Gardena plæneklipper – Derfor er Gardena et oplagt valg

Gardena plæneklipper – Derfor er Gardena et oplagt valg

05/06/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Leder du efter den helt rigtige plæneklipper, der kan hjælpe dig med en flot plæne, er der mange valgmuligheder. Det kan være lidt svært at finde rundt i de mange varianter og producenter.

I dette indlæg vil vi gerne gøre dig lidt klogere på, hvorfor en Gardena-plæneklipper kan være et rigtig godt valg. Læs med, og bliv inspireret.

Test af Gardena græsslåmaskiner

For at gribe denne guide bedst muligt an har vi valgt at tage udgangspunkt i en test af forskellige Gardena plæneklippere. Det kan nemlig give dig en forestilling om, hvad de forskellige modeller fra Gardena kan. Det kan være med til at lede dig ind på sporet af, hvilken Gardena plæneklipper, der vil være den ideelle løsning til dig.


Gardena PowerMax 1800/42

→ Set hos Proshop.dk for 1.492 kronerGardena plæneklipper

→ Set hos Frishop.dk for 1.499 kroner

Vi starter med at præsentere dig for denne Gardena PowerMax 1800/42-plæneklipper. Der er her tale om en elektrisk Gardena-plæneklipper. Det betyder, at den skal tilsluttes strøm for at kunne køre. Modellen kører på 1.800 watt.

Du får her en plæneklipper fra Gardena, der er god til de mellemstore plæner. Den er nemlig optimal til plæner helt op til 800 kvadratmeter. Derudover har den en klippebredde på 42 cm. Gardena PowerMax 42 kan derfor hurtigt hjælpe dig med at få bugt med det høje græs.

Til denne model får du også en opsamler. Det betyder, at du slipper for at skulle rive græs sammen, efter du har slået græs. Opsamleren kan rumme hele 45 liter og skal derfor ikke tømmes nær så ofte.


Gardena PowerMax 1400/34

→ Set hos Proshop.dk for 927 kronerBillig gardena plæneklipper

→ Set hos Byghjemme.dk for 1.099 kroner

→ Set hos Frishop.dk for 1.099 kroner

Vi bevæger os videre til en anden elektrisk plæneklipper fra Gardena. Vi kigger her på Gardena PowerMax 1400/34-plæneklipper. Sammenlignet med Gardena PowerMax 42 kører denne model på 1.400 watt.

Denne model er perfekt til de knap så store haver. Den kan nemlig klare en græsplæne på op til 400 kvadratmeter. Med denne Gardena plæneklipper får du en klippebredde på 34 cm. Den er derfor rigtig god til de smalle steder i haven.

Til denne Gardena-plæneklipper får du også en opsamler med. Her får du en opsamler med en volumen på 40 liter.


Gardena Lawnmower Powermax 1600/37

→ Set hos Proshop.dk for 1.238 kronerGardena græsslåmaskine

→ Set hos Frishop.dk for 1.399 kroner

→ Set hos Byghjemme.dk for 1.399 kroner

Vi bliver i den elektriske verden med Gardena Lawnmower Powermax 1600/37-plæneklipper. Denne model skal nemlig også bruge strøm for at køre. Den kører på 1.600 watt.

Igen finder du her en Gardena-plæneklipper til de mellemstore eller mindre haver. Denne model er oplagt til haver på op til 500 kvadratmeter. Med en klippebredde på 37 cm får du en god mellemting, der passer perfekt til den mellemstore have.

Du får også en opsamler med i købet, når du vælger denne Gardena-plæneklipper. Til denne model får du en opsamler, der kan rumme 45 liter. Du slipper derfor for at blive afbrudt hele tiden, når plænen skal slås.


Gardena PowerMax Li-18/32

→ Set hos Frishop.dk for 1.999 kronerGardena akku plæneklipper

→ Set hos 10-4.dk for 1.486,10 kroner (u. batteri og lader)

→ Set hos Byghjemme.dk for 1.399 kroner (u. batteri og lader)

Vi har nu præsenteret dig for tre forskellige elektriske plæneklippere. Vi bevæger os nu videre til tre batteridrevne plæneklippere fra Gardena. De kaldes også for akku-plæneklippere. Læs mere om akku-plæneklippere her.

Vi starter med at kigge nærmere på Gardena PowerMax Li-18/3-plæneklipper. Denne model benytter et 18V batteri.

Med denne Gardena-plæneklipper får du en model, der er rigtig god til de mindre haver. Den er især optimal til haver, der er under 500 kvadratmeter. Med en klippebredde på 32 cm kan den komme til rigtig mange steder i haven. Selv på de smalle steder og omkring bede.

Selvom der er tale om en batteridrevet plæneklipper, får du stadig en opsamler med i købet. Du kan derfor sagtens lade løvriven stå. Du får her en Gardena-plæneklipper på 30 liter.


Gardena Powermax Li 40/41

→ Set hos Proshop.dk for 2.755 kronerGardena PowerMax Li-40/41 plæneklipper

→ Set hos Frishop.dk for 2.899 kroner

→ Set hos Byghjemme.dk for 2.899 kroner

→ Set hos 10-4.dk for 3.234,40 kroner

Denne Gardena-plæneklipper er en lidt kraftigere model. Gardena Powermax Li 40/41-plæneklipper er også en batteridrevet plæneklipper. Denne model benytter dog et 40V batteri.

Modellen er god til de mellemstore haver på op til 500 kvadratmeter. Den er især god til haver, hvor der er store græsarealer, da den har en klippebredde på 41 cm. Med denne Gardena-plæneklipper kan du derfor hurtigt få bugt med det høje græs.

Igen er du så heldig, at der medfølger en opsamler til denne Gardena-plæneklipper. Her får du dog en ekstra stor opsamler på hele 50 liter. Der går derfor lang tid, før du skal tømme opsamleren for græs.


Gardena PowerMax Li-40/37

→ Set hos Frishop.dk for 1.999 kronerGardena PowerMax Li-40/37

→ Set hos 10-4.dk for 2.066,60 kroner

Vi er nu kommet til den sidste Gardena-plæneklipper i testen. Vi præsenterer dig her for Gardena PowerMax Li-40/37-plæneklipper, som også er en batteridrevet plæneklipper. Denne model benytter et 40V batteri.

Modellen er optimal til de mindre og mellemstore haver. Du får her en Gardena-plæneklipper, der er oplagt til haver på op til 450 kvadratmeter. Denne model har en klippebredde på 37 cm, som er en rigtig god mellemting.

Den sidste model her i testen kommer selvfølgelig også med en opsamler. Til denne model får du en opsamler med en volumen på 45 liter.


Opsamling på test af Gardena græsslåmaskiner

Vi har nu præsenteret dig for seks forskellige græsslåmaskiner. Tre elektriske plæneklippere og tre batteridrevne plæneklippere. Det kan være meget forskelligt fra person til person, om man foretrækker det ene eller det andet. Det er derfor op til dig og dine præferencer.

Når du skal have en Gardena-plæneklipper, er det vigtigt, at du vælger en model, der passer til din have. Det gælder især størrelsen på din have. Har du en større have, kan det for eksempel være en fordel med en Gardena PowerMax 42. Med en lidt mindre have kan en Gardena PowerMax 34 være et godt valg.

Derudover skal du også kigge nærmere på, hvad det er for en type have, du har. Har du mange bede, planter og lignende, du skal udenom, kan det være en fordel med en Gardena-plæneklipper, der har en smal klippebredde. Har du i stedet hovedsageligt græs i din have, kan det være oplagt at vælge en model med en bred klippebredde.

Overordnet er en Gardena-plæneklipper et rigtig godt valg. Læs også om Boch-plæneklippere her.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering