Gardena beskærersaks – Derfor er det et godt køb

Gardena beskærersaks – Derfor er det et godt køb

16/02/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Med en Gardena-beskærersaks ved hånden kan du nemt og effektivt beskære buske og træer i haven. Du får et rent snit med to skarpe klinger, som kapper stilke og små grene hurtigt. Ligesom med Gardenas andre redskaber til haven, har de også et bredt udvalg af beskærersakse eller havesakse.

LÆS OGSÅ: Beskærersaks guide – Komplet vejledning til at finde din lille, nye bedste ven i haven

Generelt kan du gå efter sakse med forskelligt ergonomisk design, tung eller lav vægt og forskellige størrelse klinger. Når du køber en beskærersaks fra Gardena, så overvej hvilken type arbejde du skal bruge saksen til. Skal der klippes tykke grene eller mindre grene på buske og beskedne træer?


Hvad er en god Gardena-saks til haven?

Fordi Gardena er ret etableret på markedet for havesakse og udstyr til haven, så har de forskellige modeller forskellige kvaliteter. Hos Forbrugerrådet Tænk har de testet Gardena 8857-20 Classic B/S-M og giver den en rigtig god vurdering.

billig beskærersaks→ Set hos Byghjemme.dk til 85 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 85 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 93 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 95 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 98 kr.

De fremhæver særligt dens klippegenskaber, låsemekanisme og fjederspænding som gode eller meget gode, og generelt ligger den højt i brugertest. De pointerer, at skæret er skarpt og fungerer til de fleste klippeopgaver såsom 6 eller 9 mm. tykt træ.

Gardena beskærersaksØnsker man en Gardena-beskærersaks til mere krævende opgaver og tykkere grene, så kan Gardena EnergyCut 750 B modellen måske være et bud. Den er lidt dyrere end den klassiske model, men til gengæld har den en transmission, som leverer megen kraft. Samtidig er den lav i vægt og bliver ikke tung at arbejde med.

→ Set hos Byghjemme.dk til 342 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 342 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 350 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 352 kr.

→ Set hos CDON.dk til 470 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 505 kr.


Udtynding af buske med beskærersaks

Skal du manøvre saksen ind i tæt buskads for at udtynde væksten, så er det oplagt at købe en Gardena-model med et langt aluminiumshåndtag. På den måde kan du komme ind, hvor det ellers ikke var muligt med en kortere type beskærersaks.

Lang beskærersaks

Gardena SlimCut-modellen er i det tilfælde et godt valg. Den har også præcisionsslebne klinger med skridsikker belægning, som kort fortalt gør, at planterne udenom skånes under klipningen.

Du kan skifte mellem en transmission på 1:12 udveksling, som er god til tykke grene, og 1:6 udveksling, som er god til tynde grene.

→ Set hos Byghjemme.dk til 397 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 397 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 407 kr.

→ Set hos Plantetorvet.dk til 479 kr.

Det er vigtigt at have i mente, at du bruger din beskærersaks fra Gardena til det rigtige formål. Skal du af med en masse planter hurtigt, så er for eksempel en buskrydder måske mere optimal.


God til blomster, buske og grene

En Gardena-beskærersaks virker optimalt ved klipning af blomster, buske og grene – dvs. mindre klippeopgaver. Når du udvælger en af deres modeller, så kig på parametre som robusthed, klippestyrke og ergonomisk design. For nogle havemennesker er det vigtigt at arbejde med redskaber, som er skånsomme mod ens krop. Er du en af dem, så er Gardena Comfort-beskærersaksen måske et godt bud til dig.

Den har ergonomisk formede håndtag, som er bløde at have med at gøre. Du kan blandt andet finde den til gode priser, på nogle store, anerkendte webshops:

Bedste gardena beskærersaks→ Set hos Byghjemme.dk til 119 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 119 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 129 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 136 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 158 kr.

→ Set hos CDON.dk til 179 kr.


Kilde

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering