Gardena robotplæneklipper – Her er de bedste robotplæneklippere fra Gardena

Gardena robotplæneklipper – Her er de bedste robotplæneklippere fra Gardena

05/05/2021 0 Af Morten

De fleste haveejere har nok drømt om, at græsplænen ville slå sig selv. Med en robotplæneklipper Gardena bliver drømmen næsten til virkelighed. Du kan læne dig tilbage, mens Gardena robotplæneklipperen klipper dit græs. Men hvordan finder du den helt rigtige robotplæneklipper? Vi hjælper dig her i vores robotplæneklipper test.

Når du skal finde den perfekte robotplæneklipper, er der er et par ting, du bør overveje: 

 • Hvor mange penge vil du betale for din robotplæneklipper?
 • Hvor stort et areal skal robotplæneklipperen kunne dække?
 • Hvilke funktioner skal robotplæneklipperen have? Skal den eksempelvis kunne styres via en app?

Når du har overvejet disse ting, kan du lede efter den bedste Gardena robotplæneklipper. Vi har kigget på fem forskellige modeller i vores Gardena robotplæneklipper test, der kan slå dit græs, mens du nyder livet. Hvis ikke du finder din nye robotplæneklipper Gardena, så læs vores komplette Robotplæneklipper guide her.

Bedst til en lille have

Gardena Silent City 250

 • Areal 250 m2
 • Hældning 25 procent
 • Lydniveau 58 dB
Bedst til en medium have

Gardena Sileno City smart 500

 • Areal 500 m2
 • Hældning 25 procent
 • Lydniveau 58 dB
Bedst til stor have

Gardena Sileno+ 1600

 • Areal 1600 m2
 • Hældning 35 procent
 • Lydniveau: 60 dB

Find din Gardena robotplæneklipper på tilbud

Hvis du har besluttet dig for at købe en robotplæneklipper, kan du med fordel kigge efter Gardena robotplæneklipper tilbud. Ofte kan du spare flere tusinde kroner, hvis du blot holder øje med Gardena robotplæneklipper tilbud. Hvis du ikke har brug for at få din robotplæneklipper lige nu, kan du med fordel holde øje et par uger og slå til, når det bedste Gardena robotplæneklipper tilbud dukker op. Du kan desuden bruge diverse sammenligningssider, hvis du vil finde en god robotplæneklipper til en skarp pris.

Nedenfor finder du en række af de mest populære modeller fra Robotplæneklipper Gardena, og vi har tilmed sørget for at vælge forhandlere, der ofte har Gardena robotplæneklipper tilbud.

Generelt om Gardena

Gardena er en tysk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere produkter til havepasning verden over. Gardena producerer blandt andet vandingssystemer, havebassiner, pumper, haveredskaber og robotplæneklippere. Virksomheden går efter at producere haveredskaber i højeste kvalitet. Gardena henvender sig til folk, der ser deres private have som ”et leverum tæt på naturen”.


Gardena Sileno City smart 500 – Fleksibel robotplæneklipper til mindre græsplæner

Specifikationer

 • Areal: 500 m2
 • Hældning: 25 procent
 • Lydniveau: 58 dB
gardena robotplæneklipper
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
6.999 kr.
Set til
6.842 kr.

Den første model i vores Gardena robotplæneklipper test kan klare et areal på 500 m2. Det betyder, at den er god til dig, der har en lidt mindre græsplæne.

Noget af det særlige ved denne maskine er dens fleksible baghjul, der gør, at den nemt kan styre uden om blomsterbede. Samtidig kan den nemt komme rundt, selvom der kun er smalle passager fri.

FordeleUlemper
Meget lavt lydniveau Kun velegnet til små haver
Klippehøjde kan indstilles
Regnsensor
Tilhørende app

Ligesom mange andre robotplæneklippere kan du styre maskinen via en app. Her kan du installere klippetidspunkter, så de passer til dine behov. Du behøver altså ikke være at hjemme, når robotplæneklipperen gør din græsplæne fin og jævn. Vil du have en fleksibel og selvstændig robotplæneklipper, er denne fra Gardena robotplæneklipper et godt bud.


Gardena Sileno+ 1600 – Kraftig robotplæneklipper med fokus på sikkerhed

Specifikationer

 • Areal: 1600 m2
 • Hældning: 35 procent
 • Lydniveau: 60 dB
gardena robotplæneklipper test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
11.886 kr.
Set til
11.745 kr.

Næste skud fra stammen i denne Gardena robotplæneklipper test er Gardena Silento+ 1600 er den dyreste i denne guide. Hvis du køber den, får du til gengæld noget for pengene.

Robotplæneklipperen dækker et område på helt op til 1600 m2, så har du en stor græsplæne, er den et rigtigt godt valg. Desuden efterlader den græsset smukt og jævnt uden striber.

FordeleUlemper
Lavt støjniveau Ingen tilhørende app
Velegnet til store haverIngen regnsensor

Denne robotplæneklipper er ekstremt støjsvag. Dens støjniveau er helt nede på 60 dB. Desuden er er sikkerheden i top med denne robotplæneklipper. Den har nemlig en kollisionssensor, der beskytter knivene på plæneklipperen. Der er ikke sparet på detaljer og funktioner på denne smarte robotplæneklipper. Og måske er den en smule dyre end de andre, men holder du øje med tilbud på denne robotplæneklipper fra Gardena, kan du være heldig at gøre en rigtig god handel.


Gardena Sileno City 500 – Præcis og støjsvag robotplæneklipper til mindre haver

Specifikationer

 • Areal: 500 m2
 • Hældning: 25 procent
 • Lydniveau: 58 dB
støjsvag robotplæneklipper
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
6.999 kr.
Set til
6.381 kr.

Sileno City 500 dækker et område på op til 500 m2 og kan klare en hældning på op til 25 %. Den kan nemt klare snævre passager, og så finder den selv tilbage til ladestationen, når den er færdig med at slå græsset. Så er den klar og opladet til næste gang, den skal slå græsset.

FordeleUlemper
Lavt støjniveau Ingen tilhørende app
RegnsensorKun velegnet til mindre haver
Klippe højde kan indstilles

Du kan styre Gardena robotplæneklipperen på en smart app, som gør, at du kan kommunikere trådløst med din robotplæneklipper. Du kan tilpasse klippetiderne, så de passer til dine ønsker og behov. Derudover har robotplæneklipperen tyverisikring med pinkode. Noget af det bedste ved denne robotplæneklipper er, at den næsten er lydløs.

Dens lydniveau er helt nede på 58 dB. Derudover er den programmeret til at slå dit græs, så det bliver helt præcist, og den er altså selvskrevet til vores Gardena robotplæneklipper test.


Gardena Sileno Life 750 – Robotplæneklipper til mellemstore og komplekse græsplæner

Specifikationer

Areal: 750 m2

Hældning: 30 procent

Lydniveau: 58 dB

robotplæneklipper bedst i test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
7.350 kr.
Set til
7.195 kr.

Gardena Silenco Life 750 er en god robotplæneklipper til mellemstore græsplæner. Den kan dække et areal på op til 750 m2 og kan klare en hældning på 30 %. Samtidig er den kompakt og derfor god til at køre rundt på smalle korridorer.

Robotplæneklipperen har et SensorCut-system, der betyder at græsplænen bliver efterladt helt uden striber. Du kan justere klippehøjden, så den passer til netop dit behov.

FordeleUlemper
Lavt støjniveauIngen tilhørende app
Indbygget tyverisikringIngen regnsensor

Samtidig kan Silenco Life 750 køre i al slags vejr. Du får en kompakt og robust robotplæneklipper, hvis du vælger denne model fra Gardena roborplæneklippper.

https://youtu.be/occpgjamhCE

Gardena Silent City 250 – Robust robotplæneklipper til små græsplæner

Specifikationer

 • Areal: 250 m2
 • Hældning: 25 procent
 • Lydniveau: 58 dB
bedst i test gardena robotplæneklipper
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
5.778 kr.
Set til
5.578 kr.

Gardena Silent City 250 dækker et område på op til 250 m2 og kan klare en hældning på 25 %. Samtidig kommer den let omkring i haven, selv hvis der er mange snævre passager.

En af de særlige ting ved denne Gardena robotplæneklipper er, at den kan slå græsset i al slags vejr. Du kan også sætte timeren, så græsset bliver slået på et bestemt tidspunkt. Denne model findes også i en smart udgave, hvor du kan styre robotplæneklipperen via en app.

FordeleUlemper
Lavt støjniveau Ingen tilhørende app
Tyverialarm Kun velegnet til små haver

Robotplæneklipperen er meget stille med et lydniveau på 58 dB. Tilmed er det her, du får det bedste tilbud på robotplæneklipperne i denne test, hvis du ser på prisen. Og du kan være rolig – denne model skal nok performe til perfektion hver gang.


Gardena robotplæneklipper test – hvilken er bedst?

Her har vi gennemgået fem robotplæneklippere, der alle har hver deres smarte funktioner og fordele. Når du skal finde den perfekte robotplæneklipper, bør du først og fremmest tænke over, hvad dine behov er. Hvis du har en meget lille have, er det måske ikke nødvendigt at vælge den dyreste og kraftigste robotplæneklipper.

Hvis du derimod har en stor have, vil en mindre robotplæneklipper ikke kunne dække dine behov. Derfor kommer valget altid an på, hvad dine behov er.

Men hvilken af robotplæneklipperne er bedst i test? Hvis du har en lille have, vil vi anbefale Gardena Smart Silento City 500. Den har fleksible baghjul, der nemt kan styre uden om forhindringer og navigere på smalle passager. Derudover klipper den din plæne meget præcist.

Det bedste ved denne robotplæneklipper er, at den næsten er lydløs. Du kan roligt læne dig tilbage og nyde dens lydløse og præcise arbejde. Vi håber, denne Gardena robotplæneklipper test kan hjælpe dig til at finde dit og havens perfekte match.

Gardena robotplæneklipper installation

Hvis du vælger en robotplæneklipper Gardena så får en effektiv klipning af til græsplæne. Inden du benytter din robotplæneklipper, er det vigtigt at du får en robotplæneklipper installeret. Måden Gardena robotplæneklipper installation foregår på er, at der lægges et afgræsningskabel samt guidekapel. Grunden til dette er, at så ved Gardena robotplæneklipperen, hvor den skal køre. Herefter skal den programmere og så kører det. Nu er Robotplæneklipperen Gardena klar til at klippe din græsplæne.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilken Gardena skal jeg vælge?

Du skal vælge din robotplæneklipper efter, hvilke behov du og din have har. Hvis du har en stor have, vil Gardena Sileno+ 1600 være et godt bud. Har du derimod en mindre have, kan du vælge en Gardena Silent City 250. Du kan læse mere om, hvad du skal være opmærksom på i vores Robotplæneklipper test.

Hvem kan installere robotplæneklipper?

Du kan selv installere din robotplæneklipper fra Gardena. Det kræver at du lægger et afgræsningskabel i jorden og programmere din Gardena Robotplæneklipper. Har du ikke mod på selv at gøre det, så findes der også forskellige firmaer, der kan gøre opgaven for dig.

Hvornår skal din Gardena robotplæneklipper ind?

Når vi nærmer os vintermåneder og temperaturen er kontant under 5 grader, så er det tide at din robotplæneklipper går i hi.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering