Ginge plæneklipper – Den perfekte løsning til din græsplæne

Ginge plæneklipper – Den perfekte løsning til din græsplæne

12/06/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du på udkig efter en ny plæneklipper, kan det være værd at overveje en Ginge plæneklipper. Ginge har nemlig flere gode modeller, der kan være den perfekte løsning til din have.

LÆS OGSÅ: Plæneklipper guide – Din guide til at finde en god plæneklipper

I dette indlæg tester vi en plæneklipper fra Ginge, og derudover kommer vi ind på nogle af de mange fordele, der er ved Ginge. Følg med og bliv klogere på, hvorfor du skal vælge en Ginge plæneklipper.


Ginge plæneklipper – Classic 46 B Auto – Jubilæumsmodel

Ginge plæneklipper→ Set hos Coop.dk for 1.999 kr. (2.699 kr. for ikke-medl.)

Vi starter med at teste en af de populære plæneklippere fra Ginge. På den måde kan du få en bedre fornemmelse af, hvad du egentlig får ud af at vælge en Ginge plæneklipper.

I vores test kigger vi nærmere på Ginge plæneklipper – Classic 46 B Auto, som er deres jubilæumsmodel. Jubilæumsmodellen er udviklet i samarbejde med AL-KO Ginge og Coop.

Der er flere gode egenskaber ved denne model, der er værd at fremhæve. Først og fremmest er der tale om en plæneklipper, der kan bruges til både store og små haver.

Den er nemlig optimal til haver på op til 1.400 kvadratmeter. Ginge Classic 46 B Auto har en klippebredde på 46 centimeter. På den måde kan du derfor hurtigt få klaret plænen.

Ginge Classic 46 B Auto er en benzindrevet plæneklipper. Det betyder, at du slipper for ledning og at skulle oplade batterier. Du skal bare fylde lidt benzin på fra tid til anden. Da den kører forholdsvis langt på literen, skal det ikke gøres i tide og utide. Du får derfor en Ginge plæneklipper til benzin, der er yderst effektiv.

Særligt ved denne Ginge plæneklipper er også, at den er selvkørende. Det er en fordel, hvis du vil slippe for besværet med at skulle skubbe din plæneklipper rundt i haven. Ginge plæneklipperen til benzin er baghjulstrukket og kører derfor med en fast hastighed. Du får derfor en benzin-plæneklipper fra Ginge, du let og elegant kan manøvre rundt med i haven.

Denne Ginge Classic 46 B Auto benytter bagudkast. Du behøver dog ikke at finde løvriven frem eller bekymre dig om grønne sko. Der medfølger nemlig en smart opsamler, der samler græsset op.

Du får med denne model en forholdsvis stor opsamler, der kan rumme hele 65 liter. Det betyder, at der går lang tid imellem, du skal tømme opsamleren. Du kan derfor hurtigere få græsplænen flot og nyklippet.

Med denne Ginge plæneklipper kan du vælge imellem syv forskellige klippehøjder. Du kan gå med en klippehøjde fra 25-75 millimeter. Du kan derfor tilpasse det specielt til, hvor langt græsset på din plæne er, og hvornår på året du skal slå græsset. Højdeindstillingen foregår centralt.

Når du skal starte Ginge Classic 46 B Auto, foregår det med håndtræk. Det er nu forholdsvis lige til. Du får her en yderst holdbar og kraftig plæneklipper, som blandt andet har et forholdsvis stærkt skjold i stål. Det er med til at beskytte motoren.

Selve motoren er en 123 ccm AL-KO Pro 125 motor. Det er en yderst effektiv motor, der hurtigt og effektivt hjælper dig med at få en flot plæne, der står helt skarpt.

Du får kort sagt en særdeles god benzinplæneklipper med Ginge Classic 46 B Auto. Du går helt sikkert ikke galt i byen, når du vælger denne plæneklipper fra Ginge. Her er der nemlig sørget for gode detaljer og egenskaber, der gør det til en leg at komme igennem plænen, når den skal vedligeholdes.


Derfor skal du vælge en plæneklipper fra Ginge

Der er flere fordele ved at vælge en plæneklipper fra Ginge. Det er AL-KO, der står bag Ginge, som er kendt for kvalitetsløsninger med gode egenskaber. Der er dog sørget for, at der er noget til ethvert behov i forskellige prisklasser. Du kan derfor sagtens finde en Ginge plæneklipper, der passer perfekt til dig.

Da det er AL-KO, der står bag Ginge, får du ofte en Ginge plæneklipper, der er udstyret med en yderst effektiv motor. AL-KO er kendt for deres gode motorer til plæneklippere. Når du vælger en Ginge plæneklipper, er det netop også en AL-KO-motor, der følger med. Det er for eksempel også tilfældet ved benzin-plæneklipperen fra Ginge, vi har testet i starten af dette indlæg.

Når du skal finde en Ginge plæneklipper, er Ginge Classic 46 B Auto et rigtig godt bud. Her får du nemlig mange af de gode egenskaber, uden det koster en formue. Du får derfor rigtig meget for pengene, når du vælger denne model.

De anvendte materialer til en Ginge plæneklipper til benzin er også værd at fremhæve. Der tages nemlig typisk udgangspunkt i kvalitetsmaterialer. Det sikrer dig en Ginge plæneklipper, der har en lang levetid. Vælger du Ginge Classic 46 B Auto, benyttes der blandt andet et stålskjold over motoren. Det er med til at yde bedre beskyttelse over motoren. På den måde kan den holde længere.

Den selvkørende funktion er også noget, der vækker stor tilfredshed hos mange. Det gør det nemlig meget lettere at skulle slå græsset. Det er især en fordel, hvis du har en stor græsplæne. Uden den selvkørende egenskab ville det nemlig hurtigt blive virkelig hårdt at skulle skubbe en plæneklipper rundt i haven.

Vil du helst slippe for besværet med en plæneklipper, kan det være værd at overveje en robotplæneklipper i stedet for. Den klarer nemlig hele arbejdet for dig. Læs mere om robotplæneklippere her.


Vælg imellem Ginge cylinderklipper eller rotorklipper

Ginge har flere forskellige modeller i deres udvalg, når det kommer til plæneklippere. Du er dog ikke begrænset til en speciel type. Du finder både Ginge cylinderklippere og rotorklippere.

Vælger du en Ginge cylinderklipper, vil det typisk være en model med spiralformede knive. Disse knive bevæger sig rundt om en horisontal aksel. Det minder på mange måder om en stor saks, der klipper græsset.

Vælger du en rotorklipper frem for en Ginge cylinderklipper vil det i stedet være knive på en vertikal aksel, der bevæger sig horisontalt. Græsset bliver slået, ved at knivende rammer græsset med en forholdsvis høj fart.

Der er fordele ved begge typer. Du skal derfor blot finde ud af, hvilken type der passer til dit behov.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering