Kvadratisk havebord – Forny terrassen med et flot, kvadratisk havebord

Kvadratisk havebord – Forny terrassen med et flot, kvadratisk havebord

02/12/2020 0 Af Camilla

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne artikel guider vi dig til de bedste kvadratiske haveborde, der er på markedet lige nu. Alle tre borde er blevet udvalgt ud fra de bedste brugeranmeldelser, og hvor solgte og populære de er på det danske marked lige nu. Derfor er du også garanteret, at ligegyldigt hvilket havebord du vælger fra denne artikel, så er der kvalitet bag både prisen og designet.

LÆS OGSÅHavebord – Den komplette guide til at vælge det bedste havebord


Et kvadratisk havebord på 80×80 centimeter – perfekt til den lille terrasse

kvadratisk havebord i træBremen havebordet er et lækkert og lille havebord, der passer godt ind i de små haver og på de små terrasser. Rundt om bordet kan der sidde fire personer, hvor der stadig er god plads til albuerne.

Bordet har en højde på 75 centimeter, og dette giver en behagelig og god siddehøjde. Bordet er godt til den lille familie, til et par eller til singlepersonen.

→ Set hos Havemoebelland.dk til 1.299 kr.

Bordet er fremstillet i kerneteak, hvilket giver det den flotte, varme farve. Når et møbel er fremstillet i kerneteak, betyder det også, at træet indeholder mere olie, end hvis det var fremstillet i yderstammen af træet.

Dette betyder også, at du kan nøjes med at give dette bord en omgang olie et par gange om året i stedet for op til fire gange om året, som hvis bordet var fremstillet af yderstammen.


Et kvadratisk havebord på 90×90 centimeter – fremstillet i nonwood

sort kvadratisk havebordVores næste kandidat til et fint, kvadratisk havebord er Colorado havebordet, der er fremstillet i grå nonwood. Nonwood er et plastbaseret materiale, der ligner træ, men som er meget lettere at vedligeholde.

Det eneste, du skal gøre, er nemlig at tørre det over med en våd klud, når det trænger, da nonwood-materialet allerede er snavs-, fugt- og mugafvisende, og det betyder derfor, at du ikke skal investere i en olie eller gennemgå en sæbebehandling.

→ Set hos Biva.dk til 994 kr.

→ Set hos XL-Mobler.dk til 994 kr.

Det eneste, du skal være opmærksom ved nonwood, er, at det ikke er en god ide at efterlade glas og krus på overfladen alt for længe. Derudover tåler dette materiale heller ikke varme fra pander eller gryder, så vi anbefaler, at du benytter dig af bordskånere og glasbrikker, hvis du vælger at købe dette bord.


Et kvadratisk havebord på 100×100 centimeter – med plads til parasol

billigt kvadratisk havebordDet sidste bord i vores guide er endnu et bord i teaktræ. Bremen havebordet er fremstillet i kerneteak og indeholder en høj mængde naturlig olie, hvilket betyder, at det er lettere at vedligeholde. Derudover har dette havebord som det eneste på vores liste plads til en parasol.

→ Set hos Biva.dk til 1.699 kr.

I midten af bordet er der nemlig et hul, hvor du kan placere en parasol. Ønsker du ikke at have en parasol, eller vil du blot fjerne den i løbet af sommersæsonen, kommer bordet med en messingprop, så du ikke er efterladt med et hul i bordet.

Bliver Bremen havebordet udsat for regn, kan du med fordel nedslibe overfladen let og give det en oliebehandling.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Om du vælger nonwood eller teak er op til dig, og hvor meget tid du vil bruge på pleje af bordet. Et havebord i nonwood kræver langt mindre pleje end teak.

Skal et havebord ind om vinteren?

Ja, vi anbefaler på det kraftigste, at du stiller dit havebord ind om vinteren. Har du ikke mulighed for dette, kan du også beskytte møblet med et varmt og vandtæt overtræk.

Hvilket havebord skal jeg vælge?

Vi anbefaler, at du vælger det havebord, der passer bedst til dig. Alle havebordene i denne artikel er blevet valgt ud fra gode brugeranmeldelser, så uanset hvilket du vælger, er du sikker på at få et bord i god kvalitet.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering