Makita buskrydder – Sådan finder du den bedste til dit behov

Makita buskrydder – Sådan finder du den bedste til dit behov

10/05/2021 0 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvis der er ét stykke værktøj, der er guld værd i dit værksted, så er det en buskrydder. En buskrydder er nemlig din hjælper, når du skal have styr på haven. Den giver et fantastisk resultat og sparer dig for mange timers arbejde.

LÆS OGSÅ: Buskrydder guide: Den ultimative guide til at finde din næste buskrydder

Her kan du læse meget mere om, hvorfor du med fordel kan vælge en Makita-buskrydder til værkstedet. Her får du nemlig kvalitet for pengene, og hvem vil ikke gerne have et stykke værktøj, der kan bruges i mange år? Læs med, og bliv klogere på, hvordan du vælger den helt rigtige Makita-buskrydder.


Makita er værktøj i høj kvalitet

Siden 1991 har Makita leveret elværktøj til danskerne. De har hovedkontor i Horsens, hvor de producerer et væld af forskellige maskiner og sørger for en god service over for kunderne. Makitas mission er at tilbyde kvalitetsprodukter og serviceydelser, der hjælper dig med at nå i mål med forskellige projekter. De har samtidig et særligt øje for den gode kvalitet og professionelt udstyr.

Når vi taler om Makita-buskryddere, er der selvfølgelig mange forskellige modeller at vælge imellem. Her er der noget for alle, hvad end du er til en mindre model eller til den helt store, der kan klare alle opgaverne.

makita buskrydderTil dig, der vil have det hele, kan vi anbefale en Makita EM4350RH. En firetaktsbuskrydder, der kan klare det hele. Denne har vi fundet hos adskillige store online forhandlere, hvor du kan få den til nogle af markedets bedste priser. Find den bl.a. hos nedenstående webshops:

→ Set hos Proshop.dk til 4.999 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 5.249 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 5.257 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 5.257 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 5.257 kr.

Og til dig, der skal have en Makita-buskrydder til de små opgaver, er en Makita EM2600U 2T et godt valg. Du finder selvfølgelig mange andre modeller mellem disse to, og dem kan du læse mere om nedenfor.

Makita græstrimmer→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.878 kr.

→ Set hos Faisto.dk til 1.879 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 2.000 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.141 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 2.141 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 2.155 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 2.458 kr.

→ Set hos VVS.dk til 3.019 kr.


Benzin eller batteri buskrydder

Makita har ikke truffet en beslutning for dig. Du finder både en Makita buskrydder på benzin og en Makita buskrydder med batteri. Du skal nemlig selv have lov til at træffe valget og finde din foretrukne model.

Hvis du vil have en buskrydder, der anvender et genopladeligt batteri, er Makita DUR365UPT2 et rigtigt godt bud, og kunne være en god model at vælge.

Bedste makita buskrydder

Denne model har tre forskellige gear, som du kan skifte imellem. Samtidig har den et lydtryksniveau på kun 75 dB, og derved er dens støjniveau minimalt. Du finder den hos forskellige online webshops, til nogle skarpe priser. Vi har fundet den hos følgende forhandlere, til de bedste priser:

→ Set hos Homeshop.dk til 3.516 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 3.560 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 3.560 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 3.699 kr.


Den rette model for dig

Når du skal vælge den helt rette Makita buskrydder for dig, bør du altid overveje, hvor stort et areal den skal kunne klare. Jo større arealet er, desto bedre en model skal du vælge. Samtidig har mængden af buskads også en afgørende betydning for dit valg.

Du får meget for pengene, og derfor kan du også vælge at investere i en af de større modeller og betale lidt ekstra. På den måde er du sikker på at få en buskrydder, der kan klare alle opgaverne, og som har en lang levetid. Så slipper du for at gøre det hårde arbejde selv fremover og i de næste mange år.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering