Grouw plæneklipper – Guide til valg af den rigtige plæneklipper fra Grouw

Grouw plæneklipper – Guide til valg af den rigtige plæneklipper fra Grouw

22/06/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Overvejer du at købe en Grouw plæneklipper, men er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Der er også mange forskellige muligheder. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad der egentlig er den bedste løsning for dig.

LÆS OGSÅ: Plæneklipper guide – Din guide til at finde en god plæneklipper

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme nærmere den ideelle Grouw plæneklipper. Her i indlægget præsenterer vi dig for to forskellige modeller, der hver især har sine fordele. Læs med, og find ud af, hvad der er den oplagte Grouw plæneklipper for dig.


Grouw 173CC – En benzindrevet plæneklipper med bioklip fra Grouw

Grouw plæneklipper→ Set hos Davidsenshop.dk til 1.499 kr.

Vi starter med at kigge på en benzindrevet plæneklipper. Her præsenterer vi dig for Grouw benzinplæneklipper 173CC. Denne model er god til større haver. Du får her en klippebredde på 51 cm, der gør, at du hurtigt får en nyklippet græsplæne.

Ved denne Grouw plæneklipper har du mulighed for at vælge mellem fire forskellige klippesystemer. Du kan vælge:

  • Bioklip
  • Sidekast
  • Bagudkast
  • Bagudkast med opsamler.

Når du vælger bioklip, kan du let og naturligt gøde dine plæne med det afklippede græs. Denne Grouw plæneklipper sørger for at klippe græsset i små strå, der let kan falde ned imellem græsstråene på plænen. Det er med til at give dig en grønnere og flottere græsplæne.

Vælger du bagudkast, er det oplagt at benytte den medfølgende opsamler. På den måde slipper du nemlig for at skulle rive græs sammen efterfølgende. Til denne Grouw plæneklipper medfølger der en stor opsamler med en volumen på 60 liter. Der går derfor langt imellem, at der er behov for at tømme opsamleren for græs.

Når du vælger denne Grouw plæneklipper, skal du ikke skubbe den rundt i haven. Det smarte ved denne model er nemlig, at den er selvkørende. Der er med andre ord sørget for automatisk fremdrift. Du skal bare gå bagefter den og sørge for at styre i den rigtige retning.

Når du skal slå græs, kan det være meget forskelligt, hvilken klippehøjde du har brug for. Heldigvis har du med denne Grouw-plæneklipper mulighed for selv at tilpasse klippehøjden. Du kan vælge mellem hele ti forskellige klippehøjder fra 2,5 cm til 7,5 cm. Du har derfor rig mulighed for at finde den perfekte klippehøjde, der passer til din græsplæne og årstiden.


Grouw 40V – God til mellemstore haver

Grouw akku plæneklipper→ Set hos Frishop.dk til 1.999 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.999 kr.

Vi kigger nu nærmere på en plæneklipper med batteri fra Grouw. Vi ser nærmere på Grouw-akku-plæneklipper 40V. En akku-plæneklipper og en batteridrevet plæneklipper er to sider af samme sag. Du kan med fordel læse mere om akku-plæneklippere i vores guide her.

Denne Grouw plæneklipper er god til de mellemstore haver. Den er særligt optimal, hvis du har en have, der er op til 800 kvadratmeter. Du får også her en klippebredde på 51 cm. Det er derfor en effektiv plæneklipper, der hurtigt kan hjælpe dig med at få arbejdet overstået.

Denne model benytter to 2,5Ah batterier. Det smarte ved denne Grouw plæneklipper er, at maskinen først bruger det ene batteri.

Når strømmen er brugt på det, går den videre og bruger strøm fra det andet batteri. Det betyder, at du kan få køretid på op til 35 minutter. Du skal dog være opmærksom på, at batterierne ikke medfølger. De skal købes ved siden af.

Ved denne Grouw plæneklipper kan du også vælge mellem bioklip, sideudkast og bagudkast. Du har mulighed for at benytte den medfølgende opsamler med bagudkast. Opsamleren har en kapacitet på hele 60 liter. Du kan derfor nå rigtig langt, før der er behov for en tømning.

Vil du tilpasse klippehøjden til årstiden og din have, er der gode muligheder for det med denne model. Der er hele seks forskellige højdeindstillinger at vælge imellem. Du kan variere højden fra 2,5 cm til 7,5 cm.


Derfor skal du vælge en benzindrevet plæneklipper fra Grouw

Vi har nu præsenteret dig for både en benzindrevet og en batteridrevet plæneklipper. Der er fordele ved begge modeller. Det er derfor en god idé at sætte dig ind i, hvad du får ud af benzin kontra batteri. På den måde kan du nemmere finde ud af, hvilken type Grouw plæneklipper der er den optimale løsning for dig.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Fordelen ved en benzindrevet Grouw plæneklipper er, at du ikke er nær så begrænset af din størrelse på græsplænen. Benzindrevne plæneklippere kan typisk køre længere tid ad gangen, da de kører forholdsvis langt på literen. Når det gælder en batteridrevet plæneklipper, kan du blive begrænset af, hvor længe batteriet holder strøm.

Derudover har du ofte mulighed for at vælge en selvkørende plæneklipper, hvis du går efter en model, der er benzindrevet. Dette taler også for benzindrevne plæneklippere, hvis du vil gøre det så smertefrit for dig selv som muligt at slå græs.


Derfor skal du vælge en batteridrevet plæneklipper fra Grouw

Selvom der er mange fordele ved at vælge en benzindrevet plæneklipper fra Grouw, er der også flere fordele ved at gå batterivejen. Når du vælger en Grouw plæneklipper med batteri, slipper du for at skulle gå i røg og os fra en benzinmotor. Det er derfor en langt mere miljøvenlig løsning at vælge en batteridrevet plæneklipper.

En anden fordel er også, at en batteridrevet plæneklipper ofte ikke larmer særlig meget sammenlignet med en benzindrevet model. Det er derfor mere behageligt at slå græs med en batteridrevet plæneklipper rent støjmæssigt. Derudover vil både din familie og dine naboer sikkert takke dig for at vælge en støjsvag model.

Selvom mange batteridrevne plæneklippere fra Grouw ikke er selvkørende, behøver det ikke være besværligt at slå græs. En batteridrevet plæneklipper fra Grouw vejer langt fra lige så meget som en benzindrevet model. De er derfor forholdsvis nemme at styre rundt med i haven, når der skal slås græs.

Der er fordele og ulemper ved begge typer plæneklippere fra Grouw. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvad der er vigtigst for dig.

Vil du have mere inspiration til dit valg af græsslåmaskine? Vi har samlet en guide til valg af græsslåmaskiner. Her kan du blive endnu klogere på dit valg af græsslåmaskine. Læs guiden her.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen5
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering