Kap-/geringssav Test – Find en “bedst i test”-model der passer til dit behov

Kap-/geringssav Test – Find en “bedst i test”-model der passer til dit behov

19/07/2021 0 Af Mette

En kap-/geringssav bruger du, når skal skære træ i den helt rette vinkel, gering og med et flot og konsistent snit hver eneste gang. En kap geringssav test bruger du så til at finde den perfekte geringssav til netop din opgave. Det kan ikke entydigt siges, hvilken én der vil møde din kriterier bedst, og derfor har vi valgt at give et bredt udvalg af i vores kap geringssav test.

LÆS OGSÅBoremaskine Guide – Skal du ud at finde en ny boremaskine?

Vi har vurderet værktøjet efter dets kvalitet, brug, kapacitet, særlige funktioner og holdbarhed. Generelt har vi forsøgt at gøre det så nemt for dig som muligt, når du har læst færdig og er klar til at vælge den kap-/geringssav, du tænker passer bedst.

Med et stort og bredt udvalg vil der helt sikkert være noget, som møder dine kriterier. Det kan være, at du søger en kap-/geringssav til arbejde, til terrasseprojektet i privaten, til din kæreste – eller måske ved du slet ikke, hvad en kap-/geringssav er. Alle er velkomne her til at finde præcis den kap-/geringsav, som de mangler.


Bosch GCM 8 SJL – Bedst i test kap-/geringssav

Kap-/gerningssav bedst i test

→ Set hos Dorchdanola.dk til 2.749 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 2.778 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 2.898 kr. 

→ Set hos Proshop.dk til 3.105 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 3.198 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 3.206 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 4.098 kr.

→ Set hos Elvvs.dk til 4.230 kr.

Første levende billede er et godt og solidt bud på din næste kap-/geringssav. Den scorer generelt højt, når den bliver vurderet på diverse test. På Gørdetselv.dk har den endda fået førstepladsen. Den er vurderet som det bedste køb for pengene, hvor beløbet er 2.500 kroner eller derunder. Og til den pris er Bosch GCM 8 SJL en exceptionel maskine.

Bosch GCM 8 SJL er en dygtig kap-/geringssav med en klinge på 216 mm i diameter. Klingens størrelse har betydning for hastigheden på klingen, på snittet og på bredden af træet, den kan skære. Faktisk er de 216 mm den laveste diamanter i vores kap geringssav test – størrelse er altså ikke det vigtigste her.

For at gøre op for klingens størrelse har Bosch GCM 8 SJL et højt energiniveau, som lader den beskære nærmest alt. Den yder 1600 W og kører med 5500 o/min. Desuden er skærebrættet sådan installeret, at du får mulighed for 312 mm beskæring. Det giver den en savkapacitet i 8” segmentet.

Fordele ved køb af Bosch GCM 8 SJL:

 • Høj kvalitet for pengene
 • Pålidelig kap-/geringssav
 • Sikker maskine

For at gøre Bosch GCM 8 SJL endnu federe, har den en integreret laser, som sørger for en præcis beskæring og snit hver eneste gang. Den har selvfølgelig også indbygget sikkerhed, så du ikke skærer dine fingre af. Du skal altså du bare placere dit træ og lade Bosch GCM 8 SJL gøre resten af arbejdet.

Det bliver ikke nemmere at skære træ, om så det skal skæres meget indviklet.  Udover den brede skærekapacitet får du også en skæringsdybde på 70 mm og selvfølgelig mulighed for 45 graders gering og hældning.

Specifikationer:

 • Mobil – lav vægt
 • Integreret laser til præcist snit
 • 70×312 mm skærekapacitet i 0 grader
 • 2-punkts støvsugning


Metabo KGS 254 Plus – Blandt de bedste kap-/geringssave

Bedste kap geringssav → Set hos 10-4.dk til 3.999 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 4.088 kr.

→ Set hos Dorchdanola.dk til 6.745 kr.

→ Set hos Toolster.dk til 7.683 kr.

De mange gode kap-/geringssave her i vores kap geringssav test er ikke rangeret. De er et udvalg af forskellige maskiner i forskellige prisklasser, som kan lidt af hvert.

Med det nævnt er Metabo KGS 254 Plus absolut i topklassen. Den vil være at foretrække, hvis du skal bruge saven i dit arbejde og slide klingen og maskinen, for den kan klare en del tæsk og slid, uden at det går ud over kvaliteten af snittet.

Skærebordet kan drejes til begge sider, hvilket giver en god fleksibilitet, skulle træet have en besværlig form. Skulle der opstå problemer, mens du saver, stopper Metabo KGS 254 Plus automatisk. Sikkerheden er i top, så du skal ikke være bange for at lade lærlingen benytte saven.

LÆS OGSÅ: Terrasseskruer – Komplet guide til terrasseskruer

Skal maskinen bruges hyppigt og i mange år, vil du med fordel kunne drage nytte af softstartfunktionen, som slider mindre på maskinen og lader den starte blidere op, inden du skærer. Når hældning og gering indstilles så let, som det er tilfældet med denne kap-/geringssav, er lidt ventetid intet problem. Den skærer præcist hver gang, har selvfølgelig også spånafsugning, borudvidelse i aluminium og meget intuitive og lette indstillingsmuligheder.

Fordele ved køb af Metabo KGS 254 Plus:

 • En helt ekstraordinær kap-/geringssav
 • Mange år med den perfekte beskæring
 • En kap-/geringssav til al salgs brug

Går vi videre til klingen og savens dimensioner, er den fortsat imponerende. Her er den maksimale skærekapacitet 90×305 mm, så en god del højere og en smule smallere end kap-/geringssaven fra Bosch. Og dette, selvom Metabo KGS 254 Plus har en større klinge på 254 mm.

Klingen kører med 4650 o/min, og motoren yder 1800 W. En voldsom maskine, som samtidig gør det muligt for alle at benytte den. Trods den skarpe og store kling og de høje omdrejninger i minuttet er den helt sikker at bruge og næsten umulig at komme til skade på. Den er et rigtig godt bud på den bedste kap-/geringssav i denne kap gerings test.

Specifikationer:

 • Drejbart skærebord
 • Intuitiv og nem indstilling
 • 90×305 mm skærekapacitet i 0 grader
 • Softstart for endnu bedre holdbarhed


Einhell TC-MS 216 – Billig kap-/geringssav på tilbud

Billigste kap-/geringssav→ Set hos Proshop.dk til 676 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 736 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 749 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 799 kr.

→ Set hos Globaltools.dk til 799 kr.

Det kan klart være en fordel, når du har med dyrere maskiner at gøre, at du venter til det gode tilbud, før du slår til. Medmindre du skal bruge saven her og nu, vil du kunne vente nogle måneder og finde samme sav eller en lignende til en bedre pris.

Det er ingen markedshemmelighed, at der er perioder, hvor priserne falder – som f.eks. i januar. Hvis du kan, så vent på, at prisen falder, og slå så til der. Selvom visse save i denne kap geringssav test er forholdsvis billige, så er det aldrig en helt billig udgift. Hold øje med din nye ven, tilbudsavisen fra byggemarkederne. Eller måske skal du tage et kig på den næste billige kap-/geringssav.

Einhell kap-/geringssav 1400 W

En god sav behøver ikke være en geringssav på tilbud eller en billig og dårlig kap-/geringssav. Den kan sagtens bare være billig og god. Det gælder Einhell kap-/geringssaven på 1400W. Her har vi at gøre med en robust og alsidig sav, du kan bruge i mange år, og som udfører jobbet upåklageligt.

Den kan have nogle vanskeligheder, hvis du skal bruge den hver dag og skal skære helt nøjagtigt efter de krav, der stilles på en professionel byggeplads – dog skal den ikke udelukkes herfra. Skal du bruge en kap-/geringssav til privaten, som skal bruges til terrassen og måske først om et år eller to igen, vil den være perfekt. Hvorfor bruge en stor mængde penge, når kvaliteten stadig holder stand? Den har drejebord og nøjagtige indstillinger til den præcise vinkel. Udtræksskinner til de lange brædder i begge sider og skruetvinge, og den indstilles let via skalaerne på maskinen efter smigvinkel.

Fordele ved køb af Einhell kap-/geringssav 1400 W:

 • En billig kap-/geringssav
 • Robust og slidstærk
 • En perfekt beskæring til terrasselæsningen

Klingen har en delt plads her i testen over mindste diameter på 216 mm. Men som læseren husker, betyder størrelsen på klingen ikke alverden, så længe designet er i top. Og her følger Einhell kap-/geringssaven på 1400 W også fint med, da den har en skærekapacitet på 60×120 mm. Det er beskedent i forhold de to tidligere kap-/geringssave, men den er klart anvendelig til at terrasse, stakit eller lignende brug.

Hvis du ikke allerede havde gættet det, yder Einhell kap-/geringssav 1400W 1400 W og har en hastighed på hele 5000 o/min. Det må siges at være godkendt, der bliver ikke meget bøvl med at skære træet.

Specifikationer:

 • Klinge på 216 mm i diameter
 • Let at anvende
 • 60×120 mm skærekapacitet i 0 grader


DeWalt DW743N – Vendbar kap-/geringssav

vendbar kap-/geringssav → Set hos Frishop.dk til 4.881 kr.

→ Set hos Dorchdanola.dk til 4.995 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 5.499 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 5.991 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 9.044 kr.

Der har allerede været vendbare kap-/geringssave i testen, og her kommer yderligere en. Det har sine klare fordele, at maskinen kan save i flere forskellige positioner.

Når den svære vinkel skal skæres, når træet har en besværlig form, eller når det bare føles mere bekvemt at vende saven, kan du gøre dét. Har du én gang savet med en kap-/geringssav, som kan drejes, vil du også have sådan en næste gang.

DeWalt DW743N kan lige netop det. Den drejes og omstilles uden brug af værktøj. Når arbejdet er krævende på byggepladsen, er det ideelt, at der hurtigt kan justeres. Og dette er endnu en kvalitet ved DeWalt DW743N, at den egner sig til professionel brug.

Den har topsikkerhed, kraftig motor, trevejsudsugning, bærehåndtag, og den indstilles let. Alle de tæsk og slid, som en kap-/geringssav på byggepladsen møder, kan DeWalt DW743N nemt håndtere. Det udelukker selvfølgelig ikke, at du får en god og vendbar kap-/geringssav hjemme i privaten. Sikkerhed, præcision og holdbarhed er bestemt også vigtigt, når træet skal skæres i privaten.

Igen er det svært at forestille sig, hvordan man skal kunne komme til skade med denne kap-/geringssav. Du trækker skærmen tilbage fra klingen, inden du skærer, og skærmen ryger automatisk på, når snittet er lagt. Det kræver en del, hvis der skulle opstå et uheld her.

Fordele ved køb af DeWalt DW743N:

 • Topsikkerhed
 • Brugervenlig kap-/geringssav
 • Professionel maskine

Den vendbare sav har faktisk også en del at byde på, når klingen tages til eftersyn, for her er diameteren på hele 250 mm. Og det giver den en skærekapacitet på 68×140 mm i højden og 20×180 mm i bredden – i den grad godtaget.  Hastigheden er på 2850 o/min og effekten på 2000 W. Det er en lavere hastighed end de tidligere på listen, dog vil det ikke volde dig nogen problemer, når du skal skære træet.

Det vil til gengæld være med til at skåne motoren, så den ikke lige så hurtigt bliver nedslidt og udbrændt. Derudover får du et væsentligt lavere støjniveau, hvilket gør den særdeles praktisk på steder, hvor støj er en udfordring for arbejdet.

Specifikationer:

 • Lavt støjniveau
 • Vendbart drejebord
 • 68×140 mm i højden og 20×180 mm i bredden, skærekapacitet i 0 grader
 • Værktøjsfri omstilling fra bord- til geringssav


Metabo KGS 216 M  – Kap-/geringssav med bord

Mobil kap geringssav→ Set hos Frishop.dk til 1.390 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.410 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.449 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.720 kr.

→ Set hos Dorchdanola.dk til 1.895 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 2.251 kr. 

→ Set hos Toolster.dk til 2.305 kr.

→ Set hos Elvvs.dk til 3.207 kr.

Sidestykker, du kan hive ud og lægge lægterne på, har sin klare og umiddelbare fordel. En lang lægt er svær at styre på en lille kap-/geringssav.

Ligeledes har et bord til din sav også visse klare fordele. Har du ikke en plads i garagen, i haven eller på de skiftende arbejdsstationer, så bliver det svært at operere med din kap-/geringssav optimalt hver gang.

I denne kap geringssav test har vi derfor også valgt at inkludere en kap-/geringssav som Metabo KGS 216 M, hvor et KSU 251-arbejdsbord er inkluderet. Bordet kan også ofte købes separat, men hvorfor ikke tage det med fra starten og udnytte lejligheden til at få en bedre pris?

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Bordet gør saven og arbejdsstationen mere mobile. Den sættes blot op på de udtrukkede ben, som et KSU 251-arbejdsbord har. Det er stabilt og holder til brug på en travl arbejdsplads, hvor den ikke bare står og samler støv. Længden er på 2,5 m, når siderne et helt udtrukket. Og du kan faktisk operere med bordet, selv når de 2,5 m bruges.

Metabo KGS 216 M er udover det inkluderede bord også en fantastisk kap-/geringssav. Den kommer med en særlig træfunktion, når træet skal skæres hurtigt og perfekt. Den har LED-arbejdslys integreret i maskinen. En laser til det perfekte og præcise snit hver gang. Og selvfølgelig kan den vinkles, så den rette gering opnås.

Fordele ved køb af Metabo KGS 216 M:

 • Præcist snit
 • Mobil kap-/geringssav
 • KSU 251-arbejdsbord

Med din klingen og skærekapacitet kan Metabo KGS 216 M bestemt også følge med de andre maskiner i denne kap-/geringssav test. Den har en klinge på 216 mm og deler dermed pladsen som den mindste klinge her i testen. Det har dog ikke så stor en betydning, som vi allerede har været inde på.

For Metabo KGS 216 M har en skærekapacitet på hele 65×305 mm. Meget imponerede, og det er svært at finde træ med en længde, tyngde og bredde, som Metabo KGS 216 M og KSU 251-bordet ikke kan klare i samarbejde. Når du leder efter en kap-/geringssav med bord, så er det her virkelig ikke noget dumt bud.

Hvad der er dumt, er at købe maskinen først og bagefter vælge at købe bordet. Hvis du ikke allerede har tænkt på placeringen af maskinen, så kommer du til at få brug for et bord. Køb det med samme og spar nogle kroner og en hulens masse besvær med lægter, som ikke vil, som du vil. For ikke at nævne alt det spildte materiale.

Specifikationer:

 • Laser til præcis beskæring
 • LED-arbejdslys
 • 65×305 mm skærekapacitet i 0 grader
 • Mobil kap-/geringssav


Makita LS1018LN – En stærk model i kap-/geringssav test

Effektiv kap-/geringssav → Set hos Frishop.dk til 2.963 kr.

→ Set hos Dorchdanola.dk til 3.195 kr. 

→ Set hos 10-4.dk til 3.199 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 3.249 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 4.517 kr.

Alle maskinerne i denne kap geringssav test kan noget bestemt og er dygtige maskiner, som kan fungere til erhvervs- eller privatbrug.

Makita LS1018LN er ikke en sav, der kan en ting meget bedre end de andre, som kommer med bord, er utrolig billig eller utrolig dyr. Derimod er den en virkelig stærk allround kap-/geringssav, som alle vil kunne få gavn af.

Makita LS1018LN

Prisen gør den aktuel for alle grupper, der trænger til godt skåret træ i svære vinkler og hældninger. Den har også en laser, som hjælper til den præcise beskæring. Laseren er ikke kun for blær, men virkelig effektiv, når der skal skæres præcist. Skal der skæres en vinkel af en stor mængde lægter, vil laseren ikke altid være så vigtigt.

I de tilfælde, hvor præcisionen er vigtig, vil laseren til gengæld vise sit værd. Makita LS1018LN har udtrækssystem i begge ender, som hjælper dig til den præcise og rette udskæring og gør det generelt lettere at håndtere lange stykker træ, hvor kun spidsen skal skæres i vinkel.

Den kan selvfølgelig skære til højre og venstre, så der er ingen undskyldning for de venstrehåndede. Indstillingen forløber simpelt og er ret intuitivt.

Fordele ved køb af Makita LS1018LN:

 • God allround kap-/geringssav
 • Effektiv og præcis beskæring
 • Let anvendelig maskine

Den stærke og alsidige Makita LS1018LN følger selvfølgelig også rigtig godt med, når det handler om klinge og skærekapacitet. Faktisk har den en klinge på 260 mm i diameter, og du får sammenlagt en skærekapacitet på 91×310 mm – det højeste i hele testen.

Læg dertil, at den yder 1430 W, så står det hurtigt klart, at der ikke går noget træ forbi, som ikke kan blive snittet, og endda blive snittet perfekt. Alt i alt en god og alsidig kap-/geringssav til al slags brug.

Specifikationer:

 • Lasermarkør
 • Blød opstart for mindre slid
 • 91×310 mm skærekapacitet i 0 grader
 • Dobbelt udtrækningssystem


DeWalt DWS780-XPS – DeWalt kap-/geringssav

Bedste kap geringssav til prisen

→ Set hos 10-4.dk til 6.499 kr. 

→ Set hos Dorchdanola.dk til 6.695 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 6.699 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 7.084 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 7.535 kr.

Det allersidste skud fra stammen i denne test bliver endnu en DeWalt. Her er det DeWalt DWS780-XPS, som skal vise, hvorfor to styks DeWalt får lov at pryde denne kap geringssav test. Det gør de selvfølgelig grundet den høje kvalitet og det velovervejede design.

DeWalt er et velkendt mærke, der producerer kvalitetsværktøj, særligt til professionelle håndværkere. Her skal holdbarhed, slid, præcision helt naturligt medtænkes, ellers fravælges produkterne. Læs selv med og vurder, om ikke DeWalt kan noget unikt.

Først skal fremhæves XPS-skyggeskæringslinje. Her belyses emnet, så klingen kan indstilles præcis en tidlig, mørk morgen. Selvfølgelig er DeWalt DWS780-XPS også robust og med et hav af justeringsmuligheder.

Den kan let transporteres rundt, selvom vægten er på hele 24 kg. De mange kilo gør dog, at DeWalt DWS780-XPS er godt og solidt funderet på arbejdsbordet, når den tages i brug. De mange gering-og smigeindstillinger smutter ikke eller rystes ud, men er solidt placeret for din sikkerhed og for præcisionens skyld.

LÆS OGSÅ: Loungesæt – Vi guider dig til de billigste og bedste loungesæt til din terrasse

Der er et dobbelt glideanslag, som gør arbejdet med større emner lettere at håndtere. Den fjerner støv og kontrollerer støv fra saveområdet, inden du kan save – så præcision og sikkerhed er i top. Justerings- og indstillingsmulighederne synes at fortsætte i den uendelige. Og det er samtidig med, at DeWalt har ønsket at lave en kap-/geringssav, som skal være let at bruge for alle på arbejdspladsen.

Fordele ved køb af DeWalt DWS780-XPS:

 • En maskine til mange års brug
 • Arbejdspladsens trygge ledsager
 • Præcist snit hver eneste gang

Det vil nok ikke undre nogen, at DeWalt DWS780-XPS også med størrelsen på klingen, hastigheden og skærekapaciteten er imponerende. Her har den nemlig en klinge på hele 305 mm. og en skærekapacitet på 110×303 mm. Så bliver det nærmest ikke vildere. Det er svært at se, hvad du ikke kan skære, når maskinen er i 0 grader.

Den yder 1675 W og spinder klingen på 1900 – 3800 o/min. Det afhænger af, hvor sød du vil være ved maskinen. Husk på, at en langsom opstart og stille brug af maskinen sikrer en motor, der ikke lider overlast på lang sigt.

Specifikationer:

 • XPS-skyggeskæringslinje
 • Dobbelt glideanslag
 • 110×303 mm skærekapacitet i 0 grader
 • Nem og sikker indstilling


Enden af kapsav test og geringssav test – Sådan vælger du

Som du nok har bemærket, er der flere maskiner i vores kap geringssav test-guide, som minder en del om hinanden. Det kan være svært at vælge mellem de sammenlignelige maskiner.

Prøv derfor at gå efter dit behov først og fremmest. Find den maskine, der kan det, du søger, og kan det til en god pris. Skal du have en kap-/geringssav hjem til privaten, behøver du ikke betale i dyre domme for det, hvis den skal bruges til en terrasse og et fremtidigt projekt, du endnu ikke helt kender. Find den, du skal bruge, og som gerne kan lidt mere end det, bare for at være helt sikker.

Skal den købes til firmaet, så find en god, stærk og solid maskine. Det er et dumt sted at spare. Selvom kap-/geringssaven ikke umiddelbart er kendt i den brede befolkning som ved enhver tømrer, snedker eller anden byggemand, at den er livsnødvendig for at kunne udføre et godt og præcist stykke arbejde.

Når så den skal bruges hyppigt og gerne længe, burde svaret være meget simpelt. Find den bedste, mest holdbare, mest alsidige, mobile og slidstærke. Det kan være en dyrere omgang, men du og kollegerne vil takke dig for det på arbejdspladsen.


Kilder:


FAQ – ofte stillede spørgsmål

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”:”Question”,”name”:”Hvordan bruger man en kap-/geringssav?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”Ikke to kap-/geringssave er ens. Justering og indstilling vil variere i større eller mindre grad. Følg derfor anvisningen, som følger med maskinen. De fleste kap-/geringssave her på listen er meget intuitive i deres brug og indstilling.”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Hvilken kap-/geringssav skal jeg vælge?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”Du skal vælge den, der imødekommer dine krav. Den maskine, som kan håndtere det, du kræver fra den. Det er altid ærgerligt at købe en kap-/geringssav, som har for lille skærekapacitet, dog skal du ikke købe en alt for stor kap-/geringssav af den grund. Det er også en skam at bruge mange penge på en flot og god maskine, hvis egenskaber du aldrig får brugt. “}},{“@type”:”Question”,”name”:”Hvorfor er en kap-/geringssav nødvendig? “,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”Spørg en tømrer. Den præcise udskæring i vinkel og gering er nærmest umulig uden en god kap-/geringssav. Det er millimeterfejl, der får terrassen til at blive skæv og grim. De millimeter har du kontrol på med en præcis kap-/geringssav. Derfor er den nødvendig.”}}]}

Hvordan bruger man en kap-/geringssav?

Ikke to kap-/geringssave er ens. Justering og indstilling vil variere i større eller mindre grad. Følg derfor anvisningen, som følger med maskinen. De fleste kap-/geringssave her på listen er meget intuitive i deres brug og indstilling.

Hvilken kap-/geringssav skal jeg vælge?

Du skal vælge den, der imødekommer dine krav. Den maskine, som kan håndtere det, du kræver fra den. Det er altid ærgerligt at købe en kap-/geringssav, som har for lille skærekapacitet, dog skal du ikke købe en alt for stor kap-/geringssav af den grund. Det er også en skam at bruge mange penge på en flot og god maskine, hvis egenskaber du aldrig får brugt.

Hvorfor er en kap-/geringssav nødvendig?

Spørg en tømrer. Den præcise udskæring i vinkel og gering er nærmest umulig uden en god kap-/geringssav. Det er millimeterfejl, der får terrassen til at blive skæv og grim. De millimeter har du kontrol på med en præcis kap-/geringssav. Derfor er den nødvendig.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering