Havebænk i træ – Vi guider dig igennem gode valg til prisen

Havebænk i træ – Vi guider dig igennem gode valg til prisen

27/02/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En god havebænk er uundværlig i haven. En god havebænk i træ er nemlig god til mange formål, og den kan både danne rammerne om en tiltrængt powernap, en kop kaffe i solen, et glas køligt vin på de lange sommeraftener eller lange, gode snakke med venner og familie.

LÆS OGSÅFlotte havebænke – Guide til de bedste havebænke til en helt særlig have

Hvis du er på jagt efter en god havebænk i træ, har vi samlet et udvalg af de mest populære og funktionelle havebænke her på siden.


Softcross havebænk ­– En af de mest populære havebænke i træ

havebænk i træ

→ Set hos ILVA.dk

Den klassiske og smukke Softcross havebænk er en af de mest populære og mest solgte havebænke i træ. Softcross havebænk er lavet i bæredygtigt og hvidmalet bambustræ. Bænken klarer det meste vind og vejr og kan holde sæson efter sæson.


Estelle havebænk i brun træ – Populær havebænk blandt kunderne

Havebænk i metal

→ Set hos ILVA.dk

Estelle havebænken er en klassisk havebænk i træ med metalben. Havebænkens sæde udgøres af en række træsprosser, og havebænken har et stilrent og minimalistisk design. Med Estelle havebænken får du en havebænk i brun træ med metalben til en god pris, som kunderne er vilde med.


Solid havebænk i brun træ – Solid og praktisk

bedste havebænk i træ

→ Set hos ILVA.dk

Den robuste og solide Iowa havebænk består af et sæde og robuste cementben. Med sit solide design er havebænken i brun træ et statement i haven, og den holder til lidt af hvert, da træet ikke er i kontakt med jord og vådt græs. Sædet er lavet af mørkt akacietræ.


Halong havebænk i bambustræ – Populært valg hos kunderne

havebænk i bambus

→ Set hos ILVA.dk

Den moderne og naturlige Halong havebænk i bambus har et let og stilrent design. Bambusmaterialet giver havebænken et lettere og mere moderne look. Bambus er en bæredygtig træsort, og bænken tager sig godt ud i både en udestue, orangeri eller i en frodig have.


Rustik havebænk i træ – Praktisk valg med mange funktioner

sort træ havebænk

→ Set hos ILVA.dk

En rustik havebænk i træ med en længde på 120 centimeter skaber et anderledes udtryk i din have eller om dit bord. Med rebene og det rustikke træ har bænken et maskulint og rustikt look.


Derfor skal du vælge havebænke i træ

Vi hos Havesektionen er vilde med havebænke i træ og den stemning, som en havebænk i træ skaber i haven. En havebænk indbyder til, at man bruger haven, og at man slapper af i haven. Der er ofte meget arbejde, der skal gøres i en have, men man skal også huske at nyde den og betragte alle de smukke ting, der omgiver en.


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvordan skal en havebænk i træ behandles?

Du skal med som regel oliere din havebænk i træ et par gange årligt. Behandlingen afhænger dog af, hvordan bænken er lavet, og hvordan den er behandlet fra ny.

Hvor skal jeg stille min havebænk i træ?

Du skal være opmærksom på, at en havebænk i træ, der står udenfor, vil få patina og tage form af vind og vejr. Sol vil blege træet, og fugt vil mørne træet over tid.

Hvad kan jeg bruge min havebænk i træ til?

En havebænk kan bruges til hyggelige stunder i haven. Sæt den for eksempel ved langsiden af dit havebord, hvis du skal have gæster og har brug for flere siddepladser.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering