Elhøvl test: Vi guider dig til at finde den bedste elhøvl

Elhøvl test: Vi guider dig til at finde den bedste elhøvl

10/04/2022 0 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du helt ny inden for håndværksfeltet, eller er du en garvet gør-det-selv-håndværker, der ønsker at nørde endnu mere med elhøvle, så er du kommet til det rigtige sted. Det kan nemlig være svært at vide, hvor man finder den rette elhøvl til lige netop det behov, man har. Og det er netop vigtigt at finde den rette, da elhøvle er meget forskellige og har mange forskellige indstillinger og kvalifikationer. 

Derfor gælder det i første omgang om at vide, hvilke behov du har, og hvilke elhøvle, der kan opfylde disse behov. Her hos Havesektionen.dk har vi lavet forskellige elhøvl test, så du kan finde den helt rette elhøvl for dig, uanset om du er nybegynder eller professionel. Dog er det vigtigt at starte helt fra bunden: Hvad er en elhøvl og hvad bruges den til?

Billig og god

Bosch PHO 1500

 • Op til 19.000 omdrejninger/min.
 • Brugervenlig
 • God til det basale behov
Høj kvalitet

Festool EHL 65 EQ-Plus

 • Softgrip og griberiller
 • Støjsvag
 • 4 mm høvldybde
God værdi

Dewalt DCP580N-XJ XR 18V

 • Softgrip
 • AirLock-udsugning
 • God kvalitet

Elektrisk høvl: Hvad er en elhøvl?

Høvlen er blevet brugt i mange år, og i dag er det stadig et meget populært stykke værktøj. En høvl bruges til at skrælle træspåner af forskellige træværker. Med tiden har det opgraderet sig til at være elektrisk, hvilket gør arbejdsopgaven en del lettere. Men hvad er en elhøvl egentlig? 

LÆS OGSÅ: Kompostkværn guide – Her finder du den helt rigtige kompostkværn

En elhøvl er et essentielt værktøj i mange forbindelser med bearbejdning af træ. Ønsker du at tilpasse dit eget spisebord, dit vindue, din dør eller noget helt andet, så er en elhøvl vejen til et flot resultat. Med dette stykke værktøj kan du få gjort din træoverflade plan eller affase dine kanter, som sikrer dit projekt af træ et perfekt resultat.

Selvom elhøvlen efterhånden er blevet et allemandseje, kan det stadig være svært at finde den rette elhøvl til det rette behov. Der er nemlig mange ting at overveje, inden du køber sin elhøvl, blandt andet høvldybden, komforten, prisen, omdrejningstallet og meget mere. Derfor har vi her hos Havesektionen.dk samlet vores bud på forskellige elhøvle og lavet forskellige elhøvl test, der dækker forskellige behov. Dermed er du sikker på at finde en elhøvl til lige netop dit behov.


Bosch PHO 2000 – Blandt bedst i test elhøvle

 • Bedst til prisen
 • Kvalitet i højsædet
 • Woodrazor-klingesystem
Bosch elhøvl
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
799 kr.
Set til
854 kr.
Set til
1.010 kr.
Set til
1.019 kr.

Ved at vælge en elhøvl, der på den ene eller den anden måde, har klaret sig bedst i test, får du også det bedste produkt inden for det behov, du leder efter. Derfor har vi hos Havesektionen.dk forsøgt at finde elhøvle, der både har klaret sig bedst i test, men som også dækker forskellige behov. Både en elhøvl test, der er bedst til prisen og en elhøvl test, hvor brugervenligheden er i top.

Er dit behov at finde en god elhøvl til billige penge, kan det være svært ikke at gå ned på kvaliteten. Det behøver du dog ikke med Bosch PHO 2000. 

Denne elhøvl er, på trods af sit lavere prisleje, en effektiv løsning. Udover at være bedst til prisen har den også en kraftig motor, som fungerer optimalt til stort set alle opgaver. Du er også garanteret et pænt resultat med både flotte flader og ensartede kanter. Bosch er især også kendt for deres Woodrazor-klingesystem, som sikrer dig en let udskiftning af kniven og er med til at gøre høvlingen lettere. 

Fordelen ved denne elhøvl er også, at den fungerer til både højre- og venstrehåndede. Derudover har den en støtteflade, der automatisk udfolder sig, så dit træværk ikke ødelægges, og kniven ikke beskadiges, hvis du lægger elhøvlen fra dig.

Ydermere er der mulighed for at koble en støvpose på maskinen, så du ikke skal tænke på rengøring ved brug af denne elhøvl. Som mange andre Bosch-elhøvle, har denne elhøvl også SoftGrip, så du ikke skal gå ned på komforten ved brug af den.

Udvalgte specifikationer for Bosch PHO 2000:

 • Op til 19.500 omdrejninger
 • Høvldybde op til 2 mm
 • Vejer blot 2,4 kg.

Med denne elhøvl får du en høvldybde på op til 2 mm, så selv mere krævende opgaver kan klares let og enkelt. Dens lette vægt er også med til at sikre, at elhøvlen kan bruges i længere tid af gangen uden at gå ned på komforten. Samtidig garanterer dens 19.500 omdrejninger i minuttet, som er et af de absolut højeste omdrejninger i minuttet blandt sit felt, at arbejdsopgaven klares utroligt hurtigt og med et flot resultat.


Festool elhøvl EHL 65 EQ-Plus – Brugervenlighed i top

 • Softgrip og griberiller
 • Støjsvag
 • 4 mm høvldybde.
Elhøvl bedst i test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2.623 kr.
Set til
2.650 kr.
Set til
2.665 kr.

Ønsker du at finde en elhøvl, der er let at bruge, og som samtidig har god komfort, er Festool elhøvl EHL 65 EQ-Plus den rette for dig. Denne elhøvl er nemlig lavet med brugervenlighed i højsædet; derfor er denne elhøvl test-guide også med fokus på brugervenlighed.

Denne elhøvl vejer kun 2,4 kg, hvilket gør den nem at håndtere, og ydermere er den støjsvag, så brugeroplevelsen med denne elhøvl er helt i top. Dens SoftGrip gør den behagelig at bruge, og dens ekstra griberiller sætter sikkerheden op.

Derudover har elhøvlen fået en genstartspære, som sørger for, at høvlen ikke starter igen, hvis du oplever afbrydelser. Dette er for din sikkerhed, så du undgår, at den starter af sig selv på et ubekvemt tidspunkt. Altså er du med denne elhøvl klædt godt på i forhold til både komfort og sikkerhed.

LÆS OGSÅ: Løvblæser guide – Den ultimative guide til løvblæsere

Samtidig slipper du også for at tænke på rengøring med denne elhøvl, da den har en udsugning i en af siderne, som klarer rengøringen for dig. Derfor er denne elhøvl perfekt for dig, der vil føle dig sikker og komfortabel.

Dog er denne elhøvl en del dyrere end andre elhøvle. Dette skyldes dens mange komplicerede indstillinger og dens store fokus på sikkerhed. Derfor får du virkelig, hvad du betaler for med denne elhøvl. Ønsker du at finde yderligere informationer om denne elhøvl, for at gå i dybden med hvad den kan i forbindelse med en elhøvl test, ses specifikationer nedenfor.

Udvalgte specifikationer for Festool elhøvl EHL EQ-Plus:

 • Høvldybde op til 4mm
 • 720 Watt
 • Op til 15.600 omdrejninger i minuttet

Altså kan du med denne elhøvl klare selv de mest vanskelige opgaver, med en høvldybde på helt op til 4mm. Med dens 15.600 omdrejninger i minuttet er du også sikret en forholdsvis hurtig og stabil proces. Denne elhøvl er derfor både praktisk og med komforten i top.


Dewalt-elhøvl, Einhell-elhøvl eller Makita-elhøvl?

Der findes mange forskellige mærker indenfor elhøvle, og det kan være svært at vide, hvordan de forskellige mærker udmærker sig. Derfor har vi lavet en elhøvl test med elhøvle fra både Dewalt, Einhell og Makita.

Dewalt akku høvl DCP580N-XJ XR 18V

 • Softgrip
 • AirLock-udsugning
 • God kvalitet
Elhøvl test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.300 kr.
Set til
1.733 kr.
Set til
1.775 kr.
Set til
1.999 kr.

Dewalt er et mærke, der sætter fokus på god kvalitet i alle deres produkter. Dette gælder også deres elhøvle, og derfor er deres elhøvle også altid at finde i den bedste kvalitet. Især deres Dewalt akku høvl DCP580N-XJ XR 18V viser det bedste fra Dewalt.

Udover, at denne elhøvl er god kvalitet, har den også et utroligt behageligt greb med SoftGrip, som optimerer komforten. Samtidig er denne elhøvl også virkelig praktisk. Der er en inkorporeret opbevaring til klingerne samt en inkorporeret AirLock-udsugning, hvilket mindsker din rengøring. Derfor har der ikke været sparet på luksuriøsitet. Og det er også derfor går du aldrig galt i byen med en Dewalt akku høvl DCP580N-XJ XR 18V.

Udvalgte specifikationer for Dewalt akku høvl DCP580N-XJ XR 18V:

 • Høvldybde op til 2 mm
 • To TCT-klinger
 • Batteridrevet og kulløs motor

Selvom denne elhøvl er lidt dyrere, får du bestemt også hvad du betaler for. Med de to TCT-klinger er du garanteret et resultat, du vil være mere end tilfredsstillet med. Derudover er denne elhøvl batteridrevet og har en kulløs motor. Alt dette er med til at sikre fantastiske resultater hver gang med en lang brugbarhed og behagelig komfort. Oftest bruges deres produkter også af professionelle, da deres produkter altid yder en formidabel præcision og en umiskendelig holdbarhed.

Dette skal dog ikke forhindre dig i at købe sådan en elhøvl som almindelig forbruger, da den er nem at håndtere. Altså, hvis du ønsker at købe en helt gedigen elhøvl, så er denne elhøvl en af de bedste sat i forbindelse med en elhøvl test.


Einhell-elhøvl TE-PL 900W – God værdi for pengene

 • Softgrip
 • Stor knivaksel
 • God til prisen.
Billig elhøvl
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
611 kr.
Set til
633 kr.
Set til
686 kr.
Set til
707 kr.
Set til
738 kr.
Set til
949 kr.
Set til
949 kr.

Elhøvle fra Einhell er praktiske og komfortable at bruge. Især er Einhell elhøvl 900W en elhøvl, der vil leve op til dine forventninger uden at sprænge dit budget. 

Prislejet med Einhell er generelt lavere end ved andre mærker, men dette ændrer ikke på, at deres produkter stadig er i god kvalitet og stadig har fokus på brugervenlighed og komfort. Især er Einhell elhøvl 900W rigtig god til prisen.

Elhøvlen er komfortabel at bruge med dens SoftGrip, og rengøringen slipper du nemt for ved at tilslutte en støvpose. Høvleresultatet er heller ikke til at tage fejl af grundet dens store knivaksel, som garanterer et fejlfrit resultat. Den har samtidig clips, hvor du kan vedhæfte dine oprullede ledninger, hvilket både er praktisk og øger sikkerheden.

Udvalgte specifikationer for Einhell elhøvl 900W:

 • Høvldybde op til 3mm
 • Op til 15.000 omdrejninger i minuttet
 • 900 Watt

Høvldybden er helt op til 3 mm, hvilket sikrer, at den kan bruges til mange arbejdsopgaver; faktisk stort set de fleste opgaver. Med dens 15.000 omdrejninger i minuttet, er du også garanteret en hurtig arbejdsproces. Med denne elhøvl er du ikke i tvivl om, at den klare lidt af hvert, med dens driftseffekt på helt op til 900 Watt.

Altså er denne elhøvl et godt sted at starte, hvis du skal købe en god og stabil elhøvl, men ikke ønsker at investere alverdens penge.


Makita 1911BJ – En elhøvl til mange år

 • Et grønnere valg
 • Trinløs spåndybdeindstilling
 • Lang levetid.
Bedste elhøvl
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3.071 kr.
Set til
3.160 kr.
Set til
4.052 kr.
Set til
4.081 kr.

Makita er et mærke, der ligger i den højeste liga inden for kvalitet, stabilitet og lang holdbarhed. Hvis du ønsker at købe en Makita-elhøvl, som leverer et perfekt resultat, er Makita elhøvl 1911BJ vejen frem. 

Med denne elhøvl er du garanteret et produkt, der altid vil yde sit bedste og vil have den længst mulige levetid. Derudover fokuserer Makita generelt på bæredygtighed og ønsker at optimere deres produkter, og derfor er denne elhøvl det grønne valg.

Udover at denne elhøvl er et bedre alternativ i forhold til miljøet, er det også en elhøvl, du kan have i mange år. Makita er generelt kendt for, at deres produkter holder i mange år, og denne elhøvl er bestemt ingen undtagelse. Med denne elhøvl har du mulighed for at investere dine penge i en kvalitetselhøvl, som sikrer et fænomenalt resultat grundet det høje omdrejningstal. Derudover får du med denne elhøvl trinløs spåndybdeindstilling, så arbejdet klares let og effektivt. 

Udvalgte specifikationer vedrørende Makita elhøvl 1911BJ:

 • Op til 16.000 omdrejninger i minuttet
 • Vejer 4,3 kg
 • Høvldybde op til 2 mm

Denne elhøvl vejer en del mere end andre elhøvle. Derfor egner den sig ikke til længerevarende brug, da dette vil forstyrre komforten. Men hvis du blot ønsker en elhøvl til at klare kortvarige opgaver, så er denne elhøvl perfekt. Med sine 16.000 omdrejninger i minuttet og en høvldybde på op til 2 mm er du sikret effektivt arbejde.

Hvilket mærke skal du så vælge?

Om end du ender med at vælge en elhøvl fra Dewalt, Einhell eller Makita, er du sikret et kvalitetsprodukt. De har alle bestået deres elhøvl test. De udmærker sig på forskellige måder, og derfor anbefales det at finde ud af, hvilket behov du har i forhold til din nye elhøvl. Hvis du ikke føler, at nogen af disse elhøvle opfylder dine behov, er der altid Bosch-elhøvle.


Bosch-elhøvl PHO 3100: elhøvl test

 • Hurtig og effektiv
 • utrolig god kvalitet
 • kan tilsluttes støvpose.
Bedste og billigste elhøvl
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.199 kr.
Set til
1.559 kr.
Set til
1.628 kr.

Hvis du vil garanteres et ordentligt produkt, når du skal købe din næste elhøvl, går du aldrig galt i byen med en elhøvl fra Bosch. Bosch er kendt for sine gode kvalitetsprodukter, og det er ingen undtagelse med deres elhøvle. Bosch kan nemlig være stolte af at have produkter, der udmærker sig med nøjagtighed og deres trinløse spåndybdeindstilling. Ydermere får du også et godt og stort udvalg af forskellige Bosch-elhøvle til lige netop dit behov.

Ønsker du bare at finde en elhøvl, der klarer arbejdet hurtigt og effektivt uden så meget bøvl, er Bosch Elhøvl PHO 3100 lige den, du står og mangler. Med denne elhøvl får du disse fordele:

Denne elhøvl fra Bosch er altså intet mindre end fantastisk praktisk. Du får ikke blot et produkt, der har det et højt omdrejningstal inden for sit felt, og som klarer arbejdet hurtigt og effektiv, men du får også mulighed for at tilslutte den til en støvpose. Så skal du heller ikke tænke på rengøring, efter du har benyttet dette lækre produkt. 

Udvalgte specifikationer for Bosch Elhøvl PHO 3100:

 • Høvldybde på op til 3,1 mm
 • Op til 16.500 omdrejninger i minuttet
 • Trinløs spåndybdeindstilling

Sammen med sit høje omdrejningstal har den også en meget dyb høvldybde på 3,1 mm, hvilket igen er med til at sikre, at arbejdet klares på den mest effektive og optimale måde. Samtidig har denne elhøvl også trinløs spåndybdeindstilling, så du får en nem og sikker oplevelse med produktet.

Du skal dog være opmærksom på, at denne elhøvl ligger i den dyre ende. Er du er ude efter en billig løsning, er denne altså ikke den rette for dig. Leder du derimod efter en god investering, som du kan få glæde af i mange år, og som leverer ufattelige resultater, er denne elhøvl perfekt for dig. 


Bosch akku høvl 12V GHO 20 Professional: Elhøvlen til den store arbejdsopgave

 • Softgrip garanterer komfort
 • Fokus på bevægelsesfrihed
 • Slidstærk maskine.
Bosch elhøvl test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.450 kr.
Set til
1.489 kr.
Set til
1.558 kr.
Set til
1.607 kr.
Set til
1.644 kr.
Set til
1.705 kr.
Set til
1.777 kr.

Bruger du din elhøvl meget og længe ad gangen, er det formentlig vigtigt for dig at have en elhøvl, som yder en form for komfort. Derfor er Bosch akku høvl 12V med sin høje komfort og sit fokus på bevægelsesfrihed den rette elhøvl for dig.

Denne elhøvl er et helt utroligt produkt. På grund af dens utroligt høje komfortniveau kan du bruge denne elhøvl i flere timer, og den er derfor perfekt til de lange arbejdsopgaver. Denne elhøvl har nemlig softgrip, som gør den behagelig at holde ved. Da den er et akku-værktøj, er du også garanteret optimale arbejdsstillinger, da der er stor bevægelsesfrihed i elhøvlen.

LÆS OGSÅ: Løvblæser guide – Den ultimative guide til løvblæsere

Denne elhøvl er dog også i den dyre ende. Det skyldes, at Bosch lægger meget ære i at have en høj kvalitet i sine produkter, og denne høje kvalitet viser sig tydeligt i deres produkter, hvilket i sidste ende er det, man betaler for. Derfor er den også beregnet til, hvis du ønsker at investere i en elhøvl eller ønsker at opgradere til det bedste. Med en elhøvl fra Bosch er du også sikret en slidstærk maskine, som du kan have i mange år. Derfor er denne elhøvl god i en elhøvl test.

Udvalgte specifikationer for Bosch akku høvl 12V:

 • Børsteløs motor
 • Trinløs spåndybdeaftagning på op til 2 mm
 • Op til 14.500 omdrejninger i minuttet.

Udover dens evner inden for komfort kan denne elhøvl, på grund af sin børsteløse motor, køre med fuld kraft i længere tid ad gangen. Dette er også med til at sikre effektiv arbejdskraft selv i længere tid.

Derudover er der garanteres effektivt og optimal arbejdskraft, grundet dens trinløse spåndybdeaftagning på helt op til 2mm og dens 14.500 omdrejninger i minuttet. Da denne elhøvl kvalificerer sig så godt på mange parametre, især inden for komfort, anbefales dette produkt til dem, der bruger deres elhøvl meget.


Bosch GHO 16-82 høvl 630W: Elhøvlen til den gængse forbruger

 • God stabilitet
 • Kan nå selv de mest vanskelige steder
 • Nem at håndtere.
Elhøvl i kvalitet
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.177 kr.
Set til
1.177 kr.
Set til
1.179 kr.
Set til
1.272 kr.
Set til
1.282 kr.
Set til
1.385 kr.
Set til
1.644 kr.

Er du ikke ude efter noget helt ekstravagant inden for elhøvle, men blot en helt almindelig elhøvl til husbehov, er Bosch GHO 16-82 høvl 630W den rette for dig. Du behøver ikke engang at gå ned på kvalitet.

Grundet dens praktiske form og lette vægtklasse er denne elhøvl også utroligt komfortabel at arbejde med og sikrer gode arbejdsstillinger. Alt i alt er denne elhøvl en rigtig god basiselhøvl, som du kan have i rigtig lang tid, før du skal tænke på opgraderinger. Især udmærker denne elhøvl sig ved at kunne komme ind til steder, der ellers kan være svære at nå. Samtidig har denne elhøvl fra Bosch også en flad aluminiumsfodplade, som gør den stabil og let at arbejde med. Ydermere kan den tilkobles en støvpose, så rengøringen bliver lettere for dig.

Udvalgte specifikationer for Bosch GHO 16-82 høvl 630W:

 • op til 1,6 mm høvldybde 
 • op til 18.000 omdrejninger pr. minut
 • 630 Watt

Denne elhøvl har en høvldybde på op til 1,6 mm, hvilket er perfekt til dig, der blot skal bruge en elhøvl til husbehov. Med helt op til 18.000 omdrejninger pr. minut, får du også en effektiv maskine, som klarer arbejdet hurtigt. Elhøvlen er altså mere end godkendt i en elhøvl test.


Elhøvl-tilbud: Find en billig elhøvl 

Står du og mangler en elhøvl til dine gør-det-selv-projekter derhjemme, men føler ikke, at pengene er til det? Så har vi samlet en række gode og billige elhøvle til dig her på Havesektionen.dk. Det er nemlig muligt at finde ordentlige elhøvle til billige penge uden at vælte hele budgettet.

Einhell TC-PL 750: Billig, men god kvalitet

 • God kvalitet
 • Softgrip
 • Garanterer flotte resultater.
Billig høvl
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
309 kr.
Set til
319 kr.
Set til
334 kr.
Set til
334 kr.
Set til
379 kr.
Set til
379 kr.

Som sagt er Einhell et mærke, der aldrig går ned på kvalitet. Selvom deres produkter ofte er i den dyre prisklasse, har de også billigere alternativer, som stadig opretholder deres ry for at have kvalitetsprodukter. Deres Einhell TC-PL 750 er fund for pengene. 

Med Einhell TC-PL 750 er du sikret en komfortabel arbejdsoplevelse med softgrip-belægning samtidig med, at du kan opnå rigtig flotte høvleresultater. Med elhøvlens mulighed for at nå helt op til 2 mm høvldybde har du også mulighed for at klare selv de mere vanskelige opgaver. Hvis du ønsker at få mere specificerede informationer i forhold til hvordan dette produkt ville klare sig i en elhøvl test, kan specifikationer ses nedenfor.

Udvalgte specifikationer for Einhell TC-PL 750:

 • 2 mm høvldybde
 • Op til 16.000 omdrejninger i minuttet
 • 750 watt

Ryobi EPN6082CHG elhøvl: Til dig, der elsker funktionalitet

 • DustTech – samler dit støv
 • LiveTool Indicator – måler din strømforsyning
 • GripZone – behageligt greb.
Elhøvl med tilbehør
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
592 kr.
Set til
630 kr.

Hvis du, som mange andre, slet ikke kan få nok af værktøj med alverdens funktioner, er Ryobi EPN6082CHG elhøvl den rette for dig.  Denne elhøvl fra Ryobi er billig, men dermed ikke sagt, at du ikke får meget for pengene. Derfor vil dette produkt klare elhøvl test til UG.

Denne elhøvl kommer nemlig med mange forskellige indstillinger og sejt tilbehør. Samtidig er Ryobi også et mærke, der ikke er til at tage fejl af. De leverer produkter, som leverer gode og stabile resultater. Og det er også tilfældet med denne elhøvl. Med elhøvlens GripZone, er du sikret behagelig føring af elhøvlen med det bløde greb, så du kan bruge den i flere timer ad gangen.

LÆS OGSÅ: Overfræser test: Få hjælp til at finde din næste overfræser

Derudover har den LiveTool Indicator, så du altid kan følge med i, hvor meget strøm du har brugt, og hvor meget du har tilbage. Samtidig har denne elhøvl også DustTech, der samler dit støv for dig, så rengøring ikke bliver et problem. 

Udvalgte specifikationer for Royobi EPN6082CHG elhøvl:

 • 82 mm høvlebredde
 • 0,8 mm falsdybde
 • Høvledybde på op op til 1,5 mm

Denne elhøvl har en høvldybde på op til 1,5 mm, og derfor er den beregnet til mindre arbejdsopgaver end andre elhøvle. Dog er den et godt sted at starte, hvis du er helt ny inden for håndværk og bare skal bruge en helt gedigen elhøvl til små arbejdsopgaver i hjemmet. Ydermere er den også rigtig fint til prisen, og den sprænger derfor ikke budgettet.


Bosch PHO 1500 – Billig og god kvalitet

 • Fænomenal kvalitet
 • Billigere alternativ
 • Effektiv elhøvl
God elhøvl til prisen
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
516 kr.
Set til
526 kr.
Set til
565 kr.
Set til
593 kr.

Når man vælger et produkt fra Bosch, kan man hurtigt komme af med mange penge, da deres produkter er overflod af god kvalitet, hvilket oftest er noget man må betale sig til. Dog har de nogle billige alternativer, som stadig formår at bevare eksklusiviteten. Med Bosch elhøvl PHO 1500 får du her det bedste fra Bosch til en overskuelig pris. Denne Bosch elhøvl vil uden tvivl klare en elhøvl test med bravur.

På trods af at denne elhøvl ikke er i samme prisklasse som nogen af de andre elhøvle fra Bosch, går dette produkt stadig ikke ned på kvalitet. Kvaliteten i Bosch er ikke til at tage fejl af, og denne elhøvl er ingen undtagelse. Den har en spåndybde op til 1,5 mm og kan derfor klare de fleste opgaver. 

Ydermere vejer den blot to kilo, hvilket gør den let at håndtere. Som alle andre elhøvle fra Bosch har denne elhøvl også trinløs indstilling. Bosch elhøvl PHO 1500 er alt i alt meget brugervenlig, og hvis behovet blot er til lettere brug, er denne elhøvl det perfekte valg. Altså er du med denne elhøvl godt udrustet til dit næste træprojekt. Ønsker du yderligere information om produktet, for at se om elhøvlen består din egen elhøvl test, ses specifikationer nedenfor.

Udvalgte specifikationer for Bosch elhøvl PHO 1500:

 • 230 volt
 • Helt op til 19.000 omdrejninger pr. minut
 • 82 mm høvlbredde
 • 8 mm falsdybde

Tip til din søgning efter en billig elhøvl

Var der ikke nogen af disse elhøvle, der faldt i din smag eller opfyldte de behov, du måtte have, er der stadig hjælp at hente. Et godt sted at starte er at lede efter elhøvle på Pricerunner.dk eller holde øje på dine yndlingsbyggemarkeder for at se, om der kommer elhøvle på tilbud. At gå og holde øje med, om tingene kommer på tilbud, kan være en længerevarende proces, men hvis du ønsker at finde den helt rette elhøvl til den helt rette pris, er det bedst at prioritere tid på processen. Derved kan du også lave din egen elhøvl test.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad bruges en elhøvl til?

En elhøvl bruges til at tilpasse dit træværk ved at fjerne lag af træet. Hvis din dør for eksempel binder, kan en elhøvl bruges til at fjerne et lag eller to, så døren glider nemmere i.

Hvad er forskellen på en manuel høvl og en elhøvl?

Den helt store forskel på en manuel høvl og en elhøvl er, at du sparer mange kræfter ved at vælge en elhøvl. Høvljernet er på en elhøvl fastnet til en tromle, så du både sparer tid og kræfter.

Findes der elhøvle til andet materiale end træ?

Ja. Der findes for eksempel også elhøvle til metal. Disse bruges dog oftest ikke i hjemmet, men mere i forbindelse med produktion, hvor de benyttes af professionelle.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering