Havebænk i metal – Vi har samlet flotte og funktionelle havebænke

Havebænk i metal – Vi har samlet flotte og funktionelle havebænke

17/02/2021 0 Af Morten

Enhver have fortjener en god havebænk, hvorfra man kan nyde havens skønhed og pragt. En havebænk i metal kræver mindre vedligeholdelse end havebænke i naturmaterialer, og så er den langtidsholdbar. En havebænk i metal kan du have i mange år, uden at den bliver grim og præget af vind og vejr.

LÆS OGSÅ: Flotte havebænke – Guide til de bedste havebænke til en helt særlig have

Her på siden har vi samlet seks funktionelle havebænke i metal, der passer ind i de fleste haver. Læs med, og bliv klogere på, hvilken havebænk i metal du skal vælge til din have.


Lioni Havebænk – Funktionel og god til prisen

billig havebænk

Lioni Havebænk

→ Set hos ILVA.dk

Lioni er stilren og minimalistisk og fylder ikke meget i hverken længde eller højde. Havebænken i metal er uden ryglæn og armlæn, og du kan bruge metalbænken til en powernap i solen. Med en Lioni havebænk får du en langtidsholdbar bænk til en god pris, hvor de fleste kan være med.


Estelle Havebænk – Mest populær hos kunderne

Havebænk i metal

Estelle Havebænk

→ Set hos ILVA.dk

Den flotte Estelle havebænk er den mest populære havebænk hos kunderne. Havebænken i metal har en solid og holdbar konstruktion med metalben og et sæde af træ, der bløder looket op. Bænkens konstruktion gør, at havebænken i metal står solidt på jorden, og så er stålbenene mere modstandsdygtige over for jord og fugt end træben.


Paon Havebænk – Populær i de danske hjem

Paon Havebænk

Paon Havebænk

→ Set hos ILVA.dk

Den flotte Paon havebænk i metal har et herskabeligt og højtideligt look. Paon havebænken i metal har et sæde i træ, der giver et tvist til bænkens udtryk.

Bænkens ben, ryglæn og armlæn er lavet i metal, og bænken er derfor meget holdbar. Du kan nemt vedligeholde bænken med en fugtig klud og ved at oliere sædet en gang årligt.


Hübsch Havebænk – nem at flytte

havebænk i grå metal

Hübsch Havebænk

→ Set hos Hoejgaardbrugskunst.dk.dk til 2.695 kr.

→ Set hos Bahne.dk til 4.700 kr.

Den enkle Hübsch havebænk er let og luftig. Den er diskret og passer godt ind allevegne, og så er den nem at flytte rundt på, fordi konstruktionen ikke er tung. Havebænken i metal har et flot ryglæn og dekorative armlæn.


VidaXL antik metal havebænk – perfekt til den romantiske have

billig metal havebænk

Vidaxl antik metal havebænk

→ Set hos Hjemmets.dk til 859 kr.

Den romantiske Vidaxl antik metal havebænk har et romantisk og antikt look. Bænken har et smukt ryglæn med snirkler, og så passer den godt ind i en have med roser og blomster. Bænken i metal har et behageligt armlæn og et højt ryglæn.


VidaXL havebænk i sort stål – Herskabelig metal havebænk

sort metal havebænk

Vidaxl havebænk i sort stål

→ Set hos Hjemmets.dk til 529 kr.

Den enkle og elegante Vidaxl i sort stål er en havebænk i metal, for dig der vil have en klassisk, langtidsholdbar og tidløs havebænk, som du kan nyde i mange år fremover. Havebænken i metal har praktiske armlæn og et flettet ryglæn.


Derfor er en havebænk i metal en god investering

Havesektionen anbefaler en havebænk i metal, fordi det er en langtidsholdbar investering. Metal tager ikke på samme måde imod slid og patina fra vind og vejr, og derfor vil din havebænk i metal være pænere i længere tid end en havebænk i træ.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan plejer jeg en havebænk i metal?

En havebænk i metal er nem at vedligeholde. En havebænk i metal kræver blot, at du tørrer den af med en fugtig klud indimellem, så den ikke ser beskidt og snavset ud.

Hvor er det oplagt at placere en havebænk i haven?

Tænk over, hvad du vil bruge havebænken til. Vil du slappe af i skyggen, eller vil du nyde solen? Vil du bruge bænken alene eller i selskab med en nabo eller gæster?

Hvad er fordelen ved en havebænk i metal?

En havebænk i metal kræver minimal vedligeholdelse, er nem at tørre af, hvis den er våd, når du skal sidde på den, og så er den en langtidsholdbar investering.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering