Granit havebænk – Vi guider dig igennem smukke og stilrene havebænke i granit

Granit havebænk – Vi guider dig igennem smukke og stilrene havebænke i granit

20/02/2021 0 Af Camilla

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Her på siden har vi samlet seks bud på smukke granit havebænke, der både er flotte i haven og smukke at kigge på. Granit er et smukt og unikt naturmateriale, og derfor er to bænke ikke ens, selvom de er lavet samme sted.

LÆS OGSÅFlotte havebænke – Guide til de bedste havebænke til en helt særlig have

Fordelen ved en granit havebænk er, at den ikke kræver vedligeholdelse. Uanset det vind og vejr din granit havebænk er udsat for, vil den ikke blive slidt eller blive mindre pæn med årene.


Granit havebænk i grå granit

grå granit havebænk

→ Set hos Havehandel.dk til 1.799 kr.

Denne fine havebænk i grå granit har en klassisk konstruktion. Granit havebænken har to lodrette stykker granit, der fungerer som ben, og en tværgående granitplade, der fungerer som sæde. Bænken vejer 135 kilo og måler 100 centimeter i længden og 40 centimeter i højden. Den flotte granit havebænk kommer i tre dele, så du selv kan samle den og flytte den rundt.


Designerbænk – granit havebænk designet af billedkunstner

billig havebænk i granit

→ Set hos Havehandel.dk til 2.749 kr.

Denne flotte granit havebænk er designet af billedkunstner Claus Krøjgaard. Den stilrene designer granit bænk er 150 centimeter lang, 45 centimeter høj og 50 centimeter bred. Denne granit havebænk har et anderledes design end den klassiske granit havebænk. Med de tre tværgående bjælker i mørkegrå granit og de to lysegrå ben har havebænken en flot kontrast og et stilrent look.


Mørkegrå minibænk i granit – oplagt til den lille have

lille granit havebænk

→ Set hos Havehandel.dk til 1.295 kr.

Hvis du er på jagt efter en mindre bænk, er denne minibænk i mørkegrå granit oplagt til dig. Bænken kommer i tre dele, så du nemt kan flytte rundt på den, og så måler den 60 centimeter i længden, 30 centimeter i bredden og 44 centimeter i højden. Den er oplagt til den lille have.


Hjerteskammel i granit – perfekt til et privat sted

granit haveskammel

→ Set hos Havehandel.dk til 1.249 kr.

Som alternativ til en granit havebænk kan du finde en granit skammel med et hjertemotiv. Den flotte granit hjerteskammel kommer i to farver og er 40 centimeter høj. Granit skamlen passer perfekt til en lille have eller til et privat og roligt sted.


Havebænk i beton – et anderledes og moderne valg

bedste granit havebænk

→ Set hos ILVA.dk

Som et alternativ til en granit havebænk finder du Colmar havebænken. Colmar havebænken er lavet i beton, og du får den samme stabile funktion, samtidig med at du får et anderledes og mere moderne udtryk end med en granit havebænk. Colmar havebænken kræver dog mere vedligeholdelse, hvilket du skal være opmærksom på.


Havebænk i metal – et vedligeholdelsesfrit valg

havebænk i grå metal

→ Set hos Hoejgaardbrugskunst.dk.dk til 2.695 kr.

→ Set hos Bahne.dk til 4.700 kr.

Som et andet alternativ til den klassiske granit havebænk er der Hübsch havebænk i grå metal. Havebænken i metal er meget lettere i både udtryk og praksis, og derfor er den nemmere at flytte rundt på. Ligesom granit havebænken er denne havebænk også vedligeholdelsesfri.


Havesektionen anbefaler granit havebænke

Havesektionen er vilde med granit havebænke, fordi man bruger naturens egne materialer, når man laver en granit havebænk. Alle granit havebænke er unikke, og derfor får du en smuk og spændende bænk, som ingen andre har magen til.


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvordan vedligeholder man en granit havebænk?

En granit havebænk behøver ingen vedligeholde. Du kan med årene eventuelt fjerne alger fra din granit havebænk, hvis den over tid får et grønligt skær af vind og vejr.

Hvordan flytter jeg en granit havebænk?

De fleste granit havebænke kommer i flere dele, så du nemt kan skille bænken ad og bære den stykke for stykke, når du skal flytte den. Kør eventuelt delene i en trillebør.

Hvorfor skal jeg vælge en granit havebænk?

Vælg en granit havebænk hvis du vil have, en bænk der er flot år efter år. I modsætning til for eksempel en havebænk i træ, vil en granit havebænk ikke blive slidt med årene.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering