Makita boremaskine guide: Et godt valg, hvis du går efter kvalitet

Makita boremaskine guide: Et godt valg, hvis du går efter kvalitet

17/04/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Makita er et japansk mærke, som blev grundlagt i 1915. Det er derfor et mærke, hvor erfaring spiller en stor rolle. De er gode til at komme med nye modeller af deres produkter, der hele tiden bliver videreudviklet og optimeret.

Du kan finde Makita værktøj i hele verden, da det er et kæmpe firma, som har formået at sprede værktøj med god ydeevne og høj kvalitet. Det har været kendt på det danske marked siden 1991, hvorfor det også herhjemme kan udvise erfaring, i forhold til hvad det danske marked har af krav og behov.

LÆS OGSÅBoremaskine Guide – Skal du ud at finde en ny boremaskine?

Makita er kendt for sit el-værktøj, hvor du kan finde alt fra boremaskiner til løvblæsere og plæneklippere. De er kendt for deres fokus på sikkerheden omkring byggestøv, støj og vibrationer, der hele tiden forsøges at mindskes ved hjælp af optimering af procedurer og produkter.

Derudover er virksomhedens fokus på miljøet, hvorfor de genbruger deres defekte maskiner og batterier, så metal og plastik kan blive genbrugt i andre produkter. Det er derfor et mærke, der har mange gode visioner, som de formår at få ud i deres produkter.


Maktia boremaskine: Hvad skal den kunne?

Typisk vil du finde en Makita boremaskine, som også har en skruefunktion. Det er fornuftigt at vælge en boremaskine, der både kan bore og skrue – hvis den efterlader et godt resultat i begge discipliner, hvilket en boremaskine fra Makita vil kunne. Derudover vil Makita lave akku boremaskiner, der er drevet af batteri.

Makita boremaskineBatterierne vil oftest være genopladelige, hvilket er fornuftigt i forhold til en mere miljøvenlig tankegang. Det kan også være fordelagtigt med en akku boremaskine, da du ikke vil være afhængig af en stikkontakt og heller ikke skal tænke på ledningen.

Batteriernes levetid hos Makita DDF482RFJ er ifølge Forbrugerrådet Tænk ”meget god”, og samlet set bliver batteriernes og opladernes oplevelse kategoriseret til ”gode”, hvilket er en god placering af batterier og oplader for en boremaskine. Det er vigtigt at finde en boremaskine, som kan holde på strømmen – også når den ikke bruges.

Derudover er det vigtigt, at ladetiden ikke tager lang tid, så du kan få dit arbejde gjort uden for meget ventetid.

→ Set hos Proshop.dk til 1.580 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.889 kr.


Makita batteri boremaskine

Du kan finde en masse akku modeller fra Makita, hvor du får en kraftfuld boremaskine, der leverer et resultat i en god og professionel kvalitet.

Makita akku boremaskine

Du kan købe Makita boremaskiner i sæt, hvor du får oplader og batterier med din boremaskine, eller du kan købe boremaskinen for sig.

Hvis boremaskinen har samme batteritype, som andet værktøj fra Makita, vil du kunne bruge batterier fra Makita værktøjet derhjemme.

Makita DF331DSMJ er blevet kåret ”bedst i test”. Det er en god boremaskine med to gear, som du kan indstille, alt efter hvor mange omdrejninger dit arbejde behøver.

Denne bliver solgt som sæt, hvor du både får to batterier, oplader og en kuffert, så du nemt og sikkert kan fragte den.

→ Set hos Dorchdanola.dk til 1.585 kr.


Boremaskine med 18 V – Kraftfuld slagboremaskine

Makita er kendt for sine 18V lithium-ion batterier, der sørger for, at du får nogle kraftfulde batterier til din boremaskine og samtidig nogle batterier, der kan oplade hurtigt.

En normal boremaskine vil ikke have kraft nok til at bore sig igennem det kompakte, hårde materiale, som beton er, og du vil ødelægge din boremaskine eller slide den unødvendigt, hvis du prøver – dette gælder uanset kvaliteten på din boremaskine. Hvis du skal bruge din boremaskine til beton, skal du derfor have fat i en slagboremaskine.

Makita har selvfølgelig også tænkt over dette problem, hvorfor de har lavet nogle slagboremaskiner med 18V lithium-ion batterier, som du kan bruge i en betonvæg. Nybyggeri vil oftest være i beton, hvorfor det er nødvendigt at se på udvalget, hvis du enten bor eller skal bo i nybyggeri.

Makita DHP453RYJ er en slagboremaskine, der er meget kraftfuld. Derudover bliver den solgt med to batterier og en lynoplader. Med en lynoplader vil du typisk kun skulle vente 30-45 min. på, at batteriet er fuldt. I dette tilfælde er det bare en luksus, da du har to batterier, som du kan veksle imellem.

Billig Makita boremaskineDet vil sige, at mens det ene batteri lader op, kan du bruge det opladede batteri. Slagboremaskinen har to gear, hvilket er en fordel at sætte sig ind i, så du ikke slider maskinen mere end højest nødvendigt.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.314 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.366 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.394 kr.

→ Set hos Dorchdanola.dk til 1.540 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 1.567 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 2.400 kr.


Makita skruemaskiner

Som sagt i starten kan du finde Makita boremaskiner, som også vil være skruemaskiner. Ovenstående produkter vil derfor også kunne være behjælpelige som skruemaskiner. Hvis du gerne vil have en skruemaskine for sig, har Makita også lavet skruemaskiner, der kun har deres fokus på skruearbejdet.

En skruemaskine vil efterlade et flot og professionelt resultat, hvilket en boremaskine med skruefunktion også vil kunne, men man skal huske på, at det ikke er boremaskinens spidskompetence.

 

Makita DFS452Z er en skruemaskine, der har mange fordele. Den er blandt andet udstyret med en overbelastningsbeskyttelse, hvorfor den er holdbar og vil have en lang levetid.

Makita skruemaskineBoremaskinen fra Makita arbejder bedst i fiber/gips vægge, men du vil kunne bruge den i andet materiale – du får blot det bedste resultat i gips og fiber. Med en skuremaskine får du et mere professionelt resultat, hvis du er vant til en bore-/skruemaskine.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.311 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.321 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.321 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.489 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.495 kr.


Dit valg…

Hos Havesektionen går vi op i kvalitet og funktionalitet, når det kommer til værktøj – hvilket Makita leverer. Det er kvalitetsværktøj, der overgår manges forventninger, når de får en Makita boremaskine i hånden.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Ergonomi, forlænget levetid og kvalitet er tænkt ind i deres produkter, så du er sikret en god kvalitet og en boremaskine, der lever i længere tid. Deres nye lithium-ion batterier giver nye og bedre batterier, hurtigere ladetider og en mere kraftfuld maskine, hvilket kun omfavner forbrugernes behov, når det kommer til akku boremaskiner.

Makita er derfor et godt kvalitetsmærke, når det kommer til værktøj og haveredskaber. Det er anerkendt for deres ekspertise og kvalitet, og mange bruger produkter fra Maktia både til privat brug og arbejde.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering