Havebænk med opbevaring – Populære havebænke med god plads til opbevaring

Havebænk med opbevaring – Populære havebænke med god plads til opbevaring

25/02/2021 0 Af Morten

En havebænk kan du altid få glæde af, ligegyldigt om det er til haven, terrassen eller altanen. En havebænk kan nemlig fungere som ekstra siddeplads, når du får gæster på besøg, eller du kan benytte havebænken til smart og praktisk opbevaring. Til sidst kan du også benytte havebænken til at vise alle dine smukke planter og blomster frem.

LÆS OGSÅFlotte havebænke – Guide til de bedste havebænke til en helt særlig have

I denne guide har vi samlet de to bedste havebænke. De er blevet valgt på baggrund af gode forbrugeranmeldelser. Havebænkene i denne guide kommer i forskellige prisklasser og har forskellige design og funktioner, så der er noget til enhver smag.


En klassisk havebænk i gylden teak

havebænk med opbevaring→ Set hos Havemoebelland.dk til 3.999 kr.

Er du på udkig efter en klassisk havebænk med ekstra meget opbevaring – og er du helt vild med teak? Så kan det være, at Skipper havebænken er det rette valg for dig. Bænken er meget klassisk af udseende, og teaktræet giver havebænken et moderne touch.

En solid havebænk fremstillet i kerneteak

Skipper havebænken er fremstillet i kerneteak, og det er en rigtig god kvalitet – især for et havemøbel, der godt kan blive udsat for lidt af hvert. Kerneteak kommer, som du nok har gættet, fra teaktræets indre, altså kernen. Kerneteak indeholder derfor også langt mere olie end den klassiske teak, der kommer fra yderstammen.

Hvis du med jævne mellemrum plejer kerneteak med olie, vil du opnå en flot, gylden farve. Er du derimod helt forelsket i den sølvgrå patina, som teak får med tiden, skal du undgå en oliebehandling. I stedet kan du med jævne mellemrum give bænken en omgang sæbespåner. Med en sæbebehandling vil du også opnå en lysere farve på teaktræet, hvilket betyder, at det vil miste den varme glød. Dette skal du være opmærksom på, hvis du giver havebænken en sæbebehandling.

Gode opbevaringsmuligheder

Skipper havebænken kommer med supergode opbevaringsmuligheder under selve sædet. Den indvendige bredde er 116 centimeter, så det er altså plads til lidt af hvert. Du kan for eksempel opbevare ekstra hynder til havebænken eller et tæppe. Eller du kan opbevare dine haveredskaber, så de ikke står og roder eller fylder for meget. Med en havebænk med opbevaring har du nemlig mulighed for altid at have ryddelige omgivelser.


Plus rustik trallebænk – Rustik trallebænk med åben opbevaring

sort havebænk med hylde→ Set hos Frishop.dk til 2.269 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.269 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 2.299 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 2.299 kr.

→ Set hos Hoejgaardbrugskunst.dk til 2.299 kr.

Er det klassiske look ikke lige dig, har vi fundet en havebænk med opbevaring, som måske kunne have din interesse.

Plus rustik trallebænk kommer nemlig i et moderne look og har åben opbevaringsplads – det vil sige hylder under selve sædet. Det skaber et mere moderne og luftigt look. Havebænken kommer i sort og står i flot kontrast til en hvid mur eller en lys indretning på terrassen.

En FSC-mærket havebænk

Hvis du er på udkig efter en havebænk, som du kan købe med god samvittighed, er du godt på vej med Plus rustik trallebænk. Den er nemlig fremstillet i miljørigtigt træ, der til og med er FSC-mærket. Det betyder, at havebænken er fremstillet i træ fra en skov, hvor reglen er, at der ikke må fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Derudover er du med FSC-mærket træ også med til at beskytte dyrene i skoven, hvor træerne bliver fældet, og du sikrer, at arbejderne i skoven får ordentlig løn og godt sikkerhedsudstyr. Når du køber denne havebænk, tager du altså et miljøbevidst valg, der både gavner dig og naturen.

Til den moderne terrasse

Plus rustik havebænk er designet til den moderne terrasse, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Med et åbent opbevaringssystem går det heller ikke, at man bare kaster tingene ind hulter til bulter. Her skal det ligge flot, og måske pladsen endda skal bruges til at opbevare moderigtige nipsting, planter eller puder og tæpper til havebænken.

Har du en vinterhave eller et orangeri, kan du også få stor glæde af denne smukke, moderne havebænk.

Du skal dog være opmærksom på, at den fylder en del – mest i længden. Det betyder til gengæld, at der både er godt med siddepladser og opbevaringsplads. Havebænken fra Plus måler 218 centimeter i længden, 49 cm i dybden og 45 centimeter i højden.


Opsummering

Når du skal finde din nye havebænk, er det en god idé at finde ud af, hvad du reelt har brug for. Har du brug for rigtig meget opbevaringsplads, hvor du bare kan smide tingene ned og lukke låget uden at forholde dig til, hvordan det ligger, eller hvad der egentlig ligger dernede? Eller er du til et mere luftigt design, hvor du skal være opmærksom på, at opbevaringspladsen konstant er synlig og derfor helst ikke må rode for meget?

I denne guide har vi valgt to meget forskellige havebænke med opbevaring for at vise dig et udsnit af alle de forskellige havebænke med opbevaring, der findes på markedet lige nu. Fælles for dem alle er, at de enten kommer med lukket eller åben opbevaring.

Derudover bør du beslutte dig for, hvilken stil der passer bedst til din have eller terrasse. Det er nemlig også vigtigt, at din nye havebænk passer ind hjemme hos dig. Til sidst skal du overveje, om din nye havebænk med opbevaring skal stå inde eller ude. Står den inde, bliver den ikke udsat for vind og vejr, og så behøver du ikke være så påpasselig – selvom en havebænk stadig ville have godt af en behandling, der kan beskytte den mod snavs og vand.

Skal din havebænk derimod stå ude i vind og vejr, anbefaler vi, at du med jævne mellemrum vedligeholder den med enten olie eller sæbespåner. Derudover er det en god idé at sætte din havebænk ind i et tørt rum i vinterhalvåret.


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilken havebænk skal jeg vælge?

Denne guide peger ikke på en ’bedst i test’ eller vinder. Derfor er det op til dig alt efter smag, lysten til vedligeholdelse og budget, hvad du i sidste ende skal vælge.

Hvordan er havebænkene blevet udvalgt til denne guide?

Havebænkene er blevet udvalgt på baggrund af gode brugeranmeldelser og mest solgte på diverse webshops.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering