Lille loungesæt – Guide til dit valg af loungesæt, hvis pladsen er trang

Lille loungesæt – Guide til dit valg af loungesæt, hvis pladsen er trang

17/11/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Så snart solen begynder at titte frem, kan vi slet ikke vente med at komme ud og nyde den. Vi elsker at nyde det gode vejr ude i vores haver eller på vores altan – gerne i nogle lækre og behagelige møbler.

LÆS OGSÅ: Loungesæt – Vi guider dig til de billigste og bedste loungesæt til din terrasse

Drømmer du om at få et lille loungesæt til terrassen eller altanen? Så læs med her. Her i artiklen har vi nemlig lavet en guide med inspiration til, hvad du kan gå efter, når du vælger det rette loungesæt. Derudover har vi udvalgt en række produkter, der hver især har noget at byde på. Vi gennemgår produkterne, så du nemt og hurtigt kan vælge det lille loungesæt, der passer til lige netop dig og dine ønsker.


Skab hygge med et lille loungesæt

Måske tænker du, at et loungesæt kun er til dem, der har masser af plads, men det er det langt fra. Selvom du blot har en lille have eller altan, så kan du sagtens få et lille loungesæt, der passer ind.

Med et lille loungesæt kan du skabe masser af hygge i haven eller på din altan. Du kan få det i mange forskellige typer og farver, og der er derfor rig mulighed for, at du kan vælge det loungesæt, der matcher dit uderum og din personlige stil.

Det lille loungesæt med mange muligheder

lille loungesætHvis du ikke har særlig meget plads, så er det godt at vælge et loungesæt med mange muligheder. Især hvis det er det eneste møbel, du har plads til udenfor.

Her vil vi gerne fremhæve det lille loungesæt fra Bragno, som byder på et væld af muligheder. Det viser sig også tydeligt hos forhandleren ILVA, hvor det har fået fem stjerner og gode anmeldelser.

→ Set hos ILVA.dk

Et møbel med flere funktioner

Det lille loungesæt kommer med tre moduler, som du kan sammensætte, som du har lyst. Det har derfor flere funktioner, og du kan ændre på det, så det passer til det, du har brug for.

Du kan for eksempel lave en almindelig loungesofa eller en loungesofa med chaiselong. Du kan også bruge det ene modul som sofa, eller du kan helt fjerne et modul, hvis du ikke har pladsen.

Derudover er det også nemt og hurtigt at stable, hvis du skal rykke rundt eller opbevare det.


Indret dit uderum efter din smag

Når du indretter din have eller din altan, så er der også rig mulighed for at vise din personlige stil her. Det er ikke kun indenfor i hjemmet, at du kan vise den.

Der er nemlig rig mulighed for at finde nogle havemøbler med masser af kant, så du også kan vise din personlighed her.

Til dig, der ønsker et anderledes lille loungesæt

Hvis du drømmer om et anderledes lille loungesæt, så er loungesofaen fra Langkawi et perfekt valg. Det er nemlig ikke uden grund, at det er den mest populære loungesofa hos ILVA.

bedste lille loungesæt→ Set hos ILVA.dk

Loungesofaen er en perfekt størrelse, der også passer ind i små områder. Den er designet i elegant og mørkt eukalyptustræ, og så kommer den med moderne, grå hynder.

Denne kombination giver et møbel, der i den grad skiller sig ud. Den kan give din have eller terrasse et helt særligt udseende.

Det mørke eukalyptustræ er desuden FSC-certificeret. Du kan derfor være sikker på, at du får en sofa, der er lavet i træ, der stammer fra skove, der bliver drevet bæredygtigt.

Indret sofaen efter dine ønsker

Med det lille loungesæt fra Langkawi medfølger der også mange muligheder. Du kan nemlig rykke rundt på det, så du kan skabe lige den hyggekrog, du ønsker.

Hvis du for eksempel ikke ønsker et ryglæn, så kan du tage hynderne og bruge dem som et behageligt armlæn i stedet. Så kan du i stedet tilføje nogle lækre puder som ryglæn, hvis du ønsker det.


Lav et hyggeligt uderum med et klassisk lille loungesæt

Det kan også være, at du foretrækker et helt klassisk lille loungesæt. Det passer også til det meste, og du kan skabe et rigtig hyggeligt uderum. Det betyder også, at du ikke skal tænke så meget over, hvad du ellers vælger at indrette din have eller din altan med, da et klassisk møbel fungerer med det meste.

Billigt og klassisk lille loungesæt

lille sort loungesætHvis du foretrækker et klassisk lille loungesæt, så bør du tage et nærmere kig på loungesofaen fra Borgio. Det er den billigste loungesofa hos ILVA, så du får den samtidig til en rigtig god pris.

→ Set hos ILVA.dk

Den er lavet i sort polyrattan, og stellet er i aluminium og halvrund polyrattan. Derudover er benene i plast med rustfrit stål, og du får flotte mørkegrå hynder med.

Et loungesæt, du altid kan gøre større

Det er en topersoners loungesofa, der består af to moduler med armlæn. Det er to modulender, så hvis du pludselig får mere plads, så kan du altid tilføje et midtermodul.

Der er derfor masser af muligheder med dette klassiske lille loungesæt.


God kvalitet med Havesektionen

Hos Havesektionen stræber vi altid efter at udvælge produkter og forhandlere, der kan leve op til vores krav og forventninger til kvaliteten. Det får du med garanti hos forhandleren ILVA, som leverer kvalitetsprodukter gang på gang.

Her finder du det største udvalg af møbler og tilbehør i Danmark, og de har derfor masser at byde på – uanset hvilken type loungesæt du er på udkig efter. Med dem er du altid garanteret en god pris og ikke mindst god service, hvis du er i tvivl om noget.


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg godt få et loungesæt til en lille have eller altan?

Et loungesæt er ikke kun til store haver og uderum. Du kan også sagtens finde et flot loungesæt til din lille have eller altan. Der er forskellige størrelser, du kan vælge imellem.

Hvilket lille loungesæt skal jeg vælge?

Det lille loungesæt fra Bragno og Langkawi er blandt de mest populære. Det lille loungesæt fra Borgio er et billigere valg, men også populært.

Hvor kan jeg købe et lille loungesæt?

Der er mange steder, hvor du kan købe et lille loungesæt. Hvis du gerne vil være sikret høj kvalitet, så kan du trygt bestille det hos ILVA. De leverer nemlig høj kvalitet gang på gang.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering