Hortus terrassevarmer – De bedste terrassevarmere fra Hortus

Hortus terrassevarmer – De bedste terrassevarmere fra Hortus

09/05/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I takt med at vi går varmere tider i møde, betyder det også, at havesæsonen starter. Endelig! Efter en lang og kold vinter er der næsten ikke noget bedre end at kunne se frem til mange timer i haven og lyse nætter på terrassen med gode venner.

LÆS OGSÅ: Terrassevarmer Guide – Find den bedste terrassevarmer (komplet guide)

Midt i al længslen kan man godt komme til at glemme, at man med den danske sommer hverken er sikker på sol eller varme. Heldigvis kan du med meget få midler forlænge hele sommersæsonen med en terrassevarmer fra Hortus. Terrassevarmeren giver dig lidt ekstra varme, som lader dig og dine kære nyde de lune aftener så længe som muligt.

Når det kommer til terrassevarmere, er Hortus en del af den absolut bedste liga, og derfor er det også modeller herfra, vi vil præsentere for dig. Vi håber, du finder din nye Hortus terrassevarmer iblandt de tre lækre modeller, vi kommer igennem her.


En Hortus terrassevarmer guide

Det er ikke tilfældigt, at det lige er mærket Hortus, som vi fokuserer på i denne terrassevarmer guide. Det er der nemlig ikke blot én, men rigtig mange gode grunde til.

Hortus har kort sagt revolutioneret terrassevarmer-markedet; særligt når det kommer til design. For år tilbage rimede terrassevarmer unægtelig på monstrum, og selvom de måske nok gav varme til lige så mange lune nætter dengang som nu, er designet blevet meget mere elegant.

Hortus har ikke blot fokus på at skabe smukke terrassevarmere; de sørger også for at producere modeller med så megen diversitet som muligt, så der er noget for enhver smag og til ethvert behov.

Vi har udvalgt tre af de lækreste designs fra Hortus herunder – såsom Hortus terrassevarmer Golden Tube og en helt vild Hortus terrassevarmer gulvmodel – og du kan læse vores bedømmelser lige her. Vi håber, du bliver både klogere og inspireret. Jo tidligere du investerer i en Hortus terrassevarmer, des hurtigere kan du komme i gang med at nyde aftenerne i haven.


Hortus Terrassevarmer gulvmodel 211-371

hortus terrassevarmer

→ Set hos Frishop.dk til 1.162 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.162 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.270 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.270 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.481 kr.

Vi starter med en af Hortus’ ikoniske terrassevarmere, nemlig denne gulvmodel. Terrassevarmeren har et klassisk udseende og ligner på mange måder en indendørs gulvlampe, og den står dermed i skarp kontrast til tidligere tiders mere monstrøse terrassevarmere med plads til en gasflaske.

Denne model er 210 cm høj og kan både bruges inde, ude eller i forteltet, når I er på camping.

Hortus terrassevarmeren kører ikke på gas, som det ellers var normen tidligere; det eneste, du skal bruge her, er en stikkontakt og eventuelt en forlængerledning, hvis den skal række lidt længere.

Ikke nok med at udtrykket ved denne model er let, smukt og enkelt, så starter den også meget hurtigt op. Det kræver blot et enkelt tryk på en knap, en ventetid på sølle 5 sekunder, og så har varmeren opnået sin fulde effekt, og du kan nyde varmen.

Alt i alt er denne Hortus-model et smukt bud på en rigtig god Hortus terrassevarmer, som er nem at bruge, og som pynter inde som ude.


Hortus terrassevarmer – Cafébord – 211-393

terrassevarmer test→ Set hos Homeshop.dk til 1.481 kr.

→ Set hos Coop.dk til 1.999 kr. (2.399 kr. for ikke-medl.)

Den næste type af Hortus terrassevarmer, som vi vil præsentere for dig, sprænger i vores øjne skalaen. Her er der nemlig tale om et cafébord og en terrassevarmer i ét og samme møbel, og på de kølige sommeraftner får du altså varmet dine ben og fødder, mens du sidder ved bordet. Det er altså smart. Og Hortus’ lækre design følger naturligvis med i pakken.

Hortus’ terrassevarmere er blandt andet karakteriseret ved godt design og brugervenlighed, og dette smarte cafébord er da også virkelig nemt at betjene.

Når du sætter dig om bordet, kan du tænde og slukke for varmen på den medfølgende fjernbetjening, og du kan endda vælge mellem to effekttrin, alt afhængig af hvor kuldskære du og dine gæster er.

LÆS OGSÅ: Gasgrill Guide – Sådan finder du den bedste gasgrill til din terrasse

Terrassevarmer-bordet varmer via infrarøde karbonrør, og rørene har en rigtig god energiudnyttelse, så du er helt sikker på, at alle om bordet har varmen. Bordet er 75 cm højt og har en diameter på 70 cm, og det passer således ind i både store og små haver.


Hortus terrassevarmer – Golden tube

hortus terrassevarmer golden tube→ Set hos Frishop.dk til 533 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 533 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 541 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 542 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 604 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 604 kr.

Den sidste Hortus terrassevarmer, som vi gerne vil vise dig, er denne lækre væghængte Hortus terrassevarmer Golden tube-model.

Hortus terrassevarmer Golden tube-serien er blandt de mest populære af Hortus’ terrassevarmere – med rette. De fylder ikke meget, og de giver godt med varme til dem, der sidder omkring.

Denne model er væghængt og kan placeres midt på din væg eller under markisen eller tagudhænget; det runde og smalle design gør den meget fleksibel.

Hortus laver terrassevarmere, som er meget mere end blot smukke. De er også hårdføre og har en lang levetid. Det betyder for dig, at du uden at tøve kan installere varmeren på en udendørs og ubeskyttet væg, hvorefter du kan nyde varmen fra Hortus terrassevarmerens Golden Tube-rør i mindst 7000 timer. Det bliver altså til en del lune sommeraftner.

Denne væghængte model er 59 cm lang og blot 8 cm bred, så den kræver altså ikke ret meget plads. Tid skal den heller ikke bruge meget af, for den tænder således og når sit fulde varmepotentiale på et enkelt sekund. Det kan bogstavelig talt ikke gøres hurtigere.


Opsummering – Dét skal du være opmærksom på inde dit køb

Nu har vi præsenteret dig for alle guidens tre Hortus terrassevarmere; gulvmodellen, cafébordet og den væghængte. Alle tre modeller har mange fordele, og de henvender sig til folk med forskellige ønsker og behov. Hortus terrassevarmer gulvmodel kan du flytte rundt, som det passer dig, mens den væghængte model er mere fastlåst i ordets bogstavelige forstand.

LÆS OGSÅ: Markiser – Den ultimative guide til markiser til ethvert behov

Har du eksempelvis en lille terrasse, hvor du og dine gæster altid er centreret det samme sted, giver det rigtig god mening med den væghængte model. Varmebehovet er altid samme sted, simpelthen fordi mulighederne ikke er uendelige. Har du derimod et større areal, hvor du og dine gæster kan rykke rundt efter anledning, giver det måske bedre mening med en Hortus terrassevarmer gulvmodel, som du kan flytte med rundt.

Cafébordet med en indbygget Hortus terrassevarmer  – gulvmodellen -taler sit helt eget, klare sprog. Det er helt oplagt til alle danske haveejere, og du forlænger sæsonen betragteligt, samtidig med at du får et smukt og anvendeligt bord til dig og dine gæster.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering