Makita hækkeklipper guide – Lad Makita hjælpe med hækkeklipningen

Makita hækkeklipper guide – Lad Makita hjælpe med hækkeklipningen

01/03/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du på udkig efter en ny Makita-hækkeklipper med batteri, benzin eller el? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Med en effektiv hækkeklipper kan din hæk stå skarpt og velplejet året rundt – især hvis du også sørger for at klippe den regelmæssigt.

LÆS OGSÅ: Den ultimative hækkeklipper guide: Spar tid og kræfter med den rette hækkeklipper

Måske yder din gamle hækkeklipper ikke optimalt, eller måske er den bare ikke egnet til opgaven? Der er stor forskel på hækkeklippere, og nogle er bedre egnet til visse typer opgaver end andre.


Find den rette Makita hækkeklipper ét sted

Med den rette hækkeklipper i hænderne kan du både mindske arbejdsbyrden og ikke mindst spare tid på hækkeklipningen. Det gælder, uanset om du søger en Makita hækkeklipper til privat- eller erhvervsbrug. Hvad end du søger en Makita hækkeklipper med batteri, en med ledning eller en Makita hækkeklipper med benzin, vil du højst sandsynligt gerne finde den til en god pris.

Hos havesektionen.dk hjælper vi dig med at finde den bedste Makita hækkeklipper på tilbud, som matcher dine behov og krav. Vi har samlet nogle af de bedste Makita hækkeklippere på markedet, og fundet den hos forskellige online forhandlere.

I denne guide dykker vi ned i, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde en ny hækkeklipper. Der er nemlig forskel på, om du får fingrene i en Makita hækkeklipper med batteri, el eller benzin. De besidder hver deres egenskaber og egner sig til forskellige typer hækkeklipning.

Vi præsenterer dig ikke blot for fordele og ulemper ved forskellige typer hækkeklippere, men derimod også for nogle af markedets absolut bedste priser, således at du kan finde en ny og god Makita hækkeklipper på tilbud.


Makita DUH523RM – Makita hækkeklipper med batteri

Med en hækkeklipper med batteri får du fingrene i en hækkeklipper, som kan bruges overalt. De er yderst fleksible og egner sig til forskellige typer klippeopgaver – både dem i højden og dem på jorden. Du slipper både for at skulle finde strømtilslutning, gå rundt med en ledning samt bekymre dig om, hvorvidt du er ved at klippe ledningen over.

Batteriets holdbarhed afhænger i høj grad af, hvilken Makita hækkeklipper med batteri du får fingrene i. De holder dog typisk mellem 30-90 minutter alt efter modellen. For eksempel kan denne Makita hækkeklipper på 18V klare diverse klippeopgaver.

Makita hækkeklipperDen har en sværdlænge på 52 cm samt integreret overbelastningssikring og et vibrationsdæmpende greb i gummi, der øger komforten.

→ Set til 2.034 kr. hos Homeshop.dk

→ Set til 2.124 kr. hos Byghjemme.dk

→ Set til 2.124 kr. hos Frishop.dk

→ Set til 3.046 kr. hos Wattoo.dk

Nogle af ulemperne ved hækkeklippere med batteri er, at de kan være dyrere i anskaffelsespris. Du finder dem dog både med og uden batteri, hvilket du skal være opmærksom på, når du kigger efter en hækkeklipper med batteri.

Derudover kan deres batteri- og genopladningstid også være en smule upålidelig. Har du en større have, kan du med fordel investere i et ekstra batteri, således at du nemt kan klippe videre, hvis første batteri løber tør.


Elektrisk Makita hækkeklipper

Én af de store fordele ved en elektrisk hækkeklipper er, at de er billigere i anskaffelsespris end både batteri- og benzindrevne hækkeklippere. Med en elektrisk hækkeklipper kan du også få fat i en hækkeklipper med en lavere vægt, hvilket også er værd at tage med i overvejelserne. Ikke desto mindre er den absolut største fordel ved en elektrisk hækkeklipper, at den har meget mere kraft end eksempelvis en batteridrevet hækkeklipper.

Den elektriske Makita UH5580 hækkeklipper har eksempelvis hele 230v at bidrage med, hvilket er meget mere kraft end flere af de batteridrevne med 18V.

Bedste Makita hækkeklipper

→ Set til 1.270 kr. hos Proshop.dk

→ Set til 1.396 kr. hos ComputerSalg.dk

→ Set til 1.584 kr. hos Homeshop.dk

→ Set til 1.649 kr. hos Byghjemme.dk

→ Set til 1.649 kr. hos Frishop.dk

→ Set til 1.710,60 kr. hos 10-4.dk

I en test med hækkeklippere fra diverse producenter udført af Forbrugerrådet TÆNK kommer den elektriske Makita UH4570 hækkeklipper, ind blandt toppen af testresultaterne.

Billig Makita hækkeklipper→ Set til 788 kr. hos Proshop.dk

→ Set til 799 kr. hos 10-4.dk

→ Set til 816 kr. hos ComputerSalg.dk

→ Set til 1.087 kr. hos Byghjemme.dk

→ Set til 1.087 kr. hos Frishop.dk

→ Set til 1.089 kr. hos Homeshop.dk

→ Set til 2.174 kr. hos Wattoo.dk

Ulemperne ved en elektrisk hækkeklipper er derimod, at ledningen gør, at den har en begrænset rækkevidde. Du kan naturligvis tilslutte en forlængerledning for at gøre rækkevidden længere, men det betyder også blot, at der er mere ledning at manøvrere rundt med. Desuden er der også en risiko for, at ledningen bliver klippet over, hvis du et kort øjeblik er uopmærksom.


Makita hækkeklipper med benzin

Fordelen ved en hækkeklipper med benzin er, at de har en kraftigere motor end de batteridrevne og elektriske hækkeklippere. Derudover har de ofte også et længere blad og en større klippedybde, således at de nemmere kan afdække større områder og klare tykke grene, som denne Makita EH7500W hækkeklipper med benzin.

Denne model har hele 680V, en sværdlængde på 75 cm samt en klippedybde på 21,5 mm. Udover at tilbyde mere kraft, sværdlængde og klippedybde skal en hækkeklipper med benzin hverken lades op eller kobles til strøm.

 

Bedste Makita hækkeklipper til prisen

→ Set til 3.102 kr. hos Byghjemme.dk

→ Set til 3.102 kr. hos Frishop.dk

→ Set til 3.141 kr. hos Homeshop.dk

→ Set til 3.299 kr. hos 10-4.dk

En af de primære ulemper ved en hækkeklipper med benzin er vægten. De kan være utroligt tunge og dermed sværere at manøvrere rundt med. Samtidig har de typisk også et højere støjniveau, som kan være til gene for både dig og naboerne. Tager vi ligeledes de miljøvenlige briller på, falder benzindrevne hækkeklippere heller ikke ligefrem i god jord. De er nemlig en større miljøsynder end batteri- og eldrevne hækkeklippere.


Hvad er dine behov til en Makita hækkeklipper?

Før du køber en Makita hækkeklipper, bør du nøje overveje, hvad dine behov til en ny hækkeklipper er. Det afhænger nemlig i høj grad af, hvilken type hæk du har, hvor stor den er, og hvor den er placeret.

Du skal eksempelvis overveje, hvorvidt en forlængerledning kan nå hækken, således at du kan klippe den med en elektrisk hækkeklipper. Hvis ikke, er det måske smartere at vælge en model uden ledning?

Dernæst skal du kigge nærmere på, hvor mange meter hæk du skal klippe. Kan du afdække dine hække inden for 1-2 timer, eller vil det tage længere tid end det? I så fald skal du overveje, om du ikke skal tilkøbe et ekstra batteri til din hækkeklipper eller i stedet vælge en model med ledning eller benzin.

Højden på din hæk har også betydning for valget af hækkeklipper. Kan du nå toppen uden brug af stige, eller har du måske brug for en Makita hækkeklipper med teleskopskaft?

Et teleskopskaft gør det muligt for dig at nå toppen af hækken med fødderne solidt plantet på jorden. Sidst, men ikke mindst, har antallet af hække også betydning for valget. Vælger du eksempelvis en hækkeklipper med en længere sværdlængde, vil den klare arbejdet hurtigere end en model med en kortere sværdlængde.


Lad os hjælpe dig med at finde en Makita hækkeklipper på tilbud

Hos Havesektionen hjælper vi dig ikke blot med at finde en hækkeklipper, der matcher dine behov og forventninger; vi guider dig også til sider på nettet, hvor du kan finde Makita hækkeklippere på tilbud.

Vi anbefaler udelukkende forhandlere, der leverer kvalitetsprodukter til markedets skarpeste priser. Af den grund kan du trygt bestille din kommende Makita hækkeklipper hos de nævnte forhandlere. Hvad end du er på udkig efter en Makita hækkeklipper til privat eller professionelt brug, kan du finde en løsning her på siden.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering