Haveparasol guide – Komplet guide over gode haveparasoller til din have

Haveparasol guide – Komplet guide over gode haveparasoller til din have

10/05/2022 0 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Solskin går ofte ind under kategorien af ting, hvor der virkelig er tale om, at du kan få for meget af det gode. De varme solstråler har positive følger som vitaminer, fornyet energi og lune dage. I modsatte grøft vil en stor mængde af UV-lyset fra solen med tiden skade både dig og din krop.

LÆS OGSÅ: Ny parasol? Her er den ultimative guide til at finde den bedste parasol

Her vil en haveparasol være din redningsmand. En haveparasol vil netop skærme for solen, når din krop har brug for en pause. For at hjælpe dig på sporet af en super parasol til dit behov, kigger vi her nærmere på de mange muligheder på markedet.


En haveparasol på tilbud er en god start

Før vi dykker ned i en masse alternativer inden for haveparasoller, vil vi blot nævne, at parasoller tit kommer på tilbud. En parasol er trods alt et meget sæsonbestemt produkt, og derfor kommer der nogle gange restsalg eller gode tilbud midt i sæsonen. For eksempel er populære haveparasoller som denne Paris Parasol til tider på tilbud:

haveparasol→ Se den hos ILVA.dk

Selvom en parasol i den kvalitet generelt ligger i den dyre ende af skalaen, vil tilbuddene få den ned i en rigtig fin pris. Når en Paris Parasol er på tilbud, får du utroligt meget for pengene på grund af dens mange specifikationer.

Parasollen har blandt andet en stor polyesterdug og den fineste stok i FSC bøgetræ. Det er altså ingen overraskelse, at denne parasol står blandt de mest populære hos udbydere.


Dæk dit behov med en billig haveparasol

billig haveparasolDer er ingen grund til, at du skal slå hul på den helt store sparegris for at få en lækker parasol til haven.

Blandt de mest populære parasoller hos forhandleren ILVA.dk finder du blandt andet en Miami Parasol.

→ Se den hos ILVA.dk

Med sin beskedne pris formår denne parasol at gøre, hvad en parasol har som sit primære formål. Den skygger for solen.

Derudover kan du vippe parasollen, sådan at den dækker for både højt- og lavtstående sol.

haveparasol bedst til prisenI samme prisklasse har Moreland.dk en billig haveparasol med tilt, som endnu en gang viser, at en haveparasol sagtens kan være billig, effektiv og pæn.

Når mørket falder på, kan du let bruge håndsvinget på modellen, som får parasollen til at slå op eller ned.

→ Set hos Moreland.dk til 349 kr.

Undersøg derfor de mange billige parasoller på markedet, før du investerer en mindre formue i en haveparasol.


Få mest skygge med en stor haveparasol

Det er dog ikke altid, at en billig haveparasol giver dig og din have den skygge, som I begge har brug for. Her kan det være bedre at spejde efter produkter som en dobbelt-parasol, der langt hen ad vejen giver dobbelt så meget skygge.

stor haveparasolDenne dobbelt parasol i mørkeblå fra Moreland er et fint eksempel på en haveparasol, der med sit enkle design skaber et stort område med skygge. Den store haveparasol har en størrelse på 2,7×4,6 m, hvilket er en meget fin størrelse i forhold til prisen og kvaliteten.

→ Set hos Moreland.dk til 799 kr.

En stor haveparasol er både pænere og nemmere at have stående frem for to mindre parasoller. Hvis du har en stor have eller terrasse, er en dobbelt-parasol derfor lige sagen!


Find en stilfuld og firkantet haveparasol til den fine have

Det hører fortiden til, at en parasol skal være rund. Den runde form kan tilmed være upraktisk, da rundingen på parasollen kan resultere i, at man kommer til at sidde halvt i skyggen og halvt i solen.

Hvis du vil være på den sikre og moderne side, bør denne firkantede Signe Markedsparasol være din favorit. Haveparasollen har et naturligt udtryk på grund af dens 48 mm stok i hårdt træ.

bedste haveparasolDerudover er polyesterdugen naturfarvet, mens dugen har forstærkninger og beslag på ribender.

→ Set hos Havemoebelland.dk til 1.299 kr.

I sidste ende er det op til dig, hvilken form du foretrækker en haveparasol i. Der er ulemper og fordele ved begge dele, hvilket tager udgangspunkt i netop din haves størrelse, udtryk og behov for områder med skygge.


En grøn haveparasol giver en grøn samvittighed

Nogle gange er der andre ting end størrelse og design, der skaber det perfekte match mellem en haveparasol, haven og ejeren. Derfor har nogle producenter valgt at tilbyde en grøn løsning for dig, der gerne vil gøre en forskel.

sort haveparasolDet har blandt andet ført til denne outfit parasol, der både har solar og LED-lys. Derved får du en grøn parasol, der både er brugbar i solskinsvejr og under mørkets frembrud.

→ Set hos Toolworld.dk til 710 kr.

Du tænder og slukker lyset med blot et enkelt tryk på en knap, der sidder på selve stangen. Derved sparer du både på pengepungen og på den grønne konto, da det hverken kræver en varmelampe eller ekstra strøm at skabe en fantastisk sommeraften i lyset fra en grøn haveparasol.

Det smarte LED-lys er også indbygget i denne Hawaii Parasol. Langs de støttende stokke under teltdugen er lyset, der får selv en overskyet dag til at blive en hyggelig stund.

haveparasol tilbud→ Set hos Homeshop.dk til 710 kr.

Som de fleste andre modeller har Hawaii Parasollen også håndsving. Det betyder, at du selv skal stå for at folde parasollen ud og ind. Det er dog muligt at finde parasoller, som du kan styre med en fjernbetjening.

En fjernstyret parasol er til gengæld ofte væsentlig dyrere, og derfor har vi i denne omgang fokuseret på gode haveparasoller, der har håndsving.


Gå på opdagelse efter den perfekte haveparasol til dig og din have

Som du kan se, så er der forskellige muligheder inden for haveparasoller. Nogle er forholdsvis små, billige og praktiske, mens andre er store, dyrere og af bedre kvalitet.

Der er selvfølgelig også andre parametre, der spiller ind end blot pris, størrelse og design. Hvis du bor helt ud til kysten, bør du nærmere lede efter en haveparasol, der kan holde til blæsevejr. Hvis du ofte døjer med oversvømmelse i haven, bør du finde en haveparasol, der kan holde til det våde terræn.

Mens en firkantet haveparasol er perfekt i nogle situationer, vil en billig haveparasol værre bedre end andre. Slå dig fast på, hvad netop du søger i en haveparasol. Derefter kan du være heldig med, at den helt rette model for dig en dag står som en haveparasol på tilbud!

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering