Felco beskærersaks – Gør havearbejdet nemmere med en Felco beskærersaks

Felco beskærersaks – Gør havearbejdet nemmere med en Felco beskærersaks

27/03/2021 0 Af Camilla

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når vi tager et hurtigt kig på Forbrugerrådet Tænk, så kan vi se, at Felco beskærersakse bliver rost til skyerne. De klarer sig nemlig rigtig godt i test, hvorfor vi vil lave en guide til, hvordan du kan vælge den bedste Felco beskærersaks for dig.

LÆS OGSÅ: Beskærersaks guide – Komplet vejledning til at finde din lille, nye bedste ven i haven

Læs derfor med her, hvis du skal til at købe en ny beskærersaks til beskæringen af haven. Sommeren og foråret ligger jo for døren, og mange planter skal nemlig til at beskæres i de kommende måneder for at opnå et flot resultat.


Hvad er specielt ved Felco beskærersakse?

Felco har et meget stort udvalg af beskærersakse, hvor både ergonomi, kvalitet og brugervenlighed er inkorporeret i samtlige modeller.

Derudover vil du også kunne finde beskærersakse, som er speciallavet til personer, der er venstre- eller højrehåndet. Du får derfor en beskærersaks, hvor der er kælet for detaljen, hvilket måske lyder overdrevet, når det ”bare” er en beskærersaks – men en beskærersaks er én af de mest brugte redskaber, når det kommer til havearbejde. Derfor er det også vigtigt at vælge kvalitet, hvilket du kan få med en Felco beskærersaks.


Forbrugerrådet Tænks Felco favorit: Felco 2

Som sagt har Felco også været en del af beskærersakse testen fra Forbrugerrådet Tænk, hvor Felco 2 har fået en masse roser med på vejen. Den har en skærekapacitet til 2,5 centimeter, hvilket måske ikke lyder af meget, men det er alligevel en kraftig gren, som den kan lave et godt og præcist snit igennem.

Beskærersaks→ Set hos Plantetorvet.dk til 338 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 339 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 339 kr.

→ Set hos Toolster.dk til 349 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 432 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 449 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 490 kr.

Det er vigtigt at vælge en beskærersaks, der kan komme igennem nogle af de kraftigere grene, idet beskæringen helst skal foregå så tæt på stammen som muligt, hvilket også vil være der, hvor den er tykkest.

Den vejer 240 gram, hvilket er i den tunge ende af standarden – skal du derfor beskære et helt æbletræ, og har du ikke så mange kræfter, så vil denne model føles en smule tung i længden. Dog ligger den inden for standarden. Den er ergonomisk designet, og en højrehåndet vil få mest ud af denne model, idet den er designet efter, at man bruger den med højre.


En Felco beskærersaks til venstrehåndet: Felco 9

Oftest tænker man ikke over, at der er en forskel mellem en beskærersaks til højre- og venstrehåndet, men som ved en almindelig saks er der en forskel, hvilket Felco også har gennemtænkt i deres design. Hvis du derfor er venstrehåndet, vil Felco 9 være en oplagt kandidat til dig, da du derfor får mulighed for at få et bedre greb om saksen.

Beskærersaks til venstre hånd

→ Set hos Plantetorvet.dk til 367 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 390 kr.

→ Set hos Homeshop.com til 429 kr.

→ Set hos Toolster.dk til 439 kr.

Denne har også en skærekapacitet på 2,5 centimeter, hvilket er i en høj ende inden for beskærersakse. Du vil derfor kunne klippe igennem grene på æbletræet med denne model, hvor du stadig kan forvente et skarpt og præcist snit.

Felco 9 er i en høj kvalitet, hvor du også er sikret et godt greb om saksen blandt andet på grund af dens håndtag, der sikrer, at hånden ikke glider, når man klipper.


En Felco beskærersaks til begge hænder: Felco 32

Det kan også være en fordel at vælge en universel beskærersaks fra Felco, hvis du måske er højrehåndet, mens en af dine hjælpere er venstrehåndet – så er der i hvert fald ingen dårlige undskyldninger for ikke at få buskene beskåret. Felco 32 er en universel beskærersaks med et behageligt, ergonomisk greb.

Bedste Felco beskærersaks→ Set hos Homeshop.com til 429 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 432 kr.

→ Set hos CDON.dk til 446 kr.

Den har også en skærekapacitet på 2,5 centimeter, hvilket gør modellerne fra Felco meget attraktive, hvis du allerede nu ved, at du har nogle lidt kraftigere grene, som du skal igennem.

Dens ergonomi er i top blandt andet på grund af dens håndtag, som har en meget fornuftig udformning. Håndtaget er nemlig designet således, at du ikke kan glide fremad på skaftet, hvilket også betyder, at du heller ikke risikerer at få fingrene i klemme. Klingen er i stål, og den vil kunne give et præcist snit selv i de kraftige grene.


Forhandler til Felco beskærersaks

Felco er et populært kvalitetsmærke inden for haveredskaber, og derfor er der rigtig mange forhandlere, der har Felco i deres sortiment.

Derudover er det også muligt at købe reservedele til din Felco beskærersaks, hvis knivene er ved at være slidte. Dette ser vi som en fordel, at du har mulighed for – så du ikke skal til at finde en helt ny beskærersaks, men du kan blot nøjes med at sætte et nyt knivstykke på.


Felco har vægtet kvaliteten højt

Når du køber en beskærersaks fra Felco, så vil du hurtigt opdage, at der ikke er sparet på kvaliteten og ergonomien. Vi hos Havesektionen.dk vægter ergonomi og kvalitet højt, hvorfor vi også med god samvittighed anbefaler Felco.

Du kan sagtens have høje forventninger til en beskærersaks fra Felco og derfor også have høje forventninger til resultatet af beskæringen. En Felco beskærersaks vil i hvert fald være en god hjælper, hvilket Forbrugerrådet Tænk også medgiver i deres test.

Vi ser det også som en god kvalitet, at du kan udskifte beskærersaksens klinge, hvis den er ved at blive slidt. Dette siger lidt om, hvor længe deres håndtag og dermed ergonomi kan holde. En klinge vil blive slidt ned på et tidspunkt, hvorfor det er fordelagtigt at Felco giver forbrugeren mulighed for at udskifte en del af beskærersaksen.


Vores anbefaling af Felco beskærersaks

Det er vigtigt at have kvalitet in mente, når du køber en beskærersaks, idet den skal kunne holde til noget havearbejde. Havearbejde er jo arbejde udenfor, hvorfor den skal kunne holde til regn, blæst og kulde.

Der er nemlig nogle buske og træer, der helst skal klippes til i den sene vinter eller om efteråret, hvor Danmark jo er kendt for det lidt hårdere vejrskifte. Med en beskærersaks fra Felvo kan du netop forvente den kvalitet, som en beskærersaks skal have, for at den har en lang levetid.

Du kan derfor sagtens vælge en beskærersaks fra Felco, hvis du lige går og mangler en til den kommende beskæring i foråret.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering