Fiskars beskærersaks Guide – Hvilken Fiskars beskærersaks skal hjælpe med dit havearbejdet?

Fiskars beskærersaks Guide – Hvilken Fiskars beskærersaks skal hjælpe med dit havearbejdet?

22/04/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Det populære mærke Fiskars er kendt for deres høje standarder inden for kvalitet samt deres store udvalg inden for både haveredskaber, køkkensager og meget mere.

LÆS OGSÅ: Beskærersaks guide – Komplet vejledning til at finde din lille, nye bedste ven i haven

Det er derfor et mærke, som rummer mange muligheder, hvilket deres udvalg af beskærersakse også har med sig. Vi vil i denne guide skrive lidt om, hvad der gør Fiskars beskærersakse anbefalelsesværdige, hvilke funktioner du skal se efter, og hvordan du finder kvalitet til en fin pris.


Beskærersaks fra Fiskars: Hvorfor skal du vælge Fiskars?

Fiskars er som sagt et anerkendt mærke, og du vil opleve, at du får mange muligheder og nytænkning ind beskærersaksene fra Fiskars.

De har nemlig lavet mange forskellige modeller, som vi vil gennemgå fordelene og ulemperne ved her. Du kan forvente en høj kvalitet, når du vælger en beskærersaks fra Fiskars, hvor både ergonomi og kraft er tænkt ind i produktet.


Beskærersaks med rullegreb fra Fiskars

En af deres innovative udviklinger har ført til, at Fiskars har lavet en beskærersaks med rullegreb. Et rullegreb er et greb, hvor der er bedre mulighed for at følge håndens bevægelser, hvorfor du kan opnå en flottere beskæring. Fiskars Powergear SS er en beskærersaks med rullegreb, som du kan få til en god pris.

Bedste Fiskars beskærersaks→ Set hos Davidsenshop.dk til 172 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 200 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 204 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 229 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 229 kr.

→ Set hos CDON.dk til 229 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 268 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 306 kr.

Udover rullegreb har den et soft-grip håndtag, som vil gøre oplevelsen bedre og mere komfortable. Når man klipper med en beskærersaks, kan du godt forvente, at du kommer til at klippe mange gange i løbet af en dag, hvorfor det er vigtigt, at den har en god ergonomi og dermed også komfort.

På grund af at denne model fra Fiskars har et powergear, vil dens klippekraft kunne være op til tre gange større end en anden almindelig beskærersaks, hvilket også er meget fordelagtigt, hvis du står over for et større haveprojekt.

Klingen er belagt med noget anti-klæbebelægning, som sørger for, at de to klinger ikke klistrer sig sammen, hvorfor denne model også har en lang levetid.


Forbrugerrådet Tænk om Fiskars Smartfit P68

Forbrugerrådet Tænk har også lavet en beskærersaks test, hvori Fiskars Smartfit P68 har været med. Den har fået en høj score hos Forbrugerrådet Tænk, hvorfor den ender højt oppe i den anden bedste kategori ”god”. Vi vil derfor gerne anbefale denne beskærersaks fra Fiskars til jer. Den har en skærekapacitet på maksimum 2,4 cm, hvilket betyder, at du sagtens vil kunne komme igennem nogle kraftige grene på æbletræet.

billig fiskars beskærersaks→ Set hos ComputerSalg.dk til 135 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 140 kr.

→ Set hos CDON.dk til 149 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 150 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 150 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 159 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 159 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 207 kr.

Fiskars beskærersaks er ikke en stor beskærersaks, men du kan stadig forvente dig en saks, som har kraft og mulighed for at komme igennem en tyk gren.

Standarden inden for skærekapaciteten ligger mellem 2-2,5 cm, hvorfor denne model ligger godt i svinget. Den vejer 192 gram, hvilket også er en meget standardvægt inden for beskærersakse.


En beskærersaks med parallelgreb fra Fiskars

Fiskars laver både beskærersakse med rullegreb, som vi er kommet ind på i guiden, men de laver også beskærersakse med parallelgreb. Det er op til forbrugeren at vurdere, hvilket greb der er bedst, idet ergonomi og komfort er meget subjektivt.

Det handler blandt andet om, hvor mange kræfter du har i hænderne, samt hvad du skal beskære. Vi har fundet en beskærersaks fra Fiskars med parallelgreb, som, vi mener, er meget anbefalelsesværdig.

Billig fiskars beskærersaks→ Set hos ComputerSalg.dk til 177 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 179 kr.

→ Set hos CDON.dk til 179 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 180 kr.

Fiskars Beskærersaks U* har et parallelgreb, hvor grebet går parallelt med hinanden, hvilket for nogle kan virke meget behageligt, og man kan få en følelse af, at man har mere kontrol over saksen. Udover at den har parallelgreb, så har den sideskær og udveksling. En beskærersaks med udveksling er en stor fordel, da du kan opnå en kraft på 25 % højere end ved en almindelig beskærersaks uden udveksling. Skal du derfor igennem nogle tykke grene, så vil vi anbefale denne fra Fiskars.


Vælg en let beskærersaks fra Fiskars

Når du skal beskære noget ude i haven, kan du godt forvente, at du kommer til at klippe mange grene af. Alt efter hvor længe du skal arbejde med beskærersaksen i hånden, og i hvilken position du skal arbejde i, så kan det være en god idé at gå efter en model, som ikke vejer så meget. Standardvægten ligger på ca. 150-250 gram, og den kan både være højere og lavere end dette.

Fiskars Powerstep vejer blot 145 gram, hvilket vil sige, at den er under standardvægten. Har du derfor en beskærersaks i forvejen, hvor du har følelsen af, at den bliver tungere og tungere, så kan du overveje denne model, idet den vil veje mindre, og derfor bliver den heller ikke så tung i hånden.

fiskars beskærersaks tilbud

→ Set hos Homeshop.dk til 200 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 200 kr.

Denne model bliver rost for sin gode ergonomi, netop på grund af den lave vægt, men også på grund af det gode håndtag, som bliver en del af håndens klippebevægelser, hvilket skaber et samarbejde mellem saksen og hånden.


Du kan få en beskærersaks til en god pris

Fiskars leverer nogle høje kvaliteter inden for beskærersakse til meget gode og favorable priser, hvilket er blot én af grundene til at overveje en beskærersaks fra Fiskars. Du får en høj kvalitet, en god ergonomi og nogle gode klæbefrie klinger, hvilket sikrer en lang levetid for din beskærersaks.

Så selvom du kan finde nogle beskærersakse, som ligger i en helt anden og højere prisklasse, synes vi alligevel, at du skal se lidt på Fiskars beskærersakse.


Havesektionen.dk anbefaler Fiskars

Vi anbefaler blandt andet Fiskars på grund af deres ergonomi og kvalitet, som de leverer til en meget fornuftig pris, hvor alle kan være med. Fiskars vil være et oplagt valg, hvis du skal til at beskære et rosenbed, mindre buske eller et par grene fra æbletræet. Fiskars er også producent for mange andre redskaber, og de har derfor en stor erfaring inden for håndværk, kvalitet og funktionalitet.

Vi er ikke i tvivl om, at Fiskars gennemtænker deres idéer ud fra, at der skal være muligheder for forbrugeren. Dette er også en af grundene til, at vi ser så mange forskellige typer af beskærersakse for Fiskars, som alligevel har en god rød tråd mellem hinanden.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering