Halls drivhus – Stort udvalg af kvalitetsdrivhuse til gode priser

Halls drivhus – Stort udvalg af kvalitetsdrivhuse til gode priser

30/05/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Drivhuset er noget, som mange haveejere drømmer om. Det egner sig godt til både helårsboligen og sommerhuset og er den perfekte måde at skabe en udendørs oase med plads til det, du gerne vil have, på. Derfor finder du også mange forskellige producenter af drivhuse på det danske marked.

LÆS OGSÅ: Drivhus guide – Hvilket drivhus skal du vælge? Her er det komplette overblik til dit valg

Lige her fortæller vi dig meget mere om Halls, der leverer drivhuse af høj kvalitet og i mange forskellige størrelser. Læs med og få al den viden, du har brug for, om Halls drivhuse.

Historien bag Halls

Lad os starte ved begyndelsen, hvor Halls startede sin produktion af drivhuse. Vi skal helt tilbage til 1936, hvor Halls første gang satte gang i produktionen. Den britiske forhandler var den første til at starte en masseproduktion inden for drivhuse og har lige siden forsynet mange haveelskere over hele verden. I dag byder Halls drivhuse på høj kvalitet med øje for, at du kan vælge et drivhus ud fra dine ønsker.

Halls drivhuse tilbyder et større sortiment af forskellige modeller. De varierer alt efter materialevalg, størrelse og opsætning. Derfor finder du også et drivhus til både nybegynderen og den erfarne bruger. Halls drivhuse gør meget ud af at levere et drivhus, der giver dig mulighed for at dyrke frugt og grønt fra hele verden til hverdagens madlavning. Og så vægter de kvalitet og design højt.

I dag er Halls bedst sælgende model deres Popular-model, der siges at være det perfekte begynder-drivhus. Drivhuset har en meget praktisk størrelse og består af glas og polycarbonat, der monteres nemt med clips og glassnor. Huset er ligeledes udstyret med en skydedør og et vindue.

Dette drivhus har vi fundet hos forskellige online forhandlere, til forskellige priser. De bedste priser har vi fundet her:

→ Set hos Frishop.dk til 2.799 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 2.799 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 2.914 kr.

→ Set hos Coop.dk til 2.999 kr. (3.999 kr. for ikke-medl.)

Halls drivhus

Halls Popular 86


Hvad skal du overveje?

Inden du erhverver dig et drivhus, er det godt at have nogle overvejelser på plads. Det kan gøre din søgning langt nemmere, så du hurtigt kan finde frem til det bedste for dig. Først og fremmest skal du vurdere, hvor stort et drivhus, du har plads til. Har du begrænset med plads, kan Halls vægdrivhus være en god løsning, der fylder mindst muligt i haven.

Lille Halls drivhus til væg

Halls Altan 2

→ Set hos Homeshop.dk til 1.750 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.799 kr.

→ Set hos Coop.dk til 2.299 kr. (2.699 kr.)

Har du derimod masser af plads, kan du med fordel vælge en større model som Halls Garden Room, hvor du får mest mulig plads.

bedste halls drivhus

Halls Garden Room

→ Set hos Davidsenshop.dk til 14.999 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 14.999 kr.

Derudover skal du overveje den ønskede form på dit Halls drivhus. I dag er det ikke kun den klassiske udformning, som du kan vælge imellem. Du finder også runde drivhuse og drivhuse med forskellige vinkler. Det runde drivhus kan fungere som en pavillon og er det gode valg for dig, der ønsker et drivhus, hvor du kan have plads til bord og stole.

Sidst er det vigtigt at sørge for et plant underlag. Har du ikke dette, skal du vælge det fundament, som dit drivhus skal stå på. Her vil du opleve, at langt de fleste Halls drivhuse kommer med en tilhørende sokkel, som du kan læse mere om i det følgende.


Forskellige typer af Halls drivhuse

Halls er kendt for flere forskellige typer af drivhuse. Faktisk har de hele ni forskellige modeller, der hver især kan noget helt særligt. I det følgende vil vi kigge nærmere på nogle af de mest populære modeller, der egner sig godt til enhver have.

Først og fremmest finder vi Halls Magnum, der er et drivhus med plads til det hele. Drivhuset kommer i tre forskellige størrelser, og alle har fire vinduer, der kan åbnes. Det fås både i alu og grønlakerede profiler, og vælger du ekstra tykke ruder, vil det give dig den helt rette følelse fra et orangeri. Den største version er Halls Magnum 148 drivhus på 11,5 kvadratmeter, hvor det mindske måler 8,3 kvadratmeter.

stort halls drivhus

Halls Magnum 148

→ Set hos Frishop.dk til 9.599 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 9.999 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 11.736 kr.

Bevæger vi os over til det runde drivhus, finder du Halls Atrium. Dette drivhus er smukt og velegnet til dyrkning af grøntsager eller som dit eget atelier i haven. Det kommer med en dobbelt skydedør samt tre vinduer, der kan åbnes op. Her får du et drivhus med hærdet glas og Halls Atrium har en størrelse på ni kvadratmeter.

halls atrium

Halls Atrium

→ Set hos Frishop.dk til 8.499 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 8.499 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 8.500 kr.

Du finder også serierne Halls Qube og Halls Qube+, der er et svævende glashus, der har et let design. En sand klassiker, der består af boksprofiler, der er med til at skabe et holdbart drivhus, som kan klare alle former for vind og vejr. Her finder du igen en række forskellige størrelser, hvor du blandt andet kan vælge Halls Qube 68 med en størrelse på fem kvadratmeter.

halls qube drivhus

Halls Qube 68

→ Set hos Frishop.dk til 5.699 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 5.999 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 5.999 kr.

Halls Qube + findes blandt andet i størrelse 6,6 kvadratmeter, der er en smule større og en endnu mere holdbar løsning for dig.

halls qube+

Halls Qube +

→ Set hos Frishop.dk til 8.999 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 9.899 kr.


Fundament til Halls drivhuse

Når du skal vælge mellem de mange muligheder for et Halls drivhus, er det altid vigtigt, at du sørger for at få bestilt et solidt fundament med. Alle Halls’ beregninger på højden er ofte foretaget med 12 cm, der er højden på det anbefalede fundament. Dette fundament følger ikke med, når du køber et Halls drivhus, men kan altid fås som tilkøb, hvilket altid anbefales.

Men hvorfor er det så vigtigt med et godt fundament til dit drivhus? Foruden at få et plant underlag til dit drivhus, er der særligt én anden grund til, at det er nødvendigt med et godt fundament til dit drivhus. Grundet det meget omskiftelige vejr herhjemme, er det vigtigt at holde drivhuset godt på plads. Her vil et godt fundament sørge for, at dit drivhus bliver, hvor det skal være.

Sørger du ikke for at have et godt fundament, kan du risikere, at dit drivhus bliver revet op af jorden under eksempelvis en storm og dermed blive ødelagt.


Opsummering – Vælg det helt rigtige til dit behov

Halls drivhuse er drivhuse af høj kvalitet, og de kommer i mange forskellige udformninger. Her gælder det både farver, størrelser, glastype og form. Derfor får du et væld af muligheder, hvis du går på jagt efter et drivhus fra Halls, og du kan være sikker på at finde noget for både nybegynderen og den erfarne bruger af et drivhus.

Når du skal vælge dit kommende drivhus, bør du altid gøre dig nogle overvejelser for at være sikker på at vælge rigtigt. Her er det særligt vigtigt, at du kender til den maksimale størrelse på det ønskede drivhus, så du har god plads i haven. Og så kræver et drivhus et godt fundament, der er med til at stabilisere drivhuset og sørge for, at det bliver, hvor det skal.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering