Gardena slangeopruller – Guide til de bedste slangebokse fra Gardena

Gardena slangeopruller – Guide til de bedste slangebokse fra Gardena

19/01/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Gardena er et stort og anerkendt brand i både indland og udland. De tilbyder et stort udvalg af haveredskaber i højeste kvalitet, hvorfor de er et af haveelskernes foretrukne brands. Gardena er særdeles kendt for deres vandingssystemer og deres redskaber hertil.

LÆS OGSÅ: Slangeopruller Guide – Få styr på din haveslange med en smart slangeboks

De nytænker måder at arbejde i haven på og udvikler produkter, der gør arbejdet nemmere. De tilbyder blandt andet en Gardena slangeopruller, der kommer i mange forskellige former og størrelser, og som er udviklet for at imødekomme kundernes forskellige behov.


Gardena Aquaroll L Easy – Slangevogn som kan bruges overalt i haven

slangevogn→ Set hos 10-4.dk til 849 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 849 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 849 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 850 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.196 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.246 kr.

En Gardena slangevogn kommer i mange forskellige udgaver. En af deres mest populære af slagsen hedder Gardena Aquaroll L Easy og er en bestseller hos blandt andet 10-4.dk. Det er en utrolig praktisk slangevogn, der er nem at have med rundt i hele haven.

På den måde kan du nemt komme til i både bede og buske med denne Gardena slangeopruller.

Den kommer med en kraftig slangeføring, der sikrer, at haveslangen let kan rulles ud og ind igen. Slangen er monteret på et hjul, der sidder fast på slangevognen, hvilket gør den let at køre rundt med i haven. Gardena slangevognen har en antidryp-anordning, der sikrer imod lækage. Dermed lækker den ikke vand, når den bliver trukket rundt i haven. Slangen er 50 meter lang, hvilket gør, at du virkelig kan komme omkring i din have.


Gardena slangeboks – 10 m

Husejere kender som regel behovet for enten at vande deres græsplæne eller deres planter og bede udenfor. Hvis du ikke har en stor have eller mange bede, er det ikke altid en nødvendighed at have en lang haveslange. Derfor kan du købe en Gardena slangeopruller, der kommer i en mindre boks, som du kan transportere rundt i hånden.

håndholdt slangeopruller→ Set hos Frishop.dk til 449 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 449 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 457 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 496 kr.

Denne smarte Gardena slangeboks fra proshop.dk adskiller sig fra andre slangebokse på grund af størrelsen og længden på haveslangen. Haveslangen er nemlig kun 10 meter lang, hvilket gør den optimal at bruge på terrassen, tage med på campingferie eller tage frem, når bilen skal vaskes.

Den er nem at transportere rundt og er perfekt til dig, der ikke har de store eller specifikke krav til din Gardena slangeopruller.


Gardena Comfort 35 – Smart automatisk slangeboks

gardena slangeopruller→ Set hos Homeshop.dk til 1.444 kr.

Gardena Comfort 35 er en vægmonteret slangeboks med automatisk oprulning. Det er således en Gardena slangeopruller, der automatisk hiver haveslangen ind igen, når du er færdig med at bruge den, eller hvis du vil gøre slangen kortere.

Gardena Comfort 35 er en utrolig populær vægmonteret slangeboks, da den kan drejes 180 grader, når den hænger på væggen, og den indeholder en haveslange, der er 35 meter.

Det automatiske tilbagetræk er kraftigt, fordi der er installeret en stålfjeder i den populære Gardena slangeopruller.

Når du har trukket haveslangen ud, behøver du blot at lave et lille træk i haveslangen, hvorefter den låser op og trækkes tilbage i slangeboksen. Gardena Comfort 35 kan fjernes om vinteren og tages ind.


Gardena vægslangebox

Gardena vægslangebox er en slangeopruller, der monteres på væggen som Gardena Comfort 35. Haveslangen måler 15 meter og hives ind gennem et automatisk oprulningssystem.

Gardena vægslangebox er utrolig nem at håndtere og funktionel. Gardena vægslangebox har en integreret slangestyring, hvilket gør den optimal at bruge for hele familien og sikrer, at det automatiske træk ikke er for voldsomt.


Hvordan fungerer en Gardena slangeopruller?

Når man har en have, ved man også hvor meget arbejde, det kræver at holde den pæn og nydelig hele året rundt. Hver årstid kræver forskellige redskaber, og det kan derfor blive en dyr affære, hvis man hele tiden skal købe nye haveredskaber. Det er især vigtigt at passe på sine haveslanger, da de nemt kan gå i stykker på grund af buk, frost, kalk eller snavs.

Du passer nemmest på dine haveslanger ved at købe en Gardena slangeopruller, der sørger for at gemme haveslangerne væk, når du ikke bruger dem. En Gardena slangeopruller kommer i mange forskellige slags – blandt andet en Gardena slangeopruller til ydervæggen, der automatisk hiver haveslangen ind, når du er færdig med at bruge den.

De fylder meget lidt og kommer i nogle pæne, neutrale design. Du kan også få en Gardena slangeopruller, der er transportabel – også kaldet en slangevogn. Her rulles haveslangen rundt om et stort hjul, der sidder fast på en vogn, som kan trilles rundt. På den måde kan du også have din haveslange med i sommerhuset eller låne den ud til familie og venner.


Havesektionen er vilde med Gardena slangeopruller

Her hos Havesektionen er vi begejstrede for Gardena. Det skyldes blandt andet, at brandet udvikler kvalitetsprodukter, der aldrig skuffer hverken os eller deres kunder. De fornyer og udvikler produkter, der imødekommer alle kundernes behov. Og produkterne går ikke på kompromis med design eller udseende, hvilken også er en væsentlig faktor.

Der er ligeledes en stor variation i deres produkter, hvilket gør det nemt at finde et produkt, der passer ind i hjemmet. Så hvad enten du har behov for en Gardena slangeopruller til væggen, en slangevogn eller en transportabel Gardena slangeopruller, har du mulighed for at finde det hele hos vores kvalitetsforhandlere – til gode priser.

Vi håber du ved hjælp af denne guide, har fået inspiration til dit valg, så du kan finde en Gardena slangeopruller, der opfylder dit behov bedst.


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en Gardena slangeopruller?

En slangeopruller fra Gardena koster typisk mellem 300 og 2.000 kr. Du kan dog bedst selv vurdere, hvad dine behov er.

Hvilke type Gardena slangeopruller bør jeg vælge?

Tænk over, hvad dine behov er. Har du en stor have? Så er en slangevogn god, og har du en mindre have, kan en slangeboks eller en vægslangebox være en god idé.

Følger alt med, når jeg køber en Gardena slangeopruller?

Det er meget forskelligt. Det er en god idé at læse beskrivelsen af produktet, før du køber det. På den måde ved du, om du skal købe tilbehør.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering