Junior trillebør – Aktivér dit barn i haven med en lille trillebør

Junior trillebør – Aktivér dit barn i haven med en lille trillebør

20/12/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Det er ikke altid lige let at have godt gang i et byggeprojekt, hvis man også har børn. De kan hurtigt tage ens opmærksomhed eller komme i vejen, når man laver noget, man skal koncentrere sig om eller noget, som er potentielt farligt. Heldigvis er der smarte måder, man kan aktivere sine børn på, uden at de behøver at føle, at de bliver holdt udenfor alt det sjove arbejde.

LÆS OGSÅ: Trillebør Guide – Find den bedste trillebør til dit behov

Én rigtig god måde at inkludere sine børn i sine byggeprojekter i både hus og have er ved at give dem udstyr og legetøj, der giver dem mulighed for at deltage i arbejdet – på deres præmisser, selvfølgelig. En trillebør til børn kan for eksempel give dit barn mange timers underholdning med at flytte små ting rundt i haven for dig – eller du kan lade dit barn flytte sit eget legetøj rundt i den.

Vi har undersøgt de bedste junior-trillebøre på markedet, herunder både pris og holdbarhed, så du kan vælge den bedste junior-trillebør til netop dit barn.


En god og holdbar trillebør

junior trillebørHvis du leder efter en trillebør til en af de helt små byggemænd, er denne junior trillebør et godt bud. Selve karret i trillebøren er lavet af plastik, og selve stativet er lavet af stål.

→ Set hos Coop.dk til 380 kr.

Det betyder både, at trillebøren ikke vejer så meget i sig selv, og at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt trillebørens farve bliver ridset. Plastisk kan også sagtens tåle at stå udenfor, uden at den tager skade. Trillebøren anbefales til 3-årige og opefter og kan bære op til 10 kg.


Den billigste trillebør til den lille byggeassistent

Hvis du er på udkig efter en billig, men stadig god og holdbar junior-trillebør forhandles denne trillebør fra Green<it til den bedste pris. Den er fremstillet i metal og har et flot, rødlakeret kar og gullakeret stativ.

bedste trillebør til juniorFordi den er fremstillet i metal er trillebøren også meget holdbar og kan sagtens bruges, hvis dit barn rigtig gerne vil være med i både have- og byggearbejdet.

→ Set hos Frishop.dk til 149 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 149 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 149 kr.

→ Set hos Coop.dk til 180 kr.


En god junior-trillebør som man kan vokse sig stor med

trillebør til juniorSkal trillebøren til junior være en del af redskabsskuret i de mange kommende år, kan vi anbefale denne røde trillebør i plast og metal.

→ Set hos 10-4.dk til 240 kr.

Den vejer godt 6 kg og kan bære helt op til 50 kg – der skal altså en hel del til, før denne junior-trillebør går til. Hvilket klart er en fordel, for den egner sig nemlig til børn mellem 4-10 år og kan derfor bruges i mange år, før dit barn vokser fra den.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vælge en trillebør af metal eller plastik, når det er til børn?

Det afhænger af, hvor meget vægt du tænker, dit barn kan og skal bære. Plastik er det letteste. Både plastik og metal er holdbare materialer, der kan holde til udendørs brug.

Hvad er aldersgrænsen for at lege med en junior-trillebør?

Aldersgrænsen for junior-trillebøre varierer, men generelt er grænsen omkring de 3 år og op.

Hvilken junior-trillebør er den billigste på markedet?

Junior trillebøren fra Green<it forhandles til en skarp pris.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering