er produktet en fornuftig tilføjelse til samlingen i haveskuret. Samme produkt udbydes også med batteri og lader hos disse forhandlere. Varen hedder DeWalt DCM562P1 og koster en smule mere end DCM562PB.


DeWalt DCM572N-XJ – Til større opgaver i haven

→ Set hos Proshop.dk til 1.485 kr.Bedste dewalt løvblæser

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.533 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.718 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.718 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 1.828 kr.

Har du behov for mere omfattende rengøring omkring din bolig? Ønsker du en hurtigere rengøring af din indkørsel eller græsplæne?

DeWalt DCM572N-XJ leverer f.eks. en højere styrke med hele 54 volt. Produktet udbydes af mange danske forhandlere, som vidner om dets kvalitet.

Produktet beskrives af DeWalt som den mest kraftfulde elektriske løvblæser i firmaets sortiment. Banebrydende inden for blæsekraft af en elektrisk løvblæser. Maskinen har en lufthastighed på 193 km/timen. Rengøringen af græsplænen opleves derfor som nemt og hurtigt. Våde blade og haveaffald kan nemmere løftes væk.

Maskinen kan tilpasses til flere forskellige situationer. Løvblæseren fra DeWalt er designet med variabel hastighed, der gør, at brugeren uden problemer kan skrue op eller ned. Vægten på 4,5 kg gør, at løvblæseren er væsentligt tungere end de fleste andre i kategorien.

Tænk derfor en ekstra gang på din fysik, inden du vælger dette produkt. Har du lange arbejdsdage i haven forud, så er DCM572N-XJ et større værktøj at løfte rundt på.

I forhold til prisen så er produktet en anelse dyrere end DeWalt DCM562PB på 18 volt. Batteri og lader er ikke inkluderet i produktpakken. Vigtige dele som du kan købe ved siden af hos udvalgte forhandlere. Løvblæseren kan anskaffes ved mange forskellige forhandlere. Her finder du yderligere specifikationer på produkterne, så du kan vælge den rigtige løvblæser fra DeWalt.


Er DeWalt noget for dig?

Du har fået to centrale bud på løvblæsere i ovenstående DeWalt-produkter fra markedet. Valget af løvblæser fra DeWalt skæres ned til kundens behov for haveoprydning og dertil ønskede egenskaber for produktet. Lufthastighed og vægt er de centrale faktorer, der skiller de to produkter mest ad.

DeWalt giver dig elektriske løvblæsere, så du ikke behøver at skulle vælge mellem benzin eller batteri. Prisen er samtidig en vigtig del af dit valg. DeWalt giver dig muligheden for bedre specifikationer for flere penge.

Produkterne er derfor både for kunden med trang til kvalitet og omvendt til kunden på budget.

Føler du dig parat til at vælge din løvblæser? Vi håber, at denne side har hjulpet dig i forhold til viden om produkterne fra DeWalt.

Ligeledes håber vi, at du gennem vores links og eksterne henvisninger bliver hjulpet hen mod et køb af den rigtige løvblæser. God service er vores erfaring med de nævnte udbydere af produkterne. Bestil online i dag, og få produktet tilsendt inden for få dage.

Kom i gang med at bekæmpe løvet på din græsplæne med det samme.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering