Gardena cylinderklippere – Sådan vælger du den rigtige til dit behov

Gardena cylinderklippere – Sådan vælger du den rigtige til dit behov

30/06/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Græsplænen har et særligt behov for at blive vedligeholdt om sommeren. Problemet kan løses gennem flere forskellige produkter. Iblandt de mange produkter er cylinderklippere en særlig produktgruppe. Græsslåmaskiner til os med en mindre have, som ligeledes ønsker mere plads i skuret til andre ting.

LÆS OGSÅ: Cylinderklipper guide – Den ultimative guide om cylinderklippere til græsplænen

Gardena designer og producerer bl.a. cylinderklippere. Her på siden guider vi dig igennem brandet Gardena og en håndfuld udvalgte produkter. Find cylinderklipperen til dine behov.


Gardena brandet

Gardena er et tysk brand, der leverer produkter til hele verden. Virksomheden er især kendt for sine haveprodukter. Brandet er kendt for at levere kvalitetsprodukter til prisen inden for mange forskellige produktkategorier.

Siden grundlæggelsen i 1961 har virksomheden været fokuseret på at gøre arbejde i haven mere underholdende, komfortabelt og tilfredsstillende. Gardena designer og producerer cylinderklippere i flere typer.


Gardena el-cylinderklippere

Virksomheden producerer bl.a. cylinderklippere med batteridreven motor. Et alternativ til den simple håndskubber uden motorkraft. En af de populære el-cylinderklippere fra Gardena er bl.a. Gardena 380 Li 4025.

Gardena cylinderklipper

Denne model fås hos forskellige anerkendte online webshops. Vi har fundet den til nogle af markedets bedste priser:

→ Set hos Byghjemme.dk til 3.099 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 3.099 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 3.115 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 3.263 kr.

At cylinderklipperen kører på batteri, gør, at kunden kan slå større arealer af græs. Maskinen er ikke i kontakt med jorden på samme måde som den helt manuelle model. Det øger komforten for kunden.

El-klippere er velegnede til græsplæner over 250 kvadratmeter. Modellerne fylder mere i skuret i forhold til opbevaring. El-cylinderklippere sælges generelt til højere pris end de mere simple modeller uden motorkraft.


Bedst i test cylinderklipper – Gardena cylinderklipper 400

Gardena håndskubber→ Set hos Proshop.dk til 614 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 629 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 639 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 639 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 778 kr.

Denne cylinderklipper er blandt de bedste cylinderklippere i testen hos Forbrugerrådet Tænk fra 2019. Produktet roses især for sin minimumsklippehøjde på blot 12 mm. Maskinen kan med andre ord trimme plænen meget nydeligt. Produktet scorer også højt på brugervenlighed og komfort i forbindelse med klipning.

Maskinen præsterer bedst på velholdte og jævne græsplæner på under 250 kvadratmeter. Modellen klarer sig mindre godt på ujævne og grove plæner. Resultatet afspejler sig i den relativt lave pris.

Modellen fremhæves især for dens praktiske egenskaber. Maskinen et let at arbejde med grundet sin lave vægt på kun otte kg. I forhold til opmagasinering er produktet særligt smart. Håndtaget kan slås ned, så maskinen ikke fylder så meget i skuret. Produktet er særligt populært grundet sin lave pris og praktiske egenskaber.


Gardena cylinderklipper 400C

Gardena 400C er endnu en populær cylinderklipper uden hverken el- eller benzindreven motor. Produktet er en anelse dyrere end Gardena 400 på markedet. Maskinen har mange af de samme karaktertræk som Gardena 400 modellen. Modsat så kan denne model klippe med større varians i klippehøjde.

Den er samtidig bedre til mere ujævne og grove plæner. Maskinen vejer en smule mere grundet den øgede robusthed.

Billig gardena cylinderklipper

Modellen kan ligesom Gardena 400 foldes sammen, så den ikke fylder meget i skuret. Meget praktisk egenskab. Gardena 400C købes bl.a. hos forskellige online webshops, hvor du trygt og sikkert kan handle online.

Vi har fundet den til de bedste priser hos følgende webshops, hvor produktet ofte er på tilbud. Følg selv med på siderne.

→ Set hos Homeshop.dk til 794 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 804 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 804 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 814 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 879 kr.

Vi håber, at denne gennemgang af cylinderklippere fra Gardena har hjulpet din færd mod køb af ny maskine til haven.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering