Gardena robotplæneklipper – Her er de bedste robotplæneklippere fra Gardena

Gardena robotplæneklipper – Her er de bedste robotplæneklippere fra Gardena

02/04/2020 0 Af Havesektionen.dk

De fleste haveejere har nok drømt om, at græsplænen ville slå sig selv. Med en robotplæneklipper bliver den drøm næsten til virkelighed. Du kan læne dig tilbage, mens robotplæneklipperen klipper dit græs. Men hvordan finder du den helt rigtige robotplæneklipper? Vi hjælper dig her i vores Gardena robotplæneklipper test.

Når du skal finde den perfekte robotplæneklipper, er der er et par ting, du bør overveje: 

  • Hvor mange penge vil du betale for din robotplæneklipper?
  • Hvor stort et areal skal robotplæneklipperen kunne dække?
  • Hvilke funktioner skal robotplæneklipperen have? Skal den eksempelvis kunne styres via en app?

Når du har overvejet disse ting, kan du lede efter den bedste robotplæneklipper. Vi har kigget på fem forskellige modeller i vores Gardena robotplæneklipper test, der kan slå dit græs, mens du nyder livet. Hvis ikke du finder en robotplæneklipper her, så læs vores komplette Robotplæneklipper guide her.

Find din Gardena robotplæneklipper på tilbud

Hvis du har besluttet dig for at købe en robotplæneklipper, kan du med fordel kigge efter tilbud på din kommende Gardena robotplæneklipper. Ofte kan du spare flere tusinde kroner, hvis du blot holder øje med tilbud online. Hvis du ikke har brug for at få din robotplæneklipper lige nu, kan du med fordel holde øje et par uger og slå til, når det bedste tilbud dukker op. Du kan desuden bruge diverse sammenligningssider, hvis du vil finde en god robotplæneklipper til en skarp pris.

Nedenfor finder du en række af de mest populære modeller fra Gardena, og vi har tilmed sørget for at vælge forhandlere, der ofte har Gardena robotplæneklippere på tilbud.

Generelt om Gardena

Gardena er en tysk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere produkter til havepasning verden over. Gardena producerer blandt andet vandingssystemer, havebassiner, pumper, haveredskaber og robotplæneklippere. Virksomheden går efter at producere haveredskaber i højeste kvalitet. Gardena henvender sig til folk, der ser deres private have som ”et leverum tæt på naturen”.


Gardena Silento City smart 500 – fleksibel robotplæneklipper til mindre græsplænergardena robotplæneklipper

Set hos Frishop.dk til 7.299,00 kroner

Den første model i vores Gardena robotplæneklipper test kan klare et areal på 500 m2. Det betyder, at den er god til dig, der har en lidt mindre græsplæne. Noget af det særlige ved denne maskine er dens fleksible baghjul, der gør, at den nemt kan styre uden om blomsterbede. Samtidig kan den nemt komme rundt, selvom der kun er smalle passager fri.

Ligesom mange andre robotplæneklippere kan du styre maskinen via en app. Her kan du installere klippetidspunkter, så de passer til dine behov. Du behøver altså ikke være at hjemme, når robotplæneklipperen gør din græsplæne fin og jævn. Vil du have en fleksibel og selvstændig robotplæneklipper, er denne fra Gardena et godt bud.


Gardena Sileno+ 1600 – kraftig robotplæneklipper med fokus på sikkerhedgardena robotplæneklipper test

Set hos Roboteksperten.dk til 13.899,00 kroner

Næste skud fra stammen i denne Gardena robotplæneklipper test er Gardena Silento+ 1600 er den dyreste i denne guide. Hvis du køber den, får du til gengæld noget for pengene. Robotplæneklipperen dækker et område på helt op til 1600 m2, så har du en stor græsplæne, er den et rigtigt godt valg. Desuden efterlader den græsset smukt og jævnt uden striber.

Denne robotplæneklipper er ekstremt støjsvag. Dens støjniveau er helt nede på 60 dB. Desuden er er sikkerheden i top med denne maskine. Den har nemlig en kollisionssensor, der beskytter knivene på plæneklipperen. Der er ikke sparet på detaljer og funktioner på denne smarte robotplæneklipper. Og måske er den en smule dyre end de andre, men holder du øje med tilbud på denne robotplæneklipper fra Gardena, kan du være heldig at gøre en rigtig god handel.


Gardena Smart Sileno City 500 – præcis og støjsvag robotplæneklipper til mindre haverbedste robotplæneklipper

Set hos Roboteksperten.dk til 8.399,00 kroner

Smart Sileno City 500 dækker et område på op til 500 m2 og kan klare en hældning på op til 25 %. Den kan nemt klare snævre passager, og så finder den selv tilbage til ladestationen, når den er færdig med at slå græsset. Så er den klar og opladet til næste gang, den skal slå græsset.

Du kan styre robotplæneklipperen på en smart app, som gør, at du kan kommunikere trådløst med din robotplæneklipper. Du kan tilpasse klippetiderne, så de passer til dine ønsker og behov. Derudover har robotplæneklipperen tyverisikring med pinkode. Noget af det bedste ved denne robotplæneklipper er, at den næsten er lydløs. Dens lydniveau er helt nede på 58 dB. Derudover er den programmeret til at slå dit græs, så det bliver helt præcist, og den er altså selvskrevet til vores Gardena robotplæneklipper test.


Gardena Silenco Life 750 – robotplæneklipper til mellemstore og komplekse græsplænerrobotplæneklipper bedst i test

Set hos Frishop.dk til 7.544,00 kroner

Gardena Silenco Life 750 er en god robotplæneklipper til mellemstore græsplæner. Den kan dække et areal på op til 750 m2 og kan klare en hældning på 30 %. Samtidig er den kompakt og derfor god til at køre rundt på smalle korridorer.

Robotplæneklipperen har et SensorCut-system, der betyder, at græsplænen bliver efterladt helt uden striber. Du kan justere klippehøjden, så den passer til netop dit behov.

Samtidig kan Silenco Life 750 køre i al slags vejr. Du får en kompakt og robust robotplæneklipper, hvis du vælger denne model fra Gardena.


Gardena Silent City 250 – robust robotplæneklipper til små græsplænerbedst i test gardena robotplæneklipper

Set hos Roboteksperten.dk til 5.799,00 kroner

Gardena Silent City 250 dækker et område på op til 250 m2 og kan klare en hældning på 25 %. Samtidig kommer den let omkring i haven, selv hvis der er mange snævre passager. En af de særlige ting ved denne robotplæneklipper er, at den kan slå græsset i al slags vejr.

Denne robotplæneklipper kan ligeledes styres via en app. Robotplæneklipperen har et automatisk program, der planlægger klippeskemaet for dig. Du kan også sætte timeren, så græsset bliver slået på et bestemt tidspunkt.

Robotplæneklipperen er meget stille med et lydniveau på 58 dB. Tilmed er det her, du får det bedste tilbud på Gardena robotplæneklipperne i denne test, hvis du ser på prisen. Og du kan være rolig – denne model skal nok performe til perfektion hver gang.


Gardena robotplæneklipper test – hvilken er bedst?

Her har vi gennemgået fem robotplæneklippere, der alle har hver deres smarte funktioner og fordele. Når du skal finde den perfekte robotplæneklipper, bør du først og fremmest tænke over, hvad dine behov er. Hvis du har en meget lille have, er det måske ikke nødvendigt at vælge den dyreste og kraftigste robotplæneklipper. Hvis du derimod har en stor have, vil en mindre robotplæneklipper ikke kunne dække dine behov. Derfor kommer valget altid an på, hvad dine behov er.

Men hvilken af robotplæneklipperne er bedst i test? Hvis du har en lille have, vil vi anbefale Gardena Smart Silento City 500. Den har fleksible baghjul, der nemt kan styre uden om forhindringer og navigere på smalle passager. Derudover klipper den din plæne meget præcist. Det bedste ved denne robotplæneklipper er, at den næsten er lydløs. Du kan roligt læne dig tilbage og nyde dens lydløse og præcise arbejde. Vi håber, denne Gardena robotplæneklipper test kan hjælpe dig til at finde dit og havens perfekte match.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering