Loungesæt – Vi guider dig til de billigste og bedste loungesæt til din terrasse

Loungesæt – Vi guider dig til de billigste og bedste loungesæt til din terrasse

02/04/2021 0 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal du have nye havemøbler eller et loungesæt, der kan bruges i haven eller på terrassen? Med et loungesæt kan du få endnu mere ud af haven og de sene sommeraftener. Det kan dog være svært at finde det helt rette loungesæt, der passer til dig, da der findes utallige kombinationer af borde, stole og sofaer. Derudover skal du også tænke på kvalitet og holdbarhed.

Vi hjælper dig på vej med en guide om, hvilket loungesæt du skal vælge, og hvad du skal være opmærksom på. I denne guide kommer vi ind på nogle af de loungesæt, der har fået rigtig gode anmeldelser af brugerne, og som er bedst i test set ud fra blandt andet kvalitet, stil og holdbarhed.


Havemøbler, loungesæt – hvad kan du bruge det til?

Et loungesæt kan bruges på både terrasser og i haver og giver en helt særlig, afslappende stemning dertil. Det er ikke kun et sted, hvor du kan spise ude, men også et sted, hvor du kan slappe af og nyde stilheden eller tid med venner og familie. Et loungesæt kan være et samlingspunkt og mødestedet i din have.


Sådan vælger du det perfekte have-loungesæt

Når du skal vælge det perfekte have-loungesæt til dig, er det vigtigt at tænke på, hvor stor din have eller terrasse er, og hvad du gerne vil bruge loungesættet til. Vil du primært bruge det under træet i haven, hvor du kan nyde et glas vin med benene oppe? Eller vil du bruge det, til når du får flere gæster eller som solseng på træterrassen? Alle disse ting kræver forskellige typer af loungesæt. Derfor er det vigtigt at overveje det inden køb af nyt loungesæt.

LoungesætHvis du eksempelvis primært skal bruge loungesættet, når du har gæster, så skal du vælge et stort loungesæt med mange siddepladser. Hvis det er tilfældet, kan det være, at du skal købe en stor hjørnesofa, der kan være langs kanten af din terrasse. Så kan der sidde op til seks personer og hygge udenfor på samme tid.

→ Set hos ILVA.dk

loungestolHvis du i stedet gerne vil bruge loungesættet som dit private sted, hvor du kan nyde solen eller en god bog, så skal du måske vælge en loungehvilestol, hvor du kan sidde behageligt og komfortabelt.

Den kan du så igen kombinere med en loungeskammel eller lignende, så du kan smide benene op, imens du nyder tilværelsen. Vi har fundet den til yderst fordelagtige priser online. Således kan du være ganske sikker på at gøre et godt køb:

→ Set hos ILVA.dk

Invester i et loungesæt med flere funktioner

Det kan også være en god ide at investere i et loungesæt med flere funktioner. Der findes nemlig både loungesæt med moduler, som du kan flytte rundt på, og loungesæt med puder, der kan flyttes rundt, så sofaen får nye funktioner. Det kan være smart, hvis du har en mindre have eller blot ønsker et enkelt loungesæt til flere forskellige situationer.

Du skal også overveje, om du skal have andre ting til terrassen som eksempelvis en parasol, en gasgrill eller noget helt tredje, der kan sætte prikken over i’et sammen med loungesættet.


Havemøbler, loungesæt-tilbud

Det kan ofte betale sig at købe loungesæt på tilbud, da du kan spare mange penge. Et loungesæt kan hurtigt løbe op, da du både skal have sofaer, stole og borde, og dertil kommer også hynder, puder og lignende.

loungesæt på tilbudDet er derfor en klar fordel at købe et loungesæt på tilbud. Du kan både købe individuelle elementer til sættet og fulde sæt med alt, hvad du behøver.

Få loungemøbler på tilbud flere steder

Du kan blandt andet få flere forskellige loungemøbler på tilbud i ILVA. Lige nu kan du eksempelvis få loungestole, sideborde, loungeskamler og meget andet. Du kan også få fulde loungesæt på tilbud, hvor alle delene er inkluderet, som eksempelvis Vera loungesættet:

→ Set hos ILVA.dk


Find billige loungesæt

Loungesæt kan variere meget i pris, alt efter hvor du køber det, og hvilken kvalitet det er i. De dyreste loungesæt kan komme helt op i 20.000 kroner, men det kan sagtens lade sig gøre at finde billige loungesæt helt ned til 2.000 kroner for alle delene. Det gælder bare om at undersøge markedet.

Når du køber et billigt loungesæt, skal du selvfølgelig stadig have fokus på, om kvaliteten er i orden. Det er stadig vigtigt, at sættet kan holde til at stå udenfor og holde til, at det bliver brugt en masse om sommeren. Sørg derfor for at undersøge både stel og hynder i forhold til kvalitet, og find ud af, om det kan betale sig at købe et billigt loungesæt set i forhold til kvaliteten.

Få et billigt Femø-loungesæt

billigt loungesætHvis du gerne vil have et billigt loungesæt, der har det hele, men ikke koster en bondegård, så er Femø loungesæt et rigtigt godt bud.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 1.999 kr.

Det er et stilrent loungesæt i sort 4-string polyratten med powdercoated stålstel. Her får du også et bord med glastop og grå hynder inkluderet i prisen. Du får derfor rigtig meget for pengene, og de er godt givet ud.

Stolene er behagelige at sidde i, og det samlede look er stilet og enkelt. Hele sættet kommer i et flettet look, der passer ind på de fleste terrasser. De forskellige dele er også nemme at flytte rundt på, da de netop er lavet i flet. Det er supersmart, hvis du gerne vil flytte rundt på sættet i forhold til eksempelvis solen eller skygge. Bordet har en glastop, som er nem at rengøre, og kombinationen af flet og glas giver loungesættet et unikt udtryk.


Vælg et loungesæt udendørs

Når du skal vælge dit nye loungesæt, er det vigtigt, at du tjekker, at det nu også kan holde til at stå udendørs. Nogle kan kun stå udendørs om sommeren, mens andre kan stå udendørs året rundt, så længe du tager puderne ind. Men det kan være en god ide at købe et loungesæt med hynder, der kan holde til lidt af hvert, så du ikke hele tiden behøver at tage dem ind og ud, hver gang det begynder at regne.

Du kan også investere i et regnslag til hele loungesættet, som så kun er taget af, når du skal bruge det. På den måde behøver du ikke at flytte hynderne, men blot putte slaget på, når du ikke skal bruge loungesættet mere.

Vælg puder/hynder, der kan tåle vand

sort loungesætDu kan eksempelvis vælge et Bragno loungesæt, der er et sort loungehavemøbel i textelin med aluminiumsstel. Her kommer hynderne i mørkegrå olefin, der er modstandsdygtigt over for vand.

→ Set hos ILVA.dk

Derfor kan det altså godt holde til at stå ude, selvom vejret er lidt hårdt. Møblet består af tre moduler, der kan sammensættes som ønsket.

Derudover er modulerne lavet sådan, at de kan stables, så de er nemme at opbevare. Det er også noget, som du skal overveje, når du skal have et loungesæt udendørs.


Få loungesæt-udsalg med lækker Langkawi-loungesofa

loungesæt udendørsHvis du leder efter et loungesæt, der er på udsalg, men som samtidig er i høj kvalitet, skal du have fat i Langkawi loungesofa.

Den er under de mest populære loungemøbler hos ILVA.dk. Og det er forståeligt nok, for den kommer i et stilet design, der kan pifte enhver terrasse op.

→ Set hos ILVA.dk

Her får du en loungesofa, der er på tilbud, og som er en topersoners loungesofa i FSC®-certificeret eukalyptustræ med sæde- og ryghynder i holdbart og vandafvisende grå olefin. Igen er det smart, at den kommer med et holdbart og vandafvisende materiale, når den skal stå udendørs i lang tid. Det gør, at den holder meget længe, også selvom du bruger den meget, og den skal stå udenfor.

Du får en ekstra ryghynde med til sofaen, som kan bruges til at bygge terrassemøblet op, lige som du vil have det. Så kan du bruge loungesofaen som både en klassisk sofa, en moderne chaiselong eller en daybed, hvor du kan ligge og sole dig eller læse en god bog. Her får du altså et loungemøbel med mange funktioner, og det er smart at vælge sådan en type, hvis du måske ikke har så meget plads på terrassen og gerne vil bruge den forskelligt, alt efter om du har gæster eller ej.


Vælg et loungesæt i sort

Det kan være en god ide at vælge et loungesæt i sort, da du ofte ikke vil kunne se lige så tydeligt, hvis det bliver slidt, eller hvis det bliver lidt beskidt. Og det vil det komme til, hvis du har det udendørs. Derudover er sort en lækker, klassisk farve, der passer til de fleste hjem og terrasser. Det sorte loungesæt kan give et clean og stilet look til din have. Sammen med nogle mørkegrå hynder får du et udtryk, alle dine naboer kan være jaloux over.

Sort loungesæt – Horizon loungehjørnemodul

hjørnemodul til loungesæt→ Set hos ILVA.dk

Hvis du gerne vil have et sort loungesæt, kan du vælge Horizon loungehjørnemodul, der har et lækkert sæde i sort polyester-flet. Denne model er en af de mest populære hos ILVA, og det forstår vi godt.

Stellet kommer også i sort aluminium, som gør modulet rigtig nemt at flytte rundt på. Netop fordi det er et hjørnemodul, så kan du kombinere det, som du vil, med andre moduler fra den samme serie.

Det giver dig mulighed for at skabe dit helt eget design. Det er også smart, hvis din have måske ikke er så stor, eller hvis den har en sjov udformning. Så kan de forskellige dele passe ind, som du ønsker det.


4living Margo loungesæt – Helt rundt loungesæt

rundt loungesæt→ Set hos Frishop.dk til 8.999 kr.

Hvis du vil have et helt unikt loungesæt, der adskiller sig fra andre typer af loungesæt, der findes på markedet, så skal du have fat i et fuldstændigt rundt loungesæt. Det kan du få med 4living Margo loungesæt, der består af to buede sofaer, to buede bænke og et rundt bord.

Det hele kommer altså i en fuldstændig rund form, som adskiller sig fra andre loungesæt. Det ser især fedt ud, hvis du har en rigtig stor terrasse, der har plads til den runde form.

Med det runde loungesæt får du et modul-sæt med 10 cm tykke sædehynder og ryghynder. Det smarte er også, at der i midten af de buede sofaer og bænke er et rundt bord, der både kan bruges som bord, men også en seng. Selvom det lyder skørt, så kan det faktisk godt lade sig gøre.

For hvis du samler alle delene i dette loungesæt, så følger der en ekstra hynde med, der kan lægges oven på bordet. På den måde skaber du en stor, rund daybed, der kan bruges som solseng.

Du får altså flere unikke egenskaber – det runde design og kombinationen af loungesæt og daybed. Perfekt til dig, der både vil sole dig og have de klassiske loungefunktioner med bord og stole.


Find dit næste loungesæt

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på, hvilket loungesæt du skal vælge efter denne guide. Vi håber, du har fundet inspiration i nogle af de ovenstående loungesæt. Du skal blot huske på at overveje, hvad du skal bruge loungesættet til, og hvor meget plads du har. Derudover gælder det bare om at finde et loungesæt, der passer til din stil og dit budget.

Sidst, men ikke mindst skal du huske at kigge på forholdet mellem kvalitet og pris. Det gælder om at vælge et loungesæt, der kan holde til at stå udendørs i længere tid, uanset hvad vejret bringer. Det danske vejr er jo altid ustadigt, så det er godt at have in mente. Det nytter dog heller ikke at købe et virkelig dyrt sæt, der ikke lever op til din stil og budget. Så sæt alle disse faktorer op imod hinanden, og så vil du finde det loungesæt, der passer bedst til dine behov.


FAQ – ofte stillede spørgsmål til loungesæt

Hvor kan jeg finde loungesæt på tilbud?

Der er flere forskellige steder, hvor du kan finde loungesæt på tilbud. Filtrer dine søgeresultater ved kun at vælge loungesæt på tilbud eller udsalg.

Hvilken type loungesæt skal jeg vælge?

Tænk over, hvor mange mennesker der skal bruge det, og om det skal stå ude hele vinteren også. Du kan også overveje, hvor meget plads du har, og hvor stort dit budget er.

Hvordan finder jeg det bedste loungesæt?

Du kan kigge på forholdet mellem pris, kvalitet, funktionalitet og behov fra din side. Hvis du stiller alle disse faktorer overfor hinanden, finder du det bedste loungesæt.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering